http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 5 de març del 2009

Cervantes a la ciutat de l'amor

Encara que no les tinc totes ja que hi ha alguns que diuen que això es Venècia (ahi on van en barca pel carrer) i altres que es Paris. Uan vegada acabat el plas del concurs anem a ficar el viatges que ens queden. Comencem per aquest que feren Almu i Emilio. I pel que es veu a les fotografies ho degueren disfrutar d'allò mes.,

Vist que jo no he ant a Paris i que no parle francès poc mes puc dir en aquest article (encara que no se que te que vore ací l'idioma), i també per que Almu no em contà res. Que ho conte en un comentari.

Ja sols em queda donar-los l'enhorabona i dir-los que s'endugueren a Cervantes a 1094.46 Km de la Placeta.




16 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bon diaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
ja heu vist a abel?va envieu fotos q estic impacient x vore-lo!
com està la sevi?ha segut part natural?va digueu-mos cosetes!

Anònim ha dit...

BON DIA RUTH¡¡¡ AIXO, AIXO SI TANTERES DE ALGO PER AL CULE MAVISES.
QUE GUAPET QUE ES EL NANO DE LA SEVI. ES UN NINET, I TE UN MONYO QUE EL TRAURA DEL HOSPITAL PUNKI. ELLA ESTA SUPER BE I EL PAPI SUPERCOMBOIAT.
VANE VINGA PASA LES FOTOS QUE LES VOLEM VORELES¡¡¡¡

COLLI ALMU DESPUES RENEGUES QUE NO TENS UN CLAU I NO PAARES EN TORRETA. HAS DUT ALGUN AMULETO PER AL PARCHIS?????'

Xuso ha dit...

Abel ja està ací!!!! està a punt d'eixir per la pantalla!!! atents al blog al final del matí que farà l'aparició estelar!!!!

Ruth com has quedat, podrem montar algo per al dia 16 o que??

deme ha dit...

Colli la Almu, jo lo que ha dit Carmina, sempre plorant que estem en crisis pero a Paris que s´en ha anat. Pues saps lo que et dic... que ojala jo haguera pogut viatjar a Paris, que en lo que m´agrada encara no l´he poguda visitar¡¡¡
Enhorabona als dos, pero que sapigau que el nostre viatge a Ibiza te que guanyar¡¡¡ per lo menos alguna coseta, no Xuso?

I parlant de Abel... bueno bueno, que bombonet¡¡¡ ademes de veritat, es una mona de nano. Sols de vore la cara de felicitat dels papis ja en teniem prou.La Sevi esta feta una madrasa i el Gabi no te prou ulls per a mirarsel´s als dos. Ja voreu les fotos i apreciareu lo be que estan tant el nano com la seua mami.

deme ha dit...

Per cert Xuso, tenim que parlar precis. Això es te que mirar ja i posarnos a fer marxa.

deme ha dit...

Ah se m´oblidava, la meua prima em tindra que perdonar, perque no he tingut masa temps per a escriureli un bon article i penjarlo a la web, ja que hui es el seu aniversari, ni mes ni menys que 28 anyets.
Pero aprofite per a felicitarla en este dia tant especial, de segur que molts regalets cauran, perque Luis per a això val millons i segur que els meus primos i tios tambe s´hauran enrecordat del regalet. Vinga va que la Vane te molt que comprar per al piset i el bodorrio el tenim ahi¡¡¡¡

MOLTES FELICITATS PRIMA¡¡¡

Anònim ha dit...

Collis Almu ala ciutat del amor,segur que seu pasareu de lujo i disfrutaries mirant els escaparates, que lo coqueta que tu eres la moda de Paris el tornaria loca.
Que super guapet es Abel es un Angelet i se porta super be,i la Sevi es una campeona esta de lujo i super feliz i el Gabi ja sin comentarios,no nia petanet ni per escomensar.

Anònim ha dit...

Moltes felitats Vane!!Espere que pases un dia de lujo. Com tu tel mereixes,perque mira que vals,que tot lo que ens aguanta ales Pexis maquillamos i tornate loca en tacasa no eu fa cualsevol.

Anònim ha dit...

VANE MOLTES FELICITATS¡¡¡¡ AIXO VOL DIR QUE EL DE BLAY TAMBE ESTA PROP. BUENO , BUENO AÇO ES UN NO PARAR. DEMA TAMBE HI HA CUMPLE. DE QUI DERA??????

Xuso ha dit...

Demà hi ha dos cumples!!! que encara recorde els articles de l'any passat!!!

Moltes felicitats a Vane... però crec que Deme , t'has colat en un anyet, no??? jajaja, però és igual la qüestió és lo ben portats que estan!!!

Per cert Deme, Jo hui estaré al casal, però fins les 20hores després no... i hem de quedar per parlar del tema, no??? ja parlem a vore...

mamixula ha dit...

HE!!!!!!que ja tinc internet altra vegada!!!yujuyuju.
Pero que bonico que es el nostre pexinolet,no es amor de tia,de veritat que es una mona.
Percert moltissimes felicitats Vane!!
la meua germana també cumplix hui anys,uns quants més pero bé.
Mare que contenta que estic.

Anònim ha dit...

MAMIXULAAAAAAAA¡¡¡¡¡ QUE CONTENTA ESTOY¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
XIQUETES APREPAREUSE MONEDETES QUE DEMA ANEM A FER BONA PARCHISA. SOM ELS´ULTIMS EN LES ALBAES, PUES YA ME DIRAS¡¡¡¡

XUSOOOOOOOOOO QUE MOS ACASA EL BOU¡¡¡¡

Anònim ha dit...

NATALIA QUE PASA QUAN TE SE ESTAN ASECANT ELS PUNTS?????JAJAJAJAJA ESTAS LOCA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


XUSO TANVIAT UNA COSETA PER A DEMA. POSA TU LA FOTO QUE VULLGES I APREPARALI EL MONEDERO A LA TEUA DONA QUE DEMA HI HA TEMA.

mamixula ha dit...

Que te que pasar Carmi,pues que pica com un deu.jejeje

Xuso ha dit...

oido cocina San casalla... demà menys jugar a parxís i més aprofitar per a lo nostre, no o que???

La Nere ha dit...

Colli Almu i Milio quin viatget eeeee, segur que s´ho deguereu pasar de lujo per Paris i ja ni te digo en Eurodisney que guay!!!!!

FELICIDADES VANE!!!!!