http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 31 de març del 2009

MIL GRACIES

per Sandra


No se per on comensar, perque hem tingut tants actes, que a vore quin de tots a segut mes bonic i millor, damunt jo creia que per ser fallera major les falles hem passarien en un obrir i tancar d´ulls, pero no! Crec que a mes d´un li ha passat el mateix.


Que dir-vos? Tot comensa en juny del 2008, el dia del nomenament on ferem una gran torrada i ens ho pasarem d´allo mes re be, i que dir de la proclamació si un poc mes i ens quedem a casa Ahinoa fins a dormir i tot, nadarem en la piscina, ens férem els tacons un asco de les dixoses pedretes, pero al fi i al cap ens o passarem d´alló mes be, si nos que liu digen a Pepa (mare de Ainhoa) que tenia colilles de cigarro per a una semaneta, des pres ens agafarem una costum i decidirem fer after a casa Jessi.


Després d'estos dos actes tot anat al galop, la presentació la recorde com un somni, el oratge ens va eixir meravellós, mes falleres no pogueren eixir, jo, en vore que a la meua cotxera que no hi cabia ni una agulla, la trage no em tocaba la pell el nervioset se me menjaba. L´escenari estaba radiant com ja feia temps que no havia estat, damunt sopreseta per Ainoha i per a mi dels nostres pares, ens ferem de plorar, que pareixiem dos malaenes. Despres cambiarem un poc la rutina i ens en anàrem al casal a disfrutar del nostre venbolgut REBOMBORI ¡gran idea la de fer el cambit! I la nit passa volant, per a variar after a casa Jessi.


Despres continuarem amb la Gala de 50 aniversari que, que tinc que dir jo que ja no s´aja dit, un plaer poder estar junt a la Fallera Major de Valenia 2009 Marta, amb ixa simpatia que la caracteritza, i vore desfilar la primera fins l´ultima fallera major va ser tot un goig, jo pensava que alli d´alt l´esenari se me faria etern, pero que va!!! Ho tornaria a repetir. Després el sopar, ball amb Rebombori i after a casa Jessi.

Els fallers d´honor un altre acte inolvidable, avanda de tot el que plorarem junt a Paco i Fermin, els records que ens pasaren a la pantalla, per a mi va ser molt especial ja que el dia abans va ser el meu aniversari i les meues amiges les PETXINOLES junt al meu home en tragenren una torta i en cantaren tots ¡Cumpleanys Feliç! Molt emotiu, despres ball i alter a casa Jessi ¡per a variar, que paciencia has tingut i que be ens ho hem passat!.


Les paelles, encara que no tinguérem premis molt be, el rally tot una risa, la repartida, les albaes, les paelles al casal, la cabalgata en la que fèiem un goig tots de dorat, tots aquests actes ni millors ni pitjor que l´any passat, jo m´ho he passat super be i crec que cadascú a la seua manera també, entre mig d´algun acte férem també algun after que altre a casa Jessi i a la meua cotxera, per a fernos quatre cubates i quatre rises, si no mireu les fotos del piset de 30 m2 que hens comprarem.


I sols queda relatar-vos el tres dies de falles, que vos puc dir jo que per a mi han segut com tres segons, l´asil, les despertaes en les que la meua filla sempre estava apunt per al taxin i tenia que pegar una volteta en ella per que volia vallar i tirar coets, encara recorde a les 7 del mati que hem dia ¡MAMA, A TAXIN!!!, la visita m´ho vaig passar d´allo mes re be, les meues amigues hem dien ¿estas feliç Sandra? Se te nota en la cara i si!!!!! aixi era vaig disfrutar com cuan tenia 15 anys.

Ara el millor el dia 19 cuant vaig possar de mati el peu al carrer Sequial i vaig vore davant meua tota la comissió, hem corria un cuquet que no m´ho creia i despra imatjineuse, cuan va vindre Jessi i hem va dornar el meu ram vaig trencar a plorar que no podia parar, ara cuant vaig entrar a l´esglesia, la sensació que va notar el meu cos es indescriptible aixo no te paraules es el mes bonic que li pot passar a una fallera.


Be ja crec que m´enrollat prou, no mes volia dir-bos que he passat unes falles que no me les esperaba, que no esperaba tindre el recolsament de tanta gent, que enguany he conegut moltes persones a fons i valen la pena perque son merabelloses.


GRACIES!! als meus sogres per fer tot el que han fet, que s´han portat millor impossible, sense ells aço no ho haguera pogut fer,


GRACIES! a Richard per fer que aquest somni i desig es fera realitat, moltes gracies no sabré mai com agrairteu, per a mi eres el millor.


GRACIES! a la meua xiqueta per ferme disfrutar tant i vore que ella a disfrutat igual o mes que jo.


GRACIES! a les meues amigues “LES PETXINOLES” sou les millors amigues que una persona pot tindre, heu estat en mi en lo bo i en lo mal, fins i tot en alguna que altra he aconseguit coneixer-la mes a fons i fixar mes la nostra relació.


Visca la XARANGA C25!!!! No hi ha paraules per a ells son els millors, espere que continueu per mols anys i he intentat que es sentireu com a casa.


I un GRACIES!! molt especial per a dos persones que sempre ha estan ahí, que man donat bons consells i cuant he necessitat alguna cosa les he tingut elles son Ivana i Jessi,”ja sabeu que per a mi heu segut com dos germanes”.


Sols queda donar-li les gracies al meu presi que ell sap que m´ha cuidat molt, que ell sap que jo el vull com a un pare i que el tirarem de menys, a Moises que es un xiquet de categoria, que no canvie mai, però que no es fassa igual de pésaet de Benjamin ¡je,je,je es brometa! I a la meua Ainhoa que ha segut la millor fallera major infantil que se pot tindre, que hem estat juntes en tot , que hens hem rist i hem plorat juntes, per a mi a segut com una germana xicoteta.


Espere que no se m´haja oblidat res i a ningú i si es aixi vos demane mil perdons, però estaria dies i dies agrint-vos tot el que heu fet per mi.


I ara desitjar-los a Carmina i Arantxa que disfruten de tot, el moment, el dia, el minut, el segon, que açò passa volant ¡i no es broma! ENHORABONA A LES DOS!, i cunya saps que me tens per al que et faça falta, que nomes tens que dir-meu i ahí estare.


VISCA LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES!!!!!!!!!


AH! Envieu fotos que no en tinc i tinc moltes ganes de voren.



Article enviat per Sandra Llopis a fpcervantes07@hotmail.com


Se que es llarg però es intens i pense que el millor ha sigut ficar-lo tot junt i no separar-lo en dos parts.

Spielberg.

16 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Bon dia a tots!
Sandra no saps la alegria que m´ha donat entrar a la web i vore l´escrit tan espectacular que as fet.
A mi no me sha fet gens llarc,al contrari!,comforme anava llegint volia més i cada vegada més bonic,jo no se lo que es ser fallera major,pero de sentirte m´has fet replantejarmeu marededeu que cumul de sensacións.
Si algun dia puc,tingau ben clar que la meua filla ho sera.
Be Sandra jo per la meua part dirte,que a segut un plaer estar al teu costat,que heu faria altra vegada amb els ulls tancats,que as tingut el que t´has guanyat i que seguiras tinguento si tu vols.
Be ens vegem dema a t´acasa,que encara no t´has desfet de nosaltres
jejeje.

sambori ha dit...

Sandra un artirticle molt emotiu on relates a lña perfecció les falles que has viscut i que hem tingut el plaer de compartir molt d´eixos moments junt a tú.
La veritat és que ens ha acompanyat l´oratge i com no la teua simpatia i la de Ainhoa, segur que mai oblidareu el vostre regnat.
Ara ja ens toca posar-se de nou les piles i començar de nou i amb molta il.lusió el pròxim exercici.
Jo també et vull donar les gràcies de com de bé has dut el màxim càrrec :el de Fallera Major, sempre apunt per a tot i perque hem vist que ho has disfrutat al màxim i ens has arribat al cor!!!!

Sandra ha dit...

No penseu que no me costa d´escriure, que les llagrimes nomes feien que caurem i vaig agafar una acalora de por.

Natala sabeu que m´acasa la teniu sempre oberta i que l´any que be encara anirem mes perque enguany tot eren complicacions perque hi habia que parar taules pero a l´any que be no.

Amic fep ha dit...

Molt be, molt be... no t'has deixat res, no... Se de bona tinta el que has gaudit aquestes falles, sempre ho tindras en tu i sera un bonic record tota la teua vida. Enhorabona!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Per molt que els fallers fiquem de la nostra part per a fer de les falles uns dies inoblidables, no ho podríem aconseguir si les nostres falleres majors no estan per la llavor.

I pel que a tu representa sols puc donar-te les gràcies per engrandir tant aquest any i aquesta festa.

mamixula ha dit...

Jo heu se massa be Sandra,aixo no fa falta ni diro.
Ie petxis per aón pareu???

deme ha dit...

ye per la mor de Deu, açò de ja no tindre feina es un conyas i mes quant sols podia entrar a la web en la feina, perque not inc ordinador a casa. Ara tinc que aprofitar l´ordinador de Javi o el de les meues germanes per a poder saber de vosaltres, i no s´ho agafeu a broma , pero vos tire molt en falta¡¡¡

Sandra molt bon article. De segur que per a tu hauran sigut les millors falles i que no les oblidaras en la teua vida ( i es que no es per a menys ) pero les teues amigues i tota la falla que ha estat al teu costat tambe ho ha disfrutat a tope. Moltes gracies tant a tu com a Richard per la paciencia d´aguantarnos a casa un dia rere d´altre i a tota la gent que t´ajudat, principalment als teus sogres perque ens heu cuidat molt molt be i ixes bocadillets de llomello en tomaqueta estaven de muerte¡¡¡

Ara ens espera altre any de ... no vullc ni pensaro¡¡¡ pero hi ha que començar a carregar les piles que açò ja ho tenim ahí¡¡¡

La Nere ha dit...

Sandra has escrit un article fantastic, m´he emocionat i tot i a mi també m´ha entrat pesar al llegir-ho sóls d´imaginarme el que sent una Fallera Major i tu ho has descrit molt be i has ejercit com a tal de categoria, VISCA LA FALLERA MAJOR DEL 2009!!!!!!!!!
I també voldria dir-te que ha sigut un plaer disfrutar d´aquestes falles al teu costat, falles que seran innolvidables per a mi i sempre les dure al record per ser tu NOSTRA FALLERA MAJOR!!!

Una de l'avinguda ha dit...

jo crec que si que te deixes algo pero teu perdonem. De res, un placer.

Sandra ha dit...

El que avingudera?

San Karrega ha dit...

Spielberg, jo crec que si que sé de que està parlant, però no pasa res...

Supose que serà lo de l'ofrena...

SPIELBERG ha dit...

Podria ser això, però no es un tema de la fallera major per a ficar-lo ací, pense jo.

Es una tema de les comissions al complet i d'una gran favor que ens vareu fer.

SAN CASALLA ha dit...

YE CUNYA PARLANT UN POC BAST, TINC HASTA ELS PELS DE LA FI... ABORRONATS¡¡ OLE EL ARTICLE QUE ENS HAS DEDICAT. NO SE PERQUE PERO NO PUC PARAR DE PLORAR.
QUE SAPIGUES QUE HE DISFRUTAT MOLT AL TEU COSTAT IGUAL COM VULLC QUE DISFRUTES AL ANY QUE BE TU AL MEU COSTAT, QUE COM A FALLERA UNA MATRICULA DE HONOR, PER A NOSALTRES LA MES GUAPA.
SI DE ALGO HA VALGUT LA PENA ENGUANY HA SIGUT ESTES AMIGUES QUE T'HAS TROVAT, TANT DE PETXINOLES COM NO, SEGUR QUE EIXES NO FAN NI LA MITAT DEL QUE TAN FET, AIXI QUE CUIDALES¡¡¡
BUENO GUAPETONA QUE PER A MI I PER A CARMEN ERES LA MILLOR¡¡¡

Sandra ha dit...

Aixo he pensat jo, pero no crec que tena que donar jo persoanlment les gracies ja que jo no tenia res a beure, era un tema mes de tota la comisio junta, pero de totes maneres.
¡GRACIES AVINGUDA D´ESPANYA! per canviarnos el torn el dia de Sant Josep per poder cremar la falla.

jeeeeeeeeeeeeeesi ha dit...

amb un nuc ben gran a la gola, i un paquet de mocadors ple de llagrimes sols puc dirte sandra, que eixes gracies per la part que hem toca no son mereixcudes.
jo tambe he sigut FM i el millor record que es queda es el calor de la gent, aixi que aquest any et tocava que tots estaguerem al teu costat. encara que pense que has tingut molta sort perque t´ha tocat ser FM en un any molt especial, i no perque siguera el dijos 50 aniversari, que crec que tots teniem ja ganetes de que pasara. ha sigut perque este any hem fet una pinya molt gran. tots hem sigut una quadrilla...PETXINOLES, VOLTATS, EQUIPO A, EQUIPO B..... majors, xicotets.
hem arrivat a un punt que ara si que es pot dir que som una gran familia, que la veritat m´agradaria tindre tots els dies en ma casa, perque Deme te tota la rao, quan pasen falles es tira molt de menys a la gent.
bo, que m´enrolle i me ix un article.
el que vullc dirte es que se el que t´ha costat escriure este article, i no perque estigueres plorant, se que et costa molt espresar els teus sentiments, pero vec(i com tu has dit)que has sabut molt be seguir el nostre consell i m´alegre.
per ultim vullc dir que meu he pasat molt be, que meu ajudat molt ha oblidarme en algun moment de lo mal que meu estic pasant, que hem disfrutat com enanes al casal, al carrer, a ta casa i a la meua. pero que en el que hem quede es en el moment que et vaig donar el ram i et posares a plorar, perque aixo vol dir que dins de tu hi haura una fallera per a sempre.

mamixula ha dit...

Ei colli Jessi,tu també vols fermos plorar??pues ala tots a plorar!!!!
sou les millors,sou les millors,lalalalalalala.
VISCA LA FALLERA MAJOR,I VISCA LA FOLLONERA MAJOR!!que es Jessi,perspost...jejeje