http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 6 de març del 2009

El Futur de la Falla...i més coses...

Eixe era el nostre lema, que es podia llegir al carro que obria la desfilada del ninot infantil. I es que altra cosa no ho se, però el futur el te ben assegurat la nostra comissió. Tant és així que la ja famosa generació del 50 Aniversari està fent furor, i està nodrint la comissió infantil de la Falla Plaça Cervantes aquests darrers mesos... i el que queda encara...

Tots aquests bebés que acaben de néixer i alguns que encara estan per vindre, encara no han pogut eixir a la desfilada del ninot que es va cel·lebrar el passat diumenge, però de ben segur que les iaies, mares, ties, etc. ja estan treballant de valent per a que en falles puguen lluïr trajes de valencianes/ns, però anem per parts...

Després d'un dissabte molt, molt negre pel que respecta a l'oratge. I després d'haver ajornat els actes previstos per a eixa jornada (encara que d'improvissats en férem uns quants, però això és altra història...), la jornada del diumenge no es presentava molt millor...

Així és que, com havíem quedat, anaven donant-se cita al casal el diumenge al matí, tots els encarregats de preparar la desfilada infantil, que, amb tanta cura i detall hem estat preparant durant molt de temps. La veritat és que l'oratge tractava de donar-nos una treva. I com anava acostant-se l'hora de eixida encara més. El solet semblava que volia fer-se protagonista després d'una jornada anterior passada per aigua.

Paelleta, ben feta, ben servida i ben menjada i partidetes de rigor, xarradetes amb el café i preparatius, molts preparatius per a lluïr als més menuts de la comissió.

Així va ser, de colp a repent, el casal es convertí en un niu ple de xiquets amb la disfressa dorada i a punt per maquillar-se i sortir a desfilar. La "carrossa" ja preparada amb les cadiretes i els ornaments oportuns. Una vegada tot preparat i a punt d'eixir, es ficà a ploure i pareixia que anava a fer-ho durant prou de temps. Però desde la JLF ens digueren que les falles sí que estaven eixint a fer la desfilada, aleshores nosaltres també ens dirigierem cap al punt de trobada.

-"Alfredo mou!" i clar, Alfredo va moure, la xaranga en marxa, els bebes "acolocats" en les poltrones i els més majorets ballant al ritme de la música i cap al carrer Sequial.

Doncs, l'oratge a la fi ens va donar la treva i ens va permitir que els nostres xiquets lluïren de lo més en la seua desfilada. Donava goig vore als més menudius de la falla en la xicoteta "carrossa", feta a propóssit per a ells, i el grup de més majorets darrere lluiren eixe color daurat, que simbolitzava les noces d'or de la Falla i donava gran colorit i vistositat a la desfilada.


Els xiquets, com sempre, es comportaren la mar de be i facilitaven molt la feina al grup de fallers que els acompanyava.
La comissió vol expressar el seu agraïment a tots els fallers que han treballat de valent per a fer possible aquesta desfilada. Ja que els menudets s'ho passaren d'allò més be i els pares, iaios, tios i demés hi havia que anar darrere, darrere d'ells torcant-los les babes que anaven caiguent-los.

Ací vos deixe un enllaç a un video de la desfilada infantil i l'àlbum amb les fotos:

VIDEO DESFILADA
Desfilada Infantil (01/03/2009)

Enhorabona a tots, i ara queda disfrutar als més majorets de la seua desfilada aquest dissabte!!!!!
_____________________________________

MOLTES FELICITATS TIUET!!!!!

Hui és un dia especial per a la nostra casa, ja que és el cumple del rei. Regalets no n'hi ha, però sorpresetes alguna que altra li ha preparat la meua mami.

Tiui, estic molt orgullosa de tu, qualsevol problemeta que ens ix saps com afrontar-lo i a Carmen millor no la pots tratar. Gracies per tots els divendres que et quedes en ella per jo poder anar a la falla a les reunios i com no, jugar a parxis.

Se que ara estas un poc triston, pero tranquil que tot s’arreglarà, que les coses venen com venen i hi ha que portar-ho el millor possible. Hi ha un dicho que diu: “dios aprieta pero no aoga”. Així que ànims campeon!!!!

Bueno carinyet, et desitje que pases un feliç dia junt a nosaltres i com no junt al tio colons, si, si, Aina que te vol moltísim i tu ho saps massa. Que és vore't i sols vol anar al tio colons.

A tot això, quina sorpreseta ens tindràs prepara per al dia de disfresses???? Perquà a tu això t’agrada prou, i sé que ja dus algo entre mans. Pillin!!!!

Article enviat per Carmina Cañavera a fpcervantes07@hotmail.com

_____________________________________________________________

FELIÇ ANIVERSARI MAMI!!!!!

per Carla

Hui , dia 6 de Març , és l’aniversari de la meua mami. Jo encara que sóc xicoteta, sé que este mes té alguna cosa especial, note olor a festa, a coets, a traques, a anar al casal, disfressar-se, fer paelles falleres i moltes coses més que encara no conec però senc parlar d’elles i cert que totes són molt divertides (globotà, concurs de barrets, ofrena, etc).

I és que a la meua mami Mariam com un coet més, va nàixer en el mes de les falles, tanmateix com la tia Vane , Héctor (el Cule) i molts fallers més i li encanta la falla, al diumenge ja vol vestir-me de fallereta altra volta i a mi m’agrada.

Quant encara tenia 15 dies , un dia del mes de Novembre, em va ficar un vestit molt bonic per anar a la presentació, l’altre dia en la cavalcada infantil ,em va disfressar com tots els fallerets i falleretes de bombolla de xampany i m’ho vaig passar molt bé però en arribar a l’Ajuntament volia dormir i no podia per això plorava i plorava... i la tia Jesi ,que em va cuidar molt bé, el xupó em posava.

El dia de les paelles falleres vaig anar d’ esmorzaret amb blusó i tot i allí vaig conèixer a moltes amiguetes i amiguets, Carmen , Aina, Paula, Andreu.... i a moltes ties falleres que mira que saben passar-s’ho bé!. Però... mami ves preparan-te a vindre darrere de mi ara quan comence a caminar!.

Jo vull dir-te que et vull molt perquè eres la meua mami i tu i el papi Toni em cuideu molt bé i com tots els papis voleu per a mi el millor del món.

Jo et desitge moltes felicitats i que en complisques molts anys més !

MOLTS BESTES DE PART DE TOTA LA FAMÍLIA!!!!

FELIÇ ANIVERSARI , MAMI MARIAM!!!!

Article enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

31 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

MARIAM NO SABIA QUE ERES DEL MATEIX DIA DEL CULE???
BUENO MOLTES FELICITATS I QUE PASES UN FELÍÇ DIA JUNT FAMILIA I AMICS.
QUANTS NE SON YA???''

SAN CASALLA ha dit...

COLLINS ESTAVA BUSCANT ELS COMENTARIS DEL CULE I ESTA TOT JUNT¡¡¡ JAJAJAJA

CARINYET MOLTES FELICITATS DE PART DE LES TEUES DOS TIUETES, ESPEREM QUE HO CELEBRES BEN CELEBRAT PERQUE TEU MEREIXES.

I RESPECTE A LA CAVALGATA DELS MENUTS, NO SE QUI VA DISFRUTAR MES, SI LA CARMEN O SAMARE.
ENHORABONA A TOTS ELS QUE HAN COLABORAT PERQUE SE VA QUEDAR MOLT BE.PER A SER UN DIUMENGE REDO, FALTA SOLS LA CHOCOLATADA PER ALS MAJORETS¡¡¡ JAJAJA

SAN CASALLA ha dit...

AHHHHH QUE ME SE OBLIDAVA¡¡¡ ESTA NIT ALBAES. YUJUUUU. CARINYET ESTA NIT ET CANTARÉ UNA ALVAETA PRIVATE¡¡¡¡¡

deme ha dit...

moltissimes felicitats, tant per al Cule com per a Mariam.
Mira que tenim fallers naixcuts al mes de març¡¡¡
Enhorabona als dos per eixes dos pelailles que teniu, tant Carmen com Carla son dos monaetes i falleres 100%.
Enhorabona als dos i ja ens en fem una.

SAN CASALLA ha dit...

DEME ESTA NIT QUE? PARCHISA?''''

Anònim ha dit...

OLE,OLE,I OLE.... VIVA LA MARE QUE ELS HA PARIT!!!!!
TENIM UNS XIQUETS QUE VALEN TOT LO DEL MON, EL DIUMENGE ESTAVEN PERFECTES, TOT GRASIES AL GRAPAT DE PERSONES ENCARREGADES DELS PEQUES.
MOLTES GRASIES A TOTS I TOTES, ELS QUEIA LA BAVA A TOTS ACOMPANYAN-LOS PER EL CARRER CEQUIAL.

PER ALTRA BANDA VULLC FELICITAR A TOTS ELS CUMPLEANYEROS....QUE SON UN GRAPAET.
FELICITATS MARIAM, ET DESITGE UN GRAN DIA JUNT A TOTS ELS DE CASA,L'ENHORABONA A T'AMARE PER L'ARTICLE, ES PRESSIOS.
PRONTE ENS VOREM PER EL CAU I ET PEGARÉ UN BON BESSOT, GUAPA!

CULE...ERES ÙNIC TIO. M'AGRADARIA TINDRE UNA VARETA MÀGICA I PODER SOLUCIONAR TOTS ELS PROBLEMES QUE TOTES LES BONES PERSONES TENIM PERO.... SERIA MASSA BONICO, NO CREUS? INTENTA NO PENSAR-HO ALS MENY EL DIA DE UÍ, QUE ES MOLT ESPECIAL. MOLTES FELICITATS DE LA NOSTRA PART I PENSA QUE TENIM LO MILLOR DEL MÒN UNES PELAILLES QUE ENS ALEGREN ELS DIES.
ANIM, I MOLS BESSITOS CAMPEON, AHHH I A PER EL PRIMER PREMI DE DISFRESSA DE SEGUR QUE AQUEST ANY T'EMPORTES EL TROFEU!!!!!

LA TORA.

FELICITAR TAMBÉ A LA MEUA PRIMA "LA VANE", AUNQUE JO LA VAIG VORE AIR...PERO NO VAIG PODER FELICITARLA A LA WEB.
FELICITAT CAMPEONA, ALE...QUE NO ET QUEDA RES PERRA...!!!!!

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Mariam.

I moltisimes felictats cunyaoooooooo, molts anim siges fort i que aci tens la famili per al que faça falta, saps que tots guns ens apollem i ara mes que mai aixina que no patiu que entre tots tirarem aban, ara sols pensa en pasar-ho be estes falles que tens una pelailla que val millons i aixo podra distruret molt i esperem que pases molt bon dia i disfruta-lo.

Un beset molt fort de Richard, meu i sobretot de Aineta que saps que el vol moltisim i com be a dit Carmina cuant veu al seu tio "Cuie" no hi ha ningu mes en el mon.

FELICITATS!!!!

Sandra ha dit...

Ieeeeeee xicones esteu apreparades per a les albaes??????????? Jo siiiiiiii, me corre un nervioset per el cos.

deme ha dit...

que perres que sou¡¡¡ jo que hui no volia ni anar a la reunio i aixina xitarme prompte, que dema el dia es molt llarg¡¡¡
bueno ja vorem, que ens vegem al casal?

Sandra ha dit...

Ieeee Deme com que no vens a les albaes? Ba fes un esfors que ja ens queda poc pa falles i hi ha que disfrutar-ho, jo he quedat en Natalia que ella acudira a ma casa, aixina ja dixa a la nana avia.

Anònim ha dit...

Que guapets estaven tots els nostres fallerets,es que si Freixenet els veu els contrata per a estos Nadals.Enhorabona als organisadores un 10.

Moltes felicitats Mariam! espere que pases un dia molt bo,que segur que sera aixina per que tot el que t´ha dit Carla no es per a menys.

Cule tens prohibit estar avui trite, que tu eres un tio de lujo i ja tenim ganes de saber el disfraç que ens sorprengues enguany, jejeje, este comentari la escomensat gemma i a mitania me he ficat jo" ROBINHO" ha rematarlo perque voliem felicitarte es dos a l'ora.

Xuso ha dit...

Moltes Felicitats, tant a Mariam com al Cule!!!

que dos "peazo" persones i fallers!!!

a disfrutar del dia i pensant en el cap de setmana, que serà espectacular!!!

Moltes felicitats!!!

sales ha dit...

Bueno, bueno! aci no donem coll, hi ha 2 i 3 articles diaris!!!

En primer lloc felicitar a Mariam i el Cule, dos fallers de bandera que a més a més van nàixer en el MES més faller de tot l´any!!
El dissabte ho celebrem no?

Està clar, com molts heu dit per ahí, els xiquets són la nostra alegria, ens fan oblidar-nos dels nostres problemes. Sols hi ha que vore les imatges i les fotos de la desfilada infantil!!
Jo, com a recient estrenada tia puc dir que em queia la baba amb la meua nebodeta, i encara no em crec lo be que es va portar!!!la veritat, que vaig alucinar!!

Enhorabona a tots els que s´ho han currat, fallers, mamas i papas però sobretot, a tots els xiquets i xiquetes que hi van participar. Com diu Xuso el futut està assegurat!!

Anònim ha dit...

PER ALS XIQUETS UN 10! I ALTRE X ALS ORGANITZADORS! TOTS GUAPISIMS,QUE TENIM QUE DIR LES MA
RES,NO?
I PER A TOTS ELS CUMPLEANYEROS UN BESET MOLT FORT.
MOLTES FELICITATS DE PART DELS TRES.

Anònim ha dit...

BUENO LO QUE VULL AFEGIR AL MEU COMENTARI ES.......QUE TENIM QUE DIR MARES,TIES,TIOS,IAIOS.......

Anònim ha dit...

M´ha emocionat l´article! no m´esperava esta felicitació tan especial que m´ha agrada moltíssim!
Carla esta iaia teua és un dimoni!!!


Felicitats també per al Cule!

Respecte a la cabalcada infantil dir que a més dels menuts els més grandets també disfrutàrem molt.Estàven tots per a menjar-se´ls.

Gràcies a tots per la felicitació!

Anònim ha dit...

SEGUINT UN RIU DE PEDRES I AIGUA DOLÇA, A LA FALDA D'UNA MONTANYA GEGANT. NAIX UNA ALQUERIA BLANCA DE TREARRA................... PARAPAPAPAPAPP

Anònim ha dit...

SI SI. SAN CASALLA¡¡¡¡
CUNYAETA COM VAN ELS NERVITS¡¡¡ A QUINA HORA ANIRA LA NATALIA A TACASA? TOCAM I ME DIUS ALGO.

Anònim ha dit...

aneu, aneu!!! mira que en donareu en l'alquerieta dels botons!!! jajajaja

Xuso ha dit...

san casalla, i lo nostre??... hui no teniu parxisà... hui hi ha que ficar-se mans a l'obra!!!!

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitata cule i mariam!!!no tenia ni idea que ereu el mateix dia,es que no guanyem per aniversaris...
Xiquetes no se a quin hora anire hui,ara men vaig a la rivera en la nana a que li pegen una miradeta,que li pita un poquet el pit.Comforme quedeu m´aviseu val??

Sandra ha dit...

Vos avise que les albaes son a les 2 aixina que feu una siesteta per a descansar que si nos no durarem.

Xuso ha dit...

Completet, completet, el finde completet.... ens trauràs un calentet Sandra per a no gelar-nos?????

SPIELBERG ha dit...

2:30 hora oficial (a la qual hi ha que sumar-li el retrás).

Felicitats al Cule i Mariam, com no.

Xuso ha dit...

ei collo!! que manera d'apretar al personal!!!!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS AL CULE I A MIRIAM!!!!!!!
ANIMS QUE TOT PASA CULE.

QUE HA PASAT EN LA FOTO DE ABEL QUE ESTA LA DEL XIQUET DE ANA (CARLES)MOS LAN CANVIAT.

ESTEU PERPARATS PER A DEMA......
CARMI ESTA NIT PARCHISAAAAAA...

Anònim ha dit...

ESTA NIT TOCA LO QUE HA DIT EL XUSO. QUE SE MOS TIRA EL BOU DAMUNT.

PERO UNA O DOS EN FAREM DE PAARCHISAES QUE LA NIT ES LLARGA.

deme ha dit...

veges primer que res es el parxis i despres lo que tenim entre mans amb Xuso.
I despres com que les albaes son tant tard acudirem i calfarem motors, aixíq ue Sandra prepara la Casalla que açò ja va de bo¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats cule ne cumplixques mols mes encompañia de la teua familia que te vol molt i la carmi alguna sorpreseta taura fet segur moltes feliçitats i mols besets.

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats mariam que ne cumplixques mols mes encompañia de la teua familia i que tingues mols regalets.

Anònim ha dit...

FELICITATS MARIAM DE PART DELS TRES (ANDREA, GEMMA I AMADEIN)QUE CUMPLISQUES MOLTS MES I JO QUE HEU PUGA VORE. JE JE JE