http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

diumenge, 10 de gener del 2010

ÉREM POCS, PERÒ VALENTS

per Ivana

Com tots sabeu, el divendres va haver reunió al casal, i com va dir Chelo érem pocs, però valents. No sabem si per el fred, o per que ja es costum, això de ser molt pocs.
Però així i tot, es varen tractar temes molt importants, que crec que tots deveu saber ja que els dos propers caps de setmana tenim dos actes dels importants.

CONCURS I MOSTRA PLAY-BACKS 2010 DIUMENGUE 17 DE GENER A LES 19:00 H AL CENTRE BERNAT I BALDOVÍ

Com aquest any tornem a fer-ho al centre, tornarem a repartir entrades. Teniu que saber que cada persona que participa te dret a quatre entrades com sempre, i la resta es repartiran als fallers el divendres a la reunió.
Les novetats d’aquest any es que estes entrades estaran numerades com fem en la presentació, així que cadascú tindrà assignada la seva butaca, per evitar el lio que es forma a l’entrada del centre. Com som molts els fallers que actuen, i a més hi ha 48 butaques reservades per al jurat, i Junta Local, sols ens quedaran unes 150 entrades a repartir per a la resta de fallers. La novetat en aquest cas es que sols es donarà una entrada per faller, i aquest tindrà que estar al dia en el pagament de les quotes.

FALLERS D’HONOR 2010 DISSABTE DIA 23 DE GENER A LA SALA CANCELA

Aquest any també anem a fer-ho diferent. El dimarts dia 12, dijous dia 14, de 8 a 10 de la nit estaran al casal les persones encarregades de cobrar les quotes als llibres, i les persones encarregades dels Fallers d’honor. A les primeres se li podrà pagar el que cadascú tinga que pagar per a ficar-se al dia, i els altres apuntaran als fallers que tinguen que vindre al sopar.
Aquest no hi ha que pagar cap senyal, sols hi ha que apuntar-se per anar, encara que sols podran fer-ho aquells que estiguen al corrent de la quota. Qui no ho estiga te estos dos dies, a més del divendres en la reunió per a fer-ho, i amb el justificant del pago podrà apuntar-se al sopar i rebrà un tiquet per a poder assistir al acte.

A més es important que veniu el dimarts i el dijous tots els que teniu algun faller d’honor per donar-nos el nom, i així els saludes nominatius es donaran el divendres a la reunió.

Per als que esta setmana no pugen el dimarts dia 19 també estarem al casal de 8 a 10, i esta serà la data límit per a ficar-se al dia i per apuntar-se al sopar.

Sols dir-vos que s’animeu a participar en estos dos actes que passen voltant i que si tots estem al dia dels pagaments podrem gaudir de totes les festes que tenim per davant.

VOS ESPEREM AL CASAL ESTA SETMANA!!!!!!!!!!!

7 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Per aon para la gent?????
Ivana, com sempre uns explicació ben clareta, qui no s´entera és perquè no vol.
Tot el món a ficarse al dia en la quota, que a estes hores ja hi ha molt de gasto.

Anònim ha dit...

El tema play back pense que es pesim en totes les falles pq es tracta de originalitat i pasaro be i divertirse. No de anar a discutir a vore qui fa la bufona mes gran pq un play back no es un musical d e estrelles. i per tal de aconseguiro buscar copies en internet i fer les igualetes aixo quin merit te.No va sols per aquesta comisio sino com jo he sentit per ahi la xuquer tambe i la 18 i alguna altra. Que poc trellat teniu. Xe disfruteu i paseu de tot.

Cris ha dit...

Sr. anònim, pel que estic veguent vosté esta molt poc enterat d´aquest tema. Si vosté es para a mirar el que el jurat puntua, igual enten perquè la gran majoria de les comissions intenten posar algún tema en escena, crec que podrà voreu en les bases del concurs de play backs.
Per altra banda, m´agradaria que m´explicara on ha vist una copia igualeta del play back, d´aquesta comissió. Si fos així, quina canya tenim telepatia amb algú que no coneguem xicones. Som unes superdotades.
Li puc asegurar que la idea que aquesta comissió ha representat, ha eixit dels caps d´un grup de persones, que si va estar present el diumenge segur va vore dalt de l´escenari, i altres que hi han darrere que no es deixaren vore. Cada moment del play back que representarem te noms i apellidos, els cuals no diré per a no fer propaganda, no siga cosa que ens els furten i per a nosaltres valen molt.

La Nere ha dit...

Anonim, crec que no vingueres a vore el nostre play-back, perque sino no diries aixo, al dilluns cec que Telesueca ficara el nostre play-back, mira-ho primer i despres parles, perque podras comprovar que no ens em copiat res de internet.
Ara digues tu en quina página d´internet o de quin lloc ens hem copiat el play-back i aixi tots podrem comprovar-ho val?

La Nere ha dit...

Per cert anonim, el comentari el feres el dissapte dia 16 de gener i ninguna de les tres falles que has fet al.lucions encara no havia actuat, doncs d´on has tret tu eixes conclusions????

Cris ha dit...

Nere "dicho y hecho" a les 12 de la nit, perri que tens que recuperar hores amb David????

Anònim ha dit...

del nomenament del CABUT NO SE COMENTA RES E!!!!!!!!