http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 23 de març del 2007

BENVINGUTS A LES FALLES 2008

Una vegada despedides les falles del 2007, que ja queden arrere, inclús ja, un poc lluny i tot... donem la benvinguda a les Falles 2008, que vindràn més carregades, si cap, d'alegría, diversió, germanor, companyerisme, treball i felicitat.
Tots junts hem gaudit del darrer exercici, que unit a l'anterior completa un cicle on Blayet ha estat al capdavant de la comissió, reflectint que el canvi generacional està sent tot un èxit.
I ara que l'últim president de la comissió ens deixa, per motius aliens a la falla, des d'ací vull donar-li la enhorabona per tot el que ha treballat per la falla i per tot el que hem compartit personalment.
Gracies Blayet.
L'exercici que ara encetem, va a ser el predecesor del 50 aniversari de la creació de la falla (1959). Necesitem anar aportant idees per a la celebració d'actes de cara al 50 aniversari, com sabeu hi ha una comissió encarregada de protocolaritzar totes les idees.
També vos recordem (no ens cansarem de dir-ho), que domicileu la cuota de la falla, parleu amb Ignaci i que vos indique que heu de fer, que la falla durant tot l'any no te diners i després a últim hora s'ha de pagar tot de colp.

Espere que la aventura electrònica que ara enecetem siga util per a la falla i per a tots els falles i que tots aportem el nostre granet d'arena, per a fer que el blog de la falla siga el reflex de la falla, amb un ambient insuperable!!!

15 comentaris (Afegix el teu):

San Karrega ha dit...

Benvinguts a la xarxa...

Mola que cada cop sigam més gent i falles enganxades i agermanades encara que siga a través de les tecles de l'ordinador... Ja sabau si necesiteu alguna cosa només teniu que dir-ho...

Xuso ha dit...

Gràcies per la benvinguda. La veritat és que la iniciativa de elevar les falles a la xarxia és molt interessant i felicite als pioners. M'agafe al peu de la lletra lo de l'ajuda i quant necessite alguna cosa demanaré SOS.
Al contrari és totalment recíproc, quan necessiteu algo, ja sabeu...

Anònim ha dit...

Benvingut Xuso al mon de les falles per internet. Ja era hora que te tirares al rollo i feres la web de la falla cervantes jejejeje te dic lo mateis que San-Karrega si necessites algo d'ajuda no dubtes en demanar-la; ja saps el meu movil jejeje Au xicon

Amic fep ha dit...

Benvinguts amics de Cervantes, la gent de la Falla el Portal ens fiquem a la vostra disposicio pel que necessiteu. Enhorabona i avant.

Carlos Miragall ha dit...

Benvingut xuso! Cada vegada som més en aquesta història. La putada és que enganxa molt i ja voràs ja...
Sort i endavant!

Xuso ha dit...

gràcies a tots per la benvinguda. La veritat és que si que enganxa tot açò. Des que ho vaig descobrir, tots els dies pegue una ullada a les cyberfalles a vore que hi ha de nou. Poc a poc anirem entrant més en joc.

NO estaria de mes, algún dia fer una gran quedada cyberfallera, entre els representants de les webs, amic fep, morell, el bola, amics de l'avinguda i de la xúquer i contar-nos quatre històries mentre ens fam farts el pap, que us pareix? anirem donant-li forma!!

gràcies a tots de nou

Anònim ha dit...

molt bona idea, un esmorsaret cyberfaller ¡¡jo m'apunte!!

Amic fep ha dit...

No home no!!!! Al striptease!!!!

jajajajajajajaja.

Xuso ha dit...

Clar que se quie eres, ara t'he trobat a faltar en les fotos de l'estriptease, on estabes???? jajajajajaj

Anònim ha dit...

enhorabona Xus, m´agrada molt la idea que has tingut, ja era hora que ens obrirem a les noves tecnologies com la resta de falles veïnes!!

San Karrega ha dit...

Ei collo... deprens enseguida... t'has encantat en el buscador...

Molt bé... per cert "farruquito", ja he vist les fotos... M'he guardat una o dos... je je je

Xuso ha dit...

a mi sempre m'han dit que hi ha que imitar i dependre dels maestros!!!!! jajajajaja

Anònim ha dit...

recomane tornar a sentir la cançó del moment jajajajaja esta millorà, en musica, coros etc etc

San Karrega ha dit...

Xuso... mira lo de les fotos que et falta la "b" de web en l'enllaç i no va...

Xuso ha dit...

gràcies maestro, menos mal que tu estàs en tot...