http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 27 de febrer del 2019

ACTE PREMI MALVA DE POESIA SATÍRICA 2019


El poema publicat al Llibret 2019 "L'indult del foc" de la falla plaça Cervantes, "Entre les nou i les deu" de Francisco Fernández ha quedat finalista del Premi Malva Alzira de Poesía Satírica. Els nostres representants juant a l'autor del poema, van a sistir a la Casa de la Cultura d'Alzira per a rebre el diploma acreditatiu. És motiu de molta alegria haver quedat un dels cinc finalistes d'entre 120 poemes satírics presentats i 48 falles participants. El jurat va voler destacar una alta participació i un augment considerable de la qualitat dels treballs presentats.

L'acte va tindre lloc a l'Auditori de la Casa de Cultura d'Alzira amb un concert d'Ina Martí i acompanyada pel músic suecà Enric Murillo. Amb aquest acte es dona per finalitzada la XXVII Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva.


Cal donar l'enhorabona a Francisco Fernández per un poema tan bo i ple de bons aliments. També a la Comissió de la Falla Plaça Cervantes i als organitzadors de la Malva. Ara, sols queda dir…, molta sort i fins la Festa de les Lletres Falleres.

Paco Fernandez



Diploma

0 comentaris (Afegix el teu):