http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 21 de juliol del 2008

Cervantes es queda dinant, jo al concert.

Finalment m'han passat les fotos d'aquell cap de setmana, i finalment ho puc penjar. El passat cap de setmana del 6 i 7 de Juny, vaig anar (acompanyat de dos amics) al Festimad 08, festival de musica de diferents estils que es celebrava a Leganes.

El divendres varem arribar al l'hotel i ens dirigirem a la plaça de bous "La Cubierta" per a vore el primer dia del festival, eixe dia els cap de cartell foren "Emir Kusturika & The No Smoking Orchestra", un grup que tocaven música singara i que ens feren ballar d'aquella forma més divertida.

El dissabte canviarem d'hotel i anarem a Getafe, agafarem el metro (per a evitar problemes d'aparcament) i anarem a dinar al Hard Rock Café de Madrid (punt més lluny o arribà l'escut). Després de dinar ens dirigirem cap Leganes per a veure a "Linkin Park", la samarreta la vaig deixar a l'hotel i em fiquí una del grup.

El concert fou espectacular, crec que es en el que més he disfrutat de tots aquells als que he anat, fou impressionant. I per a postre açò...



... quan acabaren el concert (en teoria) se'n van, es fa fosc, torna el guitarrista i començà una cançó (A place in My Head) i en això, davant de nosaltres (estàvem entre segon i tercera fila) ens apareix uns dels cantants dalt de la tanca. Acollonant.

Per a repetir.

El viatge no fou massa llunyà però si quedarà sempre en el record tant meu com dels dos companys que vingueren amb mi (Isaac Escrivà, les fotos i els vídeos son d'ell, i Emilio Granell). Cervantes no vingué al concert, no li mola eixe estil de música, es va quedar fent la becaina després del dinar, ell s'ho pergué.

De la placeta Cervantes fins el Hard Rock Café de Madrid hi han 319, 19 Km. Com és costum no em vaig a donar l'enhorabona a mi mateix.



Ara vos toca a vosaltres, a vore que feu que no viatjeu. Crisis o memòria?

I de regal altre video


7 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

bon dia a tots, que com ha anat el cap de setmana? el nostre amb la despe de Noe ha sigut prou mogudet i el que ens ve de cara ... no vullc ni pensar-ho¡¡¡ divendres boda i dissabte proclamació, la questió es no parar, i l´edat ja ens es va notant, al menys a mi...
Enhorabona CArlos pel teu viatge, segur que coneguente t´ho degueres passar d´allò mes be, ja t´imagine vinga el bot, ale melena cap açí i melena cap allà¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Mes o menys fou així.

sambori ha dit...

Carlos, no en diexes perdre una!! segur que degué estar molt bé eixe concert!
Sandra estem esperant la invitació ,no t´hauràs oblidat perquè en caps de setmana tant moguts ,....????
I també esperant la notícia de la futura mami petxinola, que com bé diu Deme millor siga dit per ella, no???
San Casalla com va el virus???Jo també l´he patit i es que açó del calor no porta res de bo.

SAN CASALLA ha dit...

Bon dia a tots¡¡¡¡ya estem así altra volta¡¡
Pobre Cervantes¡¡ mel imatgine en el consert, ell tot clasic i allí tots desmelenats¡ Spielberg pero no has deixat ni un detallper contar¡
Sambori del virus ya estic bé, ara qui l'està patint es la meua cunyaeta Sandra, que també està prou fotuda.
locaines avore quina es la que penxa fotos de la despe, que enrrecordar-mos....., no se tinc flasaes¡¡¡
ahhhhhh¡ i les petxis no anem a ser ties de una sino de dos¡¡¡ Crec que enguany en falles nesesitarem una taula d'eixes llargotes¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Va estar mooolt be.

Sandra ja ha enviat l'article, quan tinga un ratet el penjaré.

Per sort Cervantes no arribà al concert, es quedà a l'hotel.

I si et contarà tot el que falta es faria massa llarg (entre altres coses tocaven 6 grups per dia).

Esperem que Sandra es recupere prompte i estiga bona per al dissabte.

Anònim ha dit...

Hola xics i xiques no patiu estic ja recuperant-me poc a poc que aço costa pero al dissabte estare en plena forma.

Sambori conforme t´ha dit Carlos ja he enviat l´article cuant ell puga ja el ficarà.

Carlos necesite parlar en tu enviam el teu numero de mobil, si no vols per aci enviamelo al meu mail que tu si que el tens, AH! Enhorabona per el viatge.

Ei xicones a vore si envieu fotos de la despe que ja m´han dit que s´ho pasareu d´allo mes re be, encara que m´ha dit un pardalet que ja se esteu fent majors i la nit no la pogereu aguantar i agafareu un taxi i a les 4 ja estabeu a casa, que raro aixo de vosatros no?

I enhorabona a eixes dos pexis que van a ser mares ja mos contaran elles.

Anònim ha dit...

Ai que majors, les meues xiques, a les 4 en casa, en les ganes que tenieu de vore Buda del Sol i se´n torneu, algo hi hauría per allí que no acompanyaría. Però es que ho voleu tot, esmorzar, dinar, xaranga... tot no pot ser.
Sandra ves ficante bona que el dissabte estem ahí altra volta per a donar guerra.
I va les futures mamis que ens ho conten, que ja tinc ganes de saber qui són.
I com va dir Deme, sí que tindrem que habilitar un lloc per als carritos, sabeu si hi hauràn???? Ale xiquets al món!!!!!!!