http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 21 de març del 2009

21 de Març de 2009

El resum de les falles, o el que es puga. (Una part de tantes)

I jo no vull cobrar. 3.

Abans que se m'oblide hi ha que felicitar a Maria Sendra que hui celebra el seu aniversari i en fa... (mai es diu l'edat d'una senyoreta. I una xica d'eixa de ser senyoreta quan contrau matrimoni, no?).

Si me'n donen 3. Un pa l'asilo.

Aquest any per a mi han sigut unes falles diferents, molt diferents i curtes, molt curtes. Serà per que han sigut les primeres en les que no he treballat de dj en cap casal des de fa 5 anys, serà per que dilluns i dimarts he treballat a València i era víctima del caos que allí es viu durant eixos dies, serà pel cafè o serà per que enguany no hem anat a Alzira. No ho se però com aquestes cap de les que he viscut fins ara. Ni millor ni pitjor, diferent. Com cada any.

Un pa l'ong de discapacitados psiquicos.

Diguen que per mi les falles començaren el divendres per la nit, com per a la majoria de tots vosaltres. Soparem allò al que Fermín tingué el gust de convidar-nos i després passarem a fer l'entrega del premis del Concurs de Cervantes al mon en la seua segona edició. Com no recalcar el nostres més sincer agraïment als patrocinadors que feren possible l'entrega de premis: Òptica Sollana i Añil (Ropa i complementos). L'any passat presentava Xuso i jo passava el Powerpoint, aquest any fou al revés. Ara quan pogam penjarem l'arxiu que férem i ens estendrem més en açò. Sols recordar que els guanyadors foren German Lledó i Mª Angels Soldado amb el seu viatge a Punta Cana (feu el favor de quan fem el concurs per a l'any que ve de no tornar algú altra vegada allí. Volem que el guanyador estiga en altre lloc).
Recorde que degut a les gracietes de Lucas acabí cantant a Nino Bravo, o era el que jo intentava.

I un que quede, pa mi pa sabates. I pagar el partit.

Després passarem a l'entrega d'insígnies que concedeix Junta Central, i una vegada conclòs això, començà la festa. Sense tindre res ni saber com acabí fent una discomòbil en tres cd trobats i un pen d'Amadeo. Quan hem doní conter eren les 3:30 del matí, ey caram. Li demanarem a Javi que fera el favor de seguir ell per a acabar la festa.
Es feu l'hora. Tancarem i cadascú a sa casa, que poc ratet després hi havia que fer unes paelles...

Estàs fent-ho llejet.

Massa prompte arribí el dissabte al cau per a esmorzar (9:45), i allí sols eren la família de forasters que ens netejava el casal (no recorde de quin país de centre Amèrica o Europa de l'Est eren, crec que tampoc ho preguntí a ningú). Poc a poc la gent començà a deixar-se caure, es veu que el dia anterior varen apretar un poquet (ja arribaran les fotos ja) i al voltant de les 10:30 ens enfilaren a esmorzar al Blanc i Negre. Després d'això la gent es ficà a fer les paelles i jo vaig anar al cau multiusos a l'entrega de premis de la Junta Local Fallera. Érem 5 de la falla. mal dia per a fer això. Arreplegarem 4 quarts, no està mal. Els bons ja els teníem d'abans.
Quan s'acabà l'acte a les paelles. La meua ja estava casi.

El buitre leonado.

Acabarem d'organitzar taules i cadires (el nostre casal està quedant-se menut per no dir que menut s'ha quedat per dies així), el jurant començà a deliberar i els altres a fer festa. La paella que va fer German no guanyà res, principalment per que no la presentarem. Però estem segurs que el primer premi al socarrat (si es que es donava) era per a nosaltres. La vesprada fou la normal de qualsevol dia de casal, tots a la barra fins que el cos aguante...
I s'arrimaven les disfresses.

Un ferro que et traspassa la pell.

Estranyament, a les 22 hores ja havíem sopat i ja ens trobàvem cara el cafè. Raro, molt raro. Que passà després? Problemes de comunicació. Que si a les 9 que si a les 11, les substitutes dels forasters que hi havien abans a la barra (i que foren cessats fulminantment de la seua ocupació) arribarien eixe dia dia tard. Així que els de sempre a fer cafès i servir cubates fins que arribaren les xiques. I arribaren. I faltaren sarpes per a que la gent s'amuntonara en la barra, cosa mai vista com la d'eixos moments. Seguir estic que amb els forasters de l'altra vegada això no passava, no.

Una imatge mental per oblidar.

El jurat (no hi havia altre disponible) anà a disfressar-se, no podíem guanyar res però si haguérem participat ens hagueren donat al mes xungo, per favor. Recordeu com anaven les prenyades? Jo tinc un trauma de quan ens varem tronar a canviar. El concurs, poc. Hi hagué problemes de dates i es disfressà poca gent, però els que ho feren s'ho curraren de valent, tant en gràcia com en feina.

Continuarà... (o no?)

28 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Que guay spielbeer, es com si tornara a reviure aquestos dies,la veritat es que a ultim hora sempre dius,no puc mes,pero lliges comentaris com estos i penses:ja s´acabat tot,i et dona pena..
Pero bé espere que l´any que bé siga igual de bó al costat de la nostra xiqueta Carmina,perque ella no es mereix menys.

Anònim ha dit...

Mes o menys ho has explicat, amb menys emfasi que mes, pero per a mi va ser un cap de setmana genial, no se si es que era per a mi el principi de les falles, o que no podria estar la resta de dies, que vaig disfrutar mogollo, una pena que ja s'hagen acavat, estic d'acord amb tu en que han passat rapid, s'han fet curtetes, pero a l'any que ve mes, no?

La Nere ha dit...

Felicidades Maria!!!!!
Ye ja s´han acabat falles, COLLI!!!!!!!! han passat volant!

Cris ha dit...

Ala Spielberg un relat del finde ràpid però intens. Pues si ja s´han acabat i ja estem apunt de comensar unes noves. Ara que la junta tanquem els conters i borró i conter nou, a l´any que ve més i millor, ja que cada any ens superem.

deme ha dit...

hola a tots, ja estem açí tots altra vegada.
Pues si xiquets açò ha passat massa rapid; t´enrecordes Sales quant et deia ... Sales que açò ja s´acaba¡¡¡ i tu em deies .... calla animal, pues ale mira ja esta tot passat¡¡¡
Ara ja estem preparant les proximes que per a noslatres van a ser molt molt especials...

Sandra ha dit...

Pues si millor explicat imposible, beig que no soc la unica que les falles li han passat volant, he disfrutat com una xiqueta i m´ho he passat de meravella, ara sols queda esperar a les falles vinents ja que tambe ho disfrutarem molt, ale Carmi que aço passa volant.

mamixula ha dit...

Bon dia a tots,com eu pasat el fide??
anyorant records?pues estem tots igual,pareixia que no s´acabaria mai i ala un any més.
Xiquetes avore si quedem que aço no pot ser,tant de temps sense saber res de vosaltres..

Sandra ha dit...

Pues si Natali podriem fer un sopar de despedida de falles 2009, baix la meua coxera, ¿NO?

SPIELBERG ha dit...

I si el fem en el casal per a tota la falla, que? No estaria mal,veritat?

Sandra ha dit...

PUES NO CARLOS I QUE VINGA REBOMBORI.

SPIELBERG ha dit...

Així que no soc l'únic, eh?

Podem fer discomobil, o que vinguen els de Riola.

Anònim ha dit...

Carlos, gràcies per la felicitació en la web.
Pues si podriem fer sopar de despedida en el casal si que pareix que no hem tingut prou!!!

SPIELBERG ha dit...

De res Maria. Estem per al que faça falta.

Per cert, problema solucionat. Je je je

Anònim ha dit...

Xica mira!! que eficient!!jejeeje.
Gràcies de nou!!

SPIELBERG ha dit...

A manar

mamixula ha dit...

Sandra no sera per mi,jo cuant tu me digues ho fique tot en marxa,jejeje
Maremeua tenim males ganes de marxa,ens queixem pero nosaltres ahi.
Llamando a Xateta,llamando a xateta!!
per haón pares cara guapa,i a tot aço, i san casalla??carmina que encara estas de resaqueta???

deme ha dit...

Ye pues no estaria gens mal. Jo vote per ferla al casal i que vinga Rebombori... vete a dormir ja no hay fiesta para ti y no te olvides de hacer pipi, PIPI¡¡¡ que guay eh¡¡¡
Sandra ja has descansat o que? jo cada dia que pasa estic mes cansa, com pot ser això?

deme ha dit...

I la Carmineta, que raro no saber res de ella.
Flaki si tinc un ratet esta vesprada em pase per ahí, estaras a casa?

Cris ha dit...

Com es nota que ja a tornat tot a la normalitat, el dilluns pasat estaba jo soletes per açí, i ara ja esteu tots. I damunt teniu ganes de caxondeo, jejeje.
Sopar de despedida i que no sen´s oblide que tenim un triomf per celebrar, eh Deme.

La Nere ha dit...

I pensant-ho millor perque no fer 2 sopars???? jajajaja
Un en el casal en tota la falla amb ball i tot i altre en casa Sandra amb les Petxis per fer un final d´exercici junt a la nostra fallera major 2009 i fer una nit espectacular sóls com nosaltres sabem fer-ho.

Anònim ha dit...

Aixo Nere jo vote per el que a dit Nere aixina m´agrada mes.

Nando ha dit...

entonces se fa un sopar de despedida de falles i va la rebombori i la C25?? o com esta aixo?? jjajaja

SPIELBERG ha dit...

La C25 pot vindre sempre que vulga, la nostra casa es la vostra casa. Sempre sereu benvinguts.

El tema del sopar (o dinar) ja el parlarem en la reunió i ha es vorà.

Jo propose fer un altre bou, més que res per que no he pogut anar a cap dels dos anteriors degut a la feina. Això si, la data la trie jo.

mamixula ha dit...

si,si,si,per fabor fem algo,pero femo jaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Si Deme a partir de les 5:30 estare en casa.
I san casalla per haón pares??

deme ha dit...

un altre bou? ei boto mos eixira el bou per les orelles, ademes eixes festetes son molt perilloses.
Jo tambe vote per lo que ha dit Nere, dos soparets,un amb tota la falla i altre a la cotxera de Sandra per despedir les falles com cal, vale Petxis?
Tranqui Cris que això no s´emoblida, ja buscarem una data.

Nando ha dit...

Bueno, que sapiau que estes falles mos ho em pasat impresionantment be, per lo menos jo, que mai ma faltat de res (ni beguda, ni menjar, ni gent animant, que es lo que anima al music a tocar mes) i que ojala mai s'acabe este tracte que em recibit a aquesta falla i per mi que dure molts anys mes i asi me tire jo la vida tocant al vostre costat!

Gracies per fermos pasar les falles que mos feu pasar!

SPIELBERG ha dit...

Gràcies a vosaltres, i mentre vulgueu ací estarem per a gaudir de la vostra música.

Anònim ha dit...

YA ESTIC ASIIIIIII¡¡¡¡¡¡¡

PRIMER QUE RES MOLTES FELICITATS MARIA¡¡¡¡¡¡ TARDE PERO EFECTIVO. NO?

NANDOOOOOO QUE MOS HEU DONAT QUE ENCARA NO PUC PARAR DE FER LA MORA TIPO BOQUERO???? SOU ELS MILLORS I RE-MILLORS, YO TAMBE ENGUANY HE DISFRUTAT MOLT DE VOSALTRES EN ALMORSARS, PASACARRERS, I SI NO QUE LIU DIGUEN A LA MEUA CARMEN QUE ENCARA NO APARAT DE TOCAR LA TROMPETA DEL TIO LUCAS, I LA VERITAT QUE NO TINC PARAULES PER A VOSALTRES, SEU HEU CURRAT AMUNTO.

Y A LES MEUES XIQUETES????? YEEEEE DOS SOPARETS NO¡¡ TRES, I EL DEL PLAYBAK? QUE VOS S SOVLIDAVA????
VAIG AL ATRE ARTICUL QUE ASI SAMONTONA LA FEINA.