http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 11 de desembre del 2009

LA PRESENTACIÓ DES D’ALTRE PUNT DE VISTA

Ho va enviar fa uns dies però no havia pogut ficar-ho encara.

per Amparo

Estimats amics fallers i falleres de la Falla Plaça de Cervantes:


En primer lloc vull felicitar a les nostres Falleres Majors, Carmina i Arantxa ,així com als nostres presidents Blay i Pablo, els desitge que disfruten molt en les falles de 2010.


També aprofite l’ocasió per a felicitar a totes les persones (presentadores, mantenidora ballarines les encarregades del protocol, xaranga, etc.) que han fet possible que l’acte de la presentació quedara tan perfecte, tan bonic i tan brillant. Eixa és la impressió que a mi em va donar des del pati de butaques.


Els moments més emotius de la presentació és quan pugen les Falleres Majors, el silenci quan les criden, les paraules emotives que els diuen, els aplaudiments quan pugen, quan els fiquen la banda, quan reben les visites de cortesia de totes les falles amigues junt a la Junta Local amb la Fallera Major de Sueca etc. Elles, guapíssimes dalt de l’escenari són les nostres representants i allí dalt brillen amb llum pròpia.


Molts dels que esteu llegint pensareu: “Tot això ja està dit” i és veritat. El motiu del meu escrit és per a que disfruteu com jo vaig disfrutar mirant com pujava a l’escenari la nostra Comissió Infantil. Per això vos adjunte unes fotos per a que pugau observar:.


Quina gràcia !, quines caretes més boniques !, uns contents, altres plorant, algun dormint, alguna que cau un bac, alguna que puja aplaudint, altres que van molt decidits però tots tenen molta gràcia infantil.


A uns els acompanya el papi , a altres la mami, a altres els iaios o els tios , ties i amistats. Glòria, l’encarregada dels xiquets, que no perd detall per a que tots els xiquets i xiquetes estiguen preparats per a desfilar pel passadís. Tots a una espentant a eixos menuts que són el futur de la falla !, l’alegria de la festa! i que enguany té concedida de la junta Central de València LA COMISSIÓ INFANTIL, la insígnia d’or i brillants! ENHORABONA ALS MÉS MENUTS!. He procurat fotografiar a tots, encara que alguns no hauran eixit perquè anaven molt de pressa.


ENHORABONA també a les persones que enguany tenen premis de la Junta local, Carlos, Ivana, Carmina, Demelsa, Eugenio.


Després la festa va seguir en el casal, però jo no vaig estar, encara que sé que també quedà molt bé amb sorpresa i tot.


Ara haurem de pensar en habilitar algun lloc del casal per a tota la xicalla!!!!!.



Article i fotos enviat per Amparo Vendrell a Fpcervantes07@hotmail.com

Presentació 2009-2010
(d'esta fins el final)

21 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Enhorabona Amparo per el article i sobretot per les fotos, perque de vores com el papis, les mamis i els iaiss pujaben orgullosament als nostres nanos que no en som pocs, dona la veritat molt de gust.

sambori ha dit...

Enguany si cap resaltar alguna cosa en especial de la presentació és la quantitat de xiquets i xiquetes que hem tingut en aquest boom demogràfic del 50é. aniversari.
La veritat és que a tots ens va caure la cara veient als més menuts de la nostra comissió que com bé dius Amparo són el futur de la falla.
També vull donar l´enhorabona per eixa insígnia otorgada a la nostra comissió infantil.

deme ha dit...

Molt bon dia a tots¡¡¡
Amparo molt bon article. Crec que enguany hem coincidit tots en el mateix... quina cantitat de nanos que tenim a la nostra falla¡¡¡ o s´acabaven mai, que alegria¡¡¡

Jo crec que açò val tots els diners del mon, i lo orgullosos que estem tots als veurelos vestits de fallers o d falleres.

Enhorabona per eixa insignia d´or otorgada a a nostra comisio infantil, hi ha que cuidarla com un tresor... i ensenyarlos a voler la falla, perque ells son el nostre futur

maria angeles ha dit...

vegent als nanos /es de la falla mos cau la baba a tots....que requetebonicos son , i lo agust que van en la seva indumentaria valenciana , i als pares i iaios, no cal dir....no cabien per el passillo , de amples que anaven.
l ´enhorabona a tota la familia fallera de cervantes per la pedrera que tenim.

sherlock hons ha dit...

como se nota que entre el cuidado que debe tener con su hija y el trabajo ahora no tiene tanto tiempo para escribir, me refiero a Sambori, se quien eres

sambori ha dit...

Clar que ens coneguem Sherlock Holmes i des de fa molt de temps!!!
Me pareix divertit este joc que vols començar més que d´aventurer d´Inspector Gadget, però si t´adones moltes de les dones que escriuen al blog no han deixat de fer-ho pel fet de tindre fills.
Són mares falleres i treballadores que sempre busquen un buit per pegar-li una ulladeta al blog de la seua falla encara que siga quan deixen als seus fills al cole.
També són molts els que entren al blog diàriament i no escriuen bé perquè no saben que dir o simplement perquè des d´un temps cap ací han deixat d´escriure com és el cas de Pep e´cabut que ens divertia amb les seues endevinalles,Rous, Enrique,Ivana,Desi,el Bou,Andrés Pan, Jorge,.....i molts més que deuen tindre motius o han deixat d´estar motivats ,que també pot ser.
Així que et convide a que entre els que quedem donem idees i així li pugam tirar un cable a Spilberg per a que cada vegada aumente de nou la participació al nostre blog i no decaiga mai.
Que et pareix??????

TinTin ha dit...

Bon article Amparo.

Lo que tenim que fer es ajudar amb articles al webmaster Spilberg, fas un gran treball Spilberg.

Jo com a nou inspector de la Falla Cervantes encara no se qui es Sambori, per lo que amb el meu goset MILÚ esdrevinare qui pot ser Sambori.

SPIELBERG ha dit...

Gràcies per la part que em toca, faig el possible per a que açò segueixca funcionant, i mentre estigau ahí jo estaré ací.

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!

Bueno xiquetes estic açi per a dirvos que ja no queda casi temps,per apuntarse al sopar d´autonomes...
La que tinga que fero que siga rapit que tenim que dir,les persones que som...la que vinga que me toque,¡ok!

sambori ha dit...

Benvingut Tin Tin!!!
Recolze la idea d´ajudar amb articles al webmaster.
Propose que algú ens envie algún article de com van els assatjos dels play-back tant de xiquets com de majors.
A més ja me he enterat que enguany vindran segurament els Reis d´Orient al nostre casal per a que els nostres fallerets els puguen veure de molt a prop.
Així que ja sabeu aneu escribint les vostres cartes i proteu-se molt bé que segur que hi haurà algún que altre regalet!!!!

Cris ha dit...

Que pasa per así?????
Com esteu weberos, ja s´arrima el cap de setmana, autónomes esteu preparades?????

Amparo l´article esta molt xuli, la veritat és que són tots una canya, i damunt com són l´alegria dels majors, a nosaltres també sen´s nota la felicitat a la cara.

Sherlock Hons, tin tin, tenim nous personatges no????

Tin Tin ha dit...

Avore si endevineu aquesta endevinalla:

Escrita o dibuixada

als tres Reis Mags és enviada.

¿Què és?

mamixula ha dit...

La carta,jejeje

Tin Tin ha dit...

Molt be has endevinat l'endevinalla
ara un altra:

Quin animal és aquest
que té cara de cangur,
es lleig, alt i pelut,
quasi no menja ni beu
i quan està assegut
es veu encara més geperut.

Tan Tan ha dit...

El cangur, ja,ja,ja,ja

Tan Tan ha dit...

Xe,quina errada més garrafal!!!!!:
Volia dir EL CAMELL!!!!!!.
Qué el cangur no està geperut.
Ai,Ai,ai!!!
Què me come el tiburon mamà!!!!!!

sales ha dit...

Hui és l´aniversari d´una fallera molt especial per a mi, ella és Mª Angeles Soldado, després d´una setmaneta un tant complicada no he tingut temps de prepara-li res per a publicar-ho en la web, però no volia deixar passar l´oportunitat de felicitar-la hui per aci.
Una germana sempre és algo molt gran, sobretot si sols en tens una...però tinc que dir que jo no se que faria sense ella. És divertida, espontànea, optimista, sempre te paraules per alegrar-te el dia i molt carinyosa.
Res xiqueta em sent molt afortunada de tindre´t al meu costat (i dic literalment al costat perqué amb això de que som veines m´adopta molts dies per a dinar, sopar...jajaja)perque eres una de les millors persones que conec, t´estime molt WAPA!!!!!

jorge ha dit...

Felicitats MºAngeles

Cris ha dit...

Moltes felicitats Angeles, que bonic que et diguen això eh???
No se si felicitarte per l´aniversari o per la germana que tens. De totes maneres MOLTES FELICITATS!!!!!!

La Nere ha dit...

Felicidades Angeles!!!!!!!!!!
No sabia que era el teu aniversari però per a l´altre ja ho sabem! jajajaja
Espere que pases en bon dia junt als teus amics i familiars i quan ens vegem ja ho celebrarem totes les Petxis juntetes val?
Besets gupíssima

PEPA ha dit...

MOLTES FELICITATS I QUE HO DISFRUTES AMB ELS TEUS!!!