http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 7 de febrer del 2019

LA FALLA CERVANTES PRESENTA EL SEU LLIBRET FALLER 2019


    El passat dijous, 31 de gener, va tindre lloc a la Casa de la Cultura, la presentació del Llibret Faller 2019 “L’Indult del Foc” de la falla plaça Cervantes. L’acte va estar presidit per les nostres Falleres Majors, Anna i Andrea, acompanyades pels nostres presidents Blai i Blaiet. També van assistir a l’acte les Falleres Majors de Sueca, Zaida i Andrea, acompanyades pel president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós i altres membres de JLF.
Després de la benvinguda als assistents, es va llegir el poema d’Alba Fluixà “Camí compartit” com a introducció de l’acte que va recitar la fallera Mariam, membre de l’equip de redacció. Seguidament, Laura Granell, editora de Reclam, ha fet una breu explicació del treball laboriós per a fer el disseny i la maquetació.

    Posteriorment, Amparo Vendrell va fer la presentació dels continguts del Llibre Faller 2019 passant un PowerPoint. El tema d’enguany és “Celebrem aniversari”, recitant el regidor Vicent Baldoví un poema d’aniversari per a la comissió de la falla Cervantes que enguany celebra el 60é aniversari (1954-2019) i el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer (1419-2019), que aquest any 2019 serà nomenat Escriptor de l’Any per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Després va parlar el nostre president Blai Serra i per a tancar l’acte el Regidor de Cultura, Vicent Baldoví.

    Les pàgines del Llibre Faller 2019 “l’Indult del foc”, ens mostren als nostres representants, les activitats, el programa d’actes, els esbossos de les Falles que es plantaran a març junt als textos explicatius, records fallers, fotografies, poemes, felicitacions d’aniversari, sainet i unes col·laboracions literàries de molta categoria. Al Llibret Faller 2019 es pot apreciar un llarg i laboriós treball de recopilació de textos i fotografies que il·lustren esta publicació i que la fan mereixedora d’estar en tota biblioteca fallera. Per últim s’han repartit els primers exemplars del Llibre de Falles 2019, als nostres representants i als de la Junta Local Fallera, al Regidor de Cultura, Vicent Baldoví, als autors, als col·laboradors literaris assistents.

    Moltes gràcies a totes les persones que han fet possible el Llibret Faller 2019 “L’indult del Foc”.  

Comissió Falla Plaça Cervantes



0 comentaris (Afegix el teu):