http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 29 de març del 2011

JA TENIM FALLERA MAJOR PER A LES FALLES DE 2012 !!!!!!!!

per Amparo

Menuda sorpresa ens vam endur el divendres dia 25 de Març a la reunió de la falla!.

Si! Una gran sorpresa quan en el transcurs de la reunió, la secretària, Ivana , va llegir la carta d’un faller amb data 19 de Març, es a dir del mateix dia de Sant Josep. En la cartael faller , presentava a la seua germana com a Fallera Major per a les falles de 2012. Mentre llegia Ivana la carta s’apreciaven paraules d’estima a la comissió de la falla de Cervantes així com a la festa valenciana i especialment a la seua germana.

Tots ens vam quedar bocabadats i més encara quan es va dir el nom de qui signava la carta “Antonio Miralles”, el capellà, faller de Cervantes de tota la vida. Els presents tots alhora férem un fort aplaudiment i més sabent que la persona proposada era GEMA MIRALLES LAGUNA, una persona que treballa molt per la falla en els cartons de la barriada. Després es va fer votació a mà alçada i per unanimitat es va acceptar la proposta.

Per tant la Fallera Major per a 2012 serà GEMA MIRALLES LAGUNA

ENHORABONA A TOTA LA FAMÍLIA I ESPECIALMENT A GEMA!!!

Que no podia amagar la seua emoció i més encara en uns dies tan assenyalats per a ella com són els de les vespres del seu casament.


Article i foto enviar per Amparo Vendrell a Fpcervantes 07@hotmail.com

9 comentaris (Afegix el teu):

marieta ha dit...

Enhorabona Gema, per partida doble!! que sorpresa!! disfruta molt aquest any que serà molt especial... bessets!

SPIELBERG ha dit...

Vull donar la meua mes sincera enhorabona tant a Gema com a tota la seua família. Els conec des de fa un anys i m'alegrí molt quan em varen contar la notícia el dissabte.

Un gran any ens espera.

La Nere ha dit...

Enhorabona Gemma!!!! M'alegre moltissim per tu

jorge ha dit...

Enhorabuena Gemma,espero que sea un año inolvidable.

deme ha dit...

Moltes feliçitats a Gema i a tota la seua familia. La veritat es que aquest any de segur que es inolvidable per a ella, entre boda i fallerio no deixara respirar a ningu en casa. I nosaltres estarem ahi per al que faça falta. De segur que Gema disfrutara molt d´aquest any que comença per a ella i que entre tots farem que siga un any molt especial. Enhorabona i viva la nostra fallera major 2012¡¡¡¡

sales ha dit...

M´he quedat alucina!!! Açò si que no m´ho esperava!!!
Ja pots estar contenta ehh Gema, tant el 2011 com el 2012 et porten moltes alegries: disfruta-les al màxim!!!
M´alegre molt per tu i per els teus i et dessitge el millor, m´unixc a la Deme amb això de VIVA LA FALLERA MAJOR 2012!!!

Sandra ha dit...

Enhorabona Gemma, sent lo fallera que eres de segur que estaras emocionadisima, damunt el event que tens aquest fin de setmana encara el plenara mes, espere que pases el millor dia al dissabre i que aquestes falles sigen inolvidables per a tu,

sambori ha dit...

M´alegra molt la notícia!!!!!
Gemma FM 2012!!!!!!
Una fallera de bandera que ha crescut dins la nostra falla i que per aixó en preguntar Blai a la reunió qui estava a favor ha recolzat el 100% dels fallers asistents.
Enhorabona!!!!!i ara a disfrutar primer la boda i després.....la FALLA!!!!!!!!!!!

maria angeles matoses ha dit...

Gema de part de tota la meua familia la mes sincera enhorabona pera tu ,et desitge que sigues molt feliç i estic molt contenta de que sigues tu la proxima fallera major.