http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 9 de març del 2009

REALITAT o SOMNI...

Pregunta que es feia l'amic Pau Donés en la amb el mateix títol, realitat o somni...


I és que aquest cap de setmana ha segut de somni, per tot el viscut. Si que hem començat be aquestes falles, ara que sí que podem dir que ja estan ahí. Unit a la tots els actes amb que hem nodrit aquest exercici tan especial per a nosaltres, com és celebrar 50 anys de falla, aquest cap de setmana ha segut intensísm i ple d'alegries per a nostra comissió.

Però anem per parts. Divendres després de la reunió, cap a les 2'30h de la matinada, es celebraren les Albades, en casa de la nostra Fallera Major. Per al dissabte teniem els actes que s'havie ajornat la setmana passada per culpa de la pluja. Quedarem amb la xaranga en el casal, per esmorçar, anar escalfant motors i marxar tots junts cap a pàrquing del SuecaPark, on es celebrava el III Concurs de Xarangues organitzat per JLF.
Si nosaltres sempre hem dit que la nostra xaranga, la C25, era la millor (al nostre entendre), doncs ara ja és la millor, corroborat per un jurat entés en la matèria que és el que ens otorgà el Primer Premi en el concurs. Així és, després de, tan sols, una participació l'any anterior, la Xaranga C25, s'ha alçat amb el primer premi. I es que dissabte ens féren vibrar amb el seu popurrí de cançons. La veritat és que tenim una Xaranga espectacular que ens fa botar, ballar i cantar durant tot el que duren tots i cadascún dels passacarrers de falles. I es que per a nosaltres, amb premi o sense premi sempre sereu els millors. ENHORABONA AMICS!!!
Després es donaren els premis del Concurs de Play-backs que organitza la JLF. En la modalitat de mostra, v ser la Falla el Portal la que s'alçà amb el primer premi. NOsaltres enesta modalitat no obtinguérem cap premi. Va ser en la modalitat infantil en la que ens enduguérem un SEGON PREMI, merescudíssim per tot el treball de la gent que ha fet possible que les nostres petites artístes tiomfaren damunt de l'escenari, i es que el nivell no baixa, després de varios anys obtinguent el primer pemi en aquesta modalitat, en aquesta ocasió s'ha obtingut el segon, que no està gens malament. Sou le millors, artístes!!!! Moltes Felicitats Guapíssimes i a seguir esforçant-se per al proper any. Cal dir que el primer premi va ser per a la Falla Tro i Flama, felicitats!!

I a continuació es lliuraren els trofeus a la modalitat de Play-Backs de majors. Ací permitiu-me que siga breu i no massa efussiu, ja que jo hi vaig participar i no m'agrada parlar d'algo que he fet jo, però no per això, no vull deixar de parlar i felicitar a totes les meues companyes de play-back, així com a tota la gent que ha contribuit per a fer possible que enguany hem segut els CAMPIONS!!! si, si, si... PRIME PREMI!!!! I es que si sabereu tot l'esforç que fan este grup d'artistes durant tot l'any, per tractar de millorar any rere any, comprendrieu que el premi està ben merescut.


Vull que es sentiu orgulloses, companyes de el que heu conseguit, a base d'esforç, treball i constància. I es que s'ho mereixeu, perquè sou unes artístes tan grans que no trobe paraules.

ENHORABONA XICONES!!!! (per cart, ací hi ha un que es talla la coleta!!!)
Espere que el proper any es torne a participar en estos concursos amb la mateixa il·lusió o més que enguany. Moltes gràcies a tots pel treball realitzat!!!!

Després a la vesprada tingurérem la Cavalcada del Ninot, que anguany pel motiu de la celebració del 50 Aniversari, decidirem fer varies disfresses però totes amb el color daurat com a denominador comú. I la veritat és que el resultat va ser magnífic. Enhorabona a tots els que heu fet possible la cavalcada del ninot, tots els que heu treballat per que tots ho passem tan be.

Jo personalment, he de dir que ha segut una de les cavalcdes con miilor m'ho he passat, al eixir ballant, cosa que no havia fet mai. Molt, molt divertit!!!!
I hem rematat el cap de setmana amb la Última arreplegà per la barriada i un xicotet passacarrer amb disfresses per als més menuts.

Un cap de setmana tan agotador com divertit, és a dir, faller.

Per cert, no tinc fotos de res de tots aquestos actes, així que aneu enviant-ne per favor. (últimament vos costa molt enviar-les, vinga va, no tingueu perea!!!!)


19 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Per cert, perdonaeu per l'article, sé que està molt espesset, però que voleu, és dillus.... i volia parlar de tot un poc del passat finde.

Si algu vol fer un article d'algun acte en especial del passat cap de setmana, ja sap que el pot enviar al correu electrònic de la falla: fpcervantes07@hotmail.com

Amic fep ha dit...

Amic tens un mail....

Bon dia a totes i tots, enhorabona a la Xaranga C25 i a tot eixe grup de Playback que te la Falla Plaça de Cervantes pels premits al Concurs.

Vens al TAO?

San-vala ha dit...

Enhorabona a la vostra Xaranga, la veritat es que ho feren molt bè i com no dels premis dels Play Backs que no savia com havieu quedat, ja que no li presti molta atenció...

Per cert amic Xuso saps com quedarem les altres falles als Play Backs...

Cris ha dit...

Xuso, quanta raó tens, va ser un dia plenet d´emoció.
Jo també vull donar l´enhorabona a totes les meues companyes i company per eixe PRIMER PREMI, molt merescut. Aneu ficant data per al sopar de celebració, però espereuse a que jo estiga més 100%, jeje.
A les nostres nanes, també ENHORABONA perquè sou les millors, enhorabona a Gloria, Ana i com no a Conxín per tot el que heu aconseguit aquest any.

A la nostra xaranga C-25, ja ves feren tremolar el ciment del sueca park, ENHORABONA perquè desde el principi fins al final de la vostra actuació a mi hem ficareu els pels de punta.

I la desfilada, deprés de molts nervis, per fi aconseguirem el que voliem i jo hem senc molt, però que molt satisfeta, gracies a tots el que heu col.laborat per a que eixira tal com ha eixit, a tots, però sobretot a la meua amiga Jessi que se que he segut difícil de aguantar en tots els sentits.
Als tres xicons que aquest any se han atrevit a ballar amb nosaltres, xapo. A vore si ara als sentir-vos parlar de lo be que s´ho pasareu, a l´any que ve es fa l´ànim algú més i així anem despertant la vena artística dels nostres xicons.

No m´enrrolle més que podria estar moltes hores escriguent tot el que he sentit aques cap de setmana, així que donar L´ENHORABONA tota la comissió perquè SOM ELS MILLORS.

Sandra ha dit...

Jo tambe vullc donar la mes sincera enhorabona a les xiques del play-back major per eixe merexcut premi, ja que enguany sen heu eixit, fereu un play back meravellos (veus com lo del disabte passat teniem rao, encara que Ivana s´enrollara com les persianes) pero era per a que anare fent-se a la idea, enhorabona xicones i xic sou les millors.

A les nostres infantils no hi ha res que dir-los son meravelloses millor insuperable i que un segon premi no esta gens malament que a l´any que be a per el 1Er, i la mes sincera enhorabona a Conxin, Glora i Ana perque sense elles aço no s´abera conseguit.

I a la nostra xaranga C25 que dir-los, no hi han paraules encara que ja els ho vaig dir el dissabte torne a repetirme sou els millors.
VISCA LA C25!!!!! (encara que estigam d´aniversari, segons comentaris).

I xics ara arreplegarem tambe el de la desfilada del ninot per que crec que lluirem molt.

Anònim ha dit...

enhorabona a tots els del play-back de majors, la veritat que enguany esta molt mereixcut exie primer premi, i enhorabona tambe a Gloria, Ana i Conchi perque sense vosatros estos premis no els tindriem.
Xuso, t'acabe de enviar fotos del dissabte pel mati i un video de la nostra c 25 cuant puxaben a replegar el premi i del dumenge de les nanes. De la cabalgata no tinc res, ja que per mala sort no vaig poder anar.
Per cert enhorabona a la c 25

unrodabars ha dit...

Enhorabona per tota eixa cabassà de premis que s'enduguereu este cap de setmana,de segur que l'esforç que heu fet ha tengut la recompensa que esperaveu,enhorabona també a la xaranga C25 i per extensió a tota la vostra falla per tindre eixa xaranga i lo que es més important poder mantindre-la any rere any amb vosaltres,cosa hui en dia molt dificil....

P.D: El dissabte vaig coneixer una DAMA al bar thao que em va deixar embelessat,mmmmmhhh!!crec que era de la vostra falla....

I aun mestre de cerimonies que estava algo pesaet amb el bastonet,també,jejejej

Amic fep ha dit...

Si que anaves bufat amic!!!!! Que no et donares compter que la dama en realitat no era tal... era mes "damo"... que no s'havia afeitat!!!!!!!!!!!

Xuso ha dit...

Però si els ulls vos feien "xiribites" i la boca se vos feia aigua cada vegada que vos ensenyava el tangueta!!!

I a més a més se vos empinava..... tot el monyo!!!! jajajaja

Amic fep ha dit...

La teniem mes tiesa que tiesa!!!!!... la peluca, clar... jajajajajajajajajaja

Home, pero altra volta el tangeta que siga de la teua talla, que te venia xicotet!!!!!!!

La Nere ha dit...

Primer que res voldria donar la enhorabona a la nostra xaranga C-25, SOU ELS MILLORS!!!!!
Segon enhorabona a les xiquetes i al xiquet que varen concursar als Play-backs en la modalitat de menuts per eixe 2º premi que no está gens malament i que ho feu molt molt bé!!!!!
I per últim encara estic flipant no meu crec, HEM GUANYAT!!!!!!
La veritat es que estic orgullosa de haver tingut unes companyes i un company de categoria, ens ho hem pasat molt bé assatjant i la recompensa al final ha sigut ........ No tinc paraules i es que es veritat quan dic que encara estic flipant SOM ELS MILLORS!!!!
I Xuso que vol dir aixo de que el talles la coleta?????????
I a Cris persupost que ho celebrarem ai mare que por tinc!!

Cris ha dit...

Nere, Xuso ja fa temps va dient que aquest any es tallaba la coleta, així que crec que ens va a tocar plorar un poquet quan arribe el mes de setembre.
La resta per aon pareu??? encara dura la resaca.

Nando ha dit...

Gracies a tots per els anims.

Soc Durá jeje, trompa de la xaranga.

Gracies tame per totes les enhorabones a la xaranga (osea, mosatros jeje) i dir-vos també que esta xaranga no seria posible en falles si no fora per el esforç que feu tots els anys per mantindre'ns, aixo val tots els dines del mon!!!!!

deme ha dit...

bona vesprada a tots.
Primer que res feliçitar als nostres musics i amics de la xaranga C-25, sou els millors¡¡¡ la veritat que hi ha que cuidarlos moltissim, abanda que ho fem amb molta satisfaccio, perque sou un 10 tant com a xaranga i com a bons amics de la nostra falla.VIVA LA C-25¡¡¡¡

I com no feliçitar als mes menuts de la nostra falla, per eixe segon premit, sou uns artistes i es que on hi han bons mestres i bona matreia prima no pot eixir res mes del que conseguiu tots els anys, deixar en la boca oberta a tots.

I a les mes majoretes i companyes i company, pues que.... SOM LES MILLORS (al menys per a nosaltres i aquest any per al jurat del concurs... ) crec que ens heu mereixiem, sols nosaltres i la gent que ha estat ahí ajudantnos en tot el que ha fet falta, sabem el que hem treballat i les hores que li hem tirat. Així que ara si que soc feliç, perque la meua satisfaccio personal esta al 100%.
A Xuso dirli que ... això ja ho vorem, que sense tu les coses no poden ser igual mai en la vida¡¡¡ i que saps masa que et plorarem tot el que faça falta per a donarte un poquet de peneta...

Donar l´enhorabona a les que han preparat la cavalgata del ninot, sobretot a Cris i a Jessi, sols elles saben el mal de cap que han tingut, pero crec que el resultat no podria haver sigut millor. Un beset per a les dos.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes, playbacks majors i xicotetes i com no a la xaranga c25...
Ah i per les organitzadores de la cavalgata tambe...ha sigut genial!!!
Xuso t'envie les fotos que tinc jo.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots i totes, playbacks majors i xicotetes i com no a la xaranga c25...
Ah i per les organitzadores de la cavalgata tambe...ha sigut genial!!!
Xuso t'envie les fotos que tinc jo.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTES EIXES PERSONES QUE FAN POSIBLE EIXOS PREMITS, LES QUE BALLEN LES QUE MAQUILLATJE LES QUE CUSEN I LES QUE ENSENYEN EL BALL, TOT. ENHORABONA A LA VOSTRA CHARANGA SON ELS MILLORS, I COM NO ENHORABONA PER EIXA CABALGATA TANT BEN ORGANIZADA QUE DEIXA BOCABADATS A MES DE UN, EL BALL MOLT DIVERTIT TANT ELS MAJORS COM ELS MES JOVENS, UNA MUSICA MOLT ACERTADA, EN FI A TOTA LA GENT.

jorge ha dit...

Enhorabona tots (xaranga, maquilladores, muntadors, artites tant menuts com majors dels playbacks, organitzadores i un llarg etc...).

Sou uns artistes i amb gent com vosaltres tenim falla per a molt de temps.

Xuso et pasare videos de la nit d'albaes en un cd.

Anònim ha dit...

PUES SI¡¡¡¡ ESTE ANY ARRASEM¡¡¡¡
A LA XARTANGA DIRLOS QUE SON ELS MILLORS I QUE VALEN MILLONS¡¡¡ I SEU TENIEU BEN MERESCUT. TRQANQUILS QUE PA ESTES FALLES TENIU REFORÇ, QUE LA MEUA CARMEN BONA COSA QUE ESTA PRACTICANT EN LA TROMPETA DL TIO LUCAS¡¡¡

I A TOTS ELS ALTRES GUANYAORS QUE SOM ELS MILLORS. ALE VAIG A LLEGIR EL ALTRE ARTICLE¡¡¡