http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 5 de juliol del 2008

ANIVERSARI FELIÇ ANIVERSARI FELIÇ, LALALA!!!!!!

per Ruth

Ahir va ser l’aniversari de mon pare, si si, del elet del presi, q ja en fa 63, q es diuen pronte, xo ell sap tot el que ha passat, itat?per això està tan uelet, jaja, perquè no ha parat de treballar mai, si esque et penses q encara en tens treinta i tantos i………en tens una miqueta més i ja no estàs per a tant d trò!jajaja!

Moltes felicitats papà, de part de tota la familia(i si,rambo, xixa i gordi també han entrat, els borregos no que mos tenen mania) volia haver tingut la felicitació feta per ahir, però entre la feina i el màster, pos no he tingut temps, però be, el que conta es l´intenció, i no diuen això de…. más vale tarde q nunca?

Bueno ja que no te fet regalet, perquè estic en crisis, que per cert, si algú del que ho llisca li fa mal algo…o vol ajudar econòmicament pos ja sap on estic, eh!jajaja!bueno, al q anava, q com q estic en crisis, aquesta felicitació et serveig d regalet.

Espere que no cambies mai, que seguixques amb eixa al.legria, eixes ganes de festa i eixa il.lusió per viure que et caracteritza, ara tocaría cantar això de “por ser un muchacho excelente, por ser un muchacho excelente…..”


MOLTES FEL.LICITATS I QUE SÀPIES QUE TOTA LA FAMILIA HERMIDA-MARRADES (EN ESPECIAL JUDITH, ÀLEX I CLARA) ET VOL MOGOL.


Enviat per Ruth Hermida a fpcervantes07@hotmail.com



9 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Felicitats Paco. Que callat t'ho tenies. I de regal les 100.000 visites que ferem també ahir.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS PAPAITO I QUE CUMPLIXQUES MOLTS, MOLTS MES. LA VERITAT QUE PA LA EDAT QUE TE ESTA FET UN XICON. MOLTS BESOTS.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats al Presi, te queden molt bé els 63, ja voldria molta gent estar com tú a eixa edat i tindre la vitalitat que tú tens.
MOLTÍSSIMES FELICITATS PRESI!!!!!!!!!
Als webmasters, per eixes 100.000 visites, també moltes felicitats, a ells i a tota la gent del blog.
Sambori, són 100.000, jo encara m´enrecorde, jejeje.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Paquito, encara que siga en un pos de retras pero com ha dit Ruth mas vale tarde que nunca, un besot molt fort ja que tel mereixes i cuidat que estes falles tens que lluir del meu braç com si fores un xic fadri ¡ademés tus saps que per a mi eres com un pare!.

I als websmasters tambe moltes felicitats per eixes 100.000 visites crec que sense vosaltres ni hiauria este companyereisme que hi ha ara a la falla gracies a tot aços ¡ENHORABONA!

AH! I Sambori no ens oblidem de tu i lo prometido es deuda ja pasem de 100.000 visites deixa de refrescarte a a la mar i posat un poc cara l´ordinador.

Anònim ha dit...

Crec que encara me dura la bufa del disabte i algunes coses que he escrit no se ni lo que fica.

Anònim ha dit...

moltes felicitats Paquito¡¡¡¡¡
A la foto amb la peluca blava estas molt afavorit, pero la veritat que al natural i amb un poc menys de monyo estas mes guapo¡¡¡
eres el millor¡¡¡

sambori ha dit...

Moltes felicitats Paco !!!!
Segur que ho hauràs celebrat junt a la teua familia i sobretot junt als teus nets!!!!

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS PAQIITOOOO¡¡¡¡ Segur que ho pasarieu molt be¡ coneguente faries tornar locos als teus nets i a Juani¡¡ jajaja
La veritat que com ya me he acostumbrat a voret en el monyo pelat, la melena no te senta molt bé¡

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats preci, encara que un poc tard,pero bé.
Que be teu degueres de pasar,coneguente com te coneguem,de segur que anaves fent putadetes de per ahi a tot cristo,besets.