http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 7 de juny del 2010

El periòdic Suheca.com serà, a partir d’ara, setmanal

Des del divendres 4 de juny, el teu periòdic d’informació local Suheca.com el podras trobar TOTES LES SETMANES als punts de venda habituals. Es tracta d’un pas endavant més per consolidar Suheca.com i fer d’ell un referent de la informació de proximitat a Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Després de vora dos anys eixint puntualment cada mes, ara l’aposta és molt més ambiciosa. CADA DIVENDRES podras posar-te al dia de tot allò que ocorre a Sueca i a les seues entitats locals menors.

En este primer exemplar SETMANAL abordem qüestions com ara la manifestació convocada dissabte passat per Xúquer Viu a Sueca, l’últim èxit esportiu del billarista Raül Cuenca i un avanç de la programació de Mostra Sonora, el certamen musical que fins este cap de setmana té lloc a la nostra població.

Moltes gràcies, una vegada més, per la vostra fidelitat al llarg de tot este temps. Esperem continuar fen-te partícep del nostre projecte nomenat Suheca.com. Recoda, ara CADA SETMANA al teu quiosc.


2 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Es nota que ja ve l´estiu i per ací està més mort que de costum!!!
I no m´estranya, degut als caps de setmana mogudets que estan passant molts fallers.
Per cert, sap algú com està Richard després de l´accidentada despedida??????
Espere que prompte estiga bé ja que sols queden 10 dies per a la boda!!!
Sols faltava aixó després de l´accident que va patir el nebot Josep, pobret segur que es va quedar molt amarg.
Des d´ací molts ánims i esperem qie millore molt ràpid.

Cris ha dit...

Estem en juny i la web esta més morta que viva, això que encara no han començat les vacances per a quasi ningú. Jo sempre que entre hi ha algú conectat, però ningú comenta. Ens hem fet mirons i jo tire de menys els comentaris de la web.
Per aon pareu xicones???? Deme, Natalia, Sandra, Nere..... I la Carmi que ja anava a tindre internet que ha fet, encara no l´he vista per açí. A Sambori que ja feia temps que no el veiem el tenim per ahí dalt i la resta???? Per aon pareu????
Carlos vaig a probar a enviarte les fotos del dia que vingueren a casa la meua germana i les fiques, val???