http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 6 de març del 2009

Benvingut Carles!!!!!!!

El passat dissabte 28 de febrer, va néixer un altre falleret de la nostra comissió, pertany també a la Generació del 50 Aniversari. Encara que ara mateix ja no és el mén menudet de la Falla, eixe honor ha passat a Abel Tarrasó. I és que ací anem a bebé per semana!!!

Ell és Carles Baldoví Salvador, així és, fill de Jordi Baldoví i Ana Salvador. Va naixer el disabte 28 de febrer a les 11:50 hores a l'Hospital 9 d'Octubre, a Valencia. Va pesar 3kg i 320gr i va medir 50 cm. Tot un homenot!!!

Així és que moltes felicitats i la més sincera enhorabona per a la família Baldoví-Salvador. Ara com es costum, tragueu tots els poals i aneu torcant-los la baba al tio David i als iaios Consue i Fermin!!!!!

I a vore quen el dugueu pel casal, que ja tenim ganes de vore'l, ací de moment, vos deixe l'album amb les fotos!!!!

Fallerets i Falleretes 09

5 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots, quina passada de bebes i d'aniversaris!!! Este Carles ha nascut el mateix dia que jo, el 28 de febrer, segur que sera un bon piscis!!!
Ale que la falla va fent-se gran, una abraçada a totes les noves families, que no decaiga!!!

Anònim ha dit...

QUE REBONIQUET¡¡¡ ENHORABONA PAPIS¡¡ VINGA VA QUE TENIM GANES DE VOREVOS PER LA FALLA.

deme ha dit...

jo he conegut a Carles personalment aquest mateix matí, quant els seus papis anaven a portarlo a una de les tantes revicions mediques.
Es molt guapet, així que ja tenim altre en el mon, vinga va que cada vegada en queden menos o mes, perque si seguim així... el censo de la falla va a explotar¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona a Anna i Jorge,que de segur que seran els mes felisos del mon,Colli Jorge no te queixaras perque Carles te la mateixa careta que tu.
Bueno un besot molt gran per als papis,iaios i tios.
de part de Carlos,Gemma i el seu futur amiguet Mario.

Anònim ha dit...

ENHORABONA PARELLETA DE PART DELS TRES , I LA SAMARRETA CORREDORA QUE TE LA TE QUE PORTAR ANDREA PA FERSE LA FOTO EN EL SEU NOU AMIGET.