http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 21 d’octubre del 2010

JA TENIM ALGO QUE MÉS QUE CELEBRAR




Si, Les Petxinoles ja tenim algo més que celebrar, i aquest cop és l´aniversari de demelsa. Hui la nostra DEme complix 28 anyets!!!!!!!!!

Deme, per a nosaltres eres una persona molt especial, i ho saps! Eres dún tipus de persona que quan realment se te coneix sempre vols tindre-la al teu costat, i aixó es el que ens passa a nosaltres, t´estimem molt i dessitgem tindre´t al nostre costat com amigues per sempre. En tot alló que siga precís saps que pots contar amb nosaltres i sempre tindras el nostre recolçament. esperem viure junt a tu moltes vivències en la falla i compartir de les nostres vides tots els moments bons i totes les festetes!!!!!!!!!!!

Hem consultat l´agenda de Les Petxinoles, que per cert, tots els caps de setmana tenim algún esdeveniment, que si aquest dissabte boda de Carlos i Monica, que si a la setmana que ve Proclamació, que si durant tot el mes de novembre despedides i bodes, Si es que no parem!!!!!!!!! i entre tant acte social, el 6 de novembre el tenim lliure (això espere) aixi que celebrarem el teu aniversari i el meu d´una manera molt especial, MADE IN PETXINOLES!!!!!

Demelsa, en el dia del teu aniversari totes les teues amigues Les Petxis inclusive Alexandra, Aïna, Carmen, Eloy, Carles, Abel, Mario, Lucia i Vicent, i com no la resta de fallers volem dessitjar-te .....


MOLTÌSSIMES FELICITATS!!!!!!!!

7 comentaris (Afegix el teu):

La Nere ha dit...

Deme Felicidades!!!!!!!!
Perdón per les errates però és el primer article que publique, i no sabia massa be com anava i em va passar de tot, el que vaig escriure primer em va eixir en la data d´ahir i ho vaig tindre que eliminar i tornar a escriu i ho vaig fer super depresa perque era ja molt tard i volia gitar-me a vore la tele.
Açó es una de les coses que tenia que fer ahir, per això ni vaig anar a l´assaig!!!
Bueno Deme moltes felicitats!!! I ja ho celebrarem!!!!! Bessets

deme ha dit...

ay mare la meua Nere, tia m´has fet emocionar i tot, i es que eres un 10, ademes tu saps que t´ho dic de veritat. No se que fariem sense tu, no hi ha prou paraules per a agrairte com eres.

Bueno queda dit i confirmat el dis 6 de Novembre tenim doble aniversari així es que xiquetes poseuse les piles i busqueu ninyera per als xiquets que tenim molta feina que fer eixe dia¡¡¡¡¡

mamixula ha dit...

Moltissimes feliçitats Deme!!!!!!!!!

Ahiiiiiiiiiii,la meua xica ja te 28 anyets...."qui els tinguera" ......

Ja saps el que t´astime,pero si vols el dia 6 teu demostre de nou,jejeje.. La veritat es que si que eres una de eixes persones que la tens cuant la necesites..." doy fe" i persupost que espot confiar amb tú,aixi que dirte que et bullccccccccccc!!! i que pases un dia genial.

pd:este finde vuelveme loca, por favorrrrrrrrr!!!!!!

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Deme!!!!
Cuanta rao te Nere, eres una persona que si se te coneix a fons tens molts bons sentiments i saps donar mols bons consells, gracies a coneixert a fons se que tinc una amiga cuant la necesite.
Aixi que espere que tinges un dia molt especial, ja que tel mereixes i a vore cuant o celebrem totes juntes. Un beset

Cris ha dit...

Ai mare, la Deme, ja no te queda res per a cambiar de decada, jaja.
Per a mi també eres molt especial, saps que te aprecie un montó, i vull unirme a les xicones per a desitjarte un feliç dia i MOLTISSIMES FELICITATS!!!!!!!!
Pasateu molt bé esta nit en el soparet i que el poli tinga un regalet apreparat com tu te´l mereixes. Un besset molt fort

SPIELBERG ha dit...

Gran Article Nerea, i molt ben fet. Ja voràs com poc a poc li agafes el punt.

Amparo ha dit...

MOLTES FELICITATS DEME !!!!!.
Que ho passes molt bé i que en complisques molts més!!!!.

Et desitge tot el millor del món.T'ho mereixes.


Besets