http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 4 de juny del 2007

Paper discretet...

La representació de la falla al campionat de futbet de la JLF, ha estat un tant decepcionant enguany, digne, però decepcionant. Per a què ens anem a enganyar... tots els que allí participarem teníem alguna aspiració més que caure en primera ronda, però així va ser, no fórem capaços de passar la lligueta inicial.

Ens enfrontarem em primera instància a la falla El Portal, una falla, amb bones incorporacions en els darrers anys, i un nombre molt elevat de jugadors. L'encontre fou molt disputat i molt seriós en defensa i pràctic en atac per part de Cervantes, acabant amb un 3 a 1 a favor nostre.

El segon partit de la lligueta, era un poc més complicat, no és què ens creguerem inferiors a la falla Materal, no. El què passa es que aquest encontre ja s'ha repetit 4 vegades en els darrers 4 anys en eliminatòries directes. Fins ara la balança havia estat dos eliminatòries per a Cervantes i dos per al Materal. Per això és un partit amb un plus de motivació.

Ens adelantàrem al marcador i estàvem jugant molt be, molt més millor que els rivals, però en dos errades puntuals i una eixida desesperada al atac, unidad amb la falta d'encert en la porteria contrària, ens ficà un marcador de tres gols a u en contra. A falta de poc de temps retallàrem la diferència 3 a 2, i un penalty errat en l'últim segon del parit, fou l'únic que ens privà de l'empat.
Empat que fórem mereixedors, si més no, la victòria; ja que fou el millor partit que jugàrem dels tres disputats, però en futbol el factor sort té molt a veure.

I quan ens les prometíem molt dolces, ja que ens enfrontàvem en el 3er partit a la falla 18 de Juliol, que havia perdut els seus dos anteriors enfrontaments, i no es jugava res, ens derrotaren per 1 gol a 0. La veritat és què nosaltres estàvem obligats a guanyar o a fer, almenys, el mateix que fera la falla Portal en el seu enfrontament davant el Materal. Però depeníem de nosaltres mateix, si guanyàvem a la 18 ens classificàvem. Però fallàrem, no estiguérem a l'altura, la 18 no va fer res absolutament al partit, però a nosaltres ens pogué la pressió i no sabérem jugar-li a un equip molt pobre futbolísticament, el nostre encontre fou molt fluix i deplorable.

Res que objectar a la derrota davant la 18 de Juliol i tampoc a la classificació del Materal i El Portal, pensem que ho van meréixer i els felicitem.

La falla, havia estat acostumada en els darrers anys a arribar més lluny, però aquest any no ha pogut ser, després de 2 exel·lents partits, 1 mal jugat ha sigut el que ens portà a la eliminació. Un tant injust per l'esforç realitzat, però ho teníem a les nostres mans i se'ns va escapar.


Ara sols ens queda donar l'enhorabona a la JLF per la organització del campionat, a totes les falles participants en l'event i en especial a la falla Che Collons, que es va proclamar campiona.

Del que si que podem estar segurs, és que els que allí jugàrem: Gregori Marí (polp), Marcos Grau (choco), Fco Talens, Javi Andres, Agustí Marí, Noel Saez i un servidor, donàrem tot el que estava en les nostres mans per la falla, però al final no va poder ser. Vull donar les gràcies als que abans he nomenat, pel temps dedicat i l'esforç realitzat, i animar-los per al proper campionat a superar-se i deixar a la falla el més alt possible.

Al cap i a la fi, els que allí ens trovàrem vam disfrutar jugant a futbet i ens divertirem. Pel que fa a la falla Cervantes, no hi va haver cap entrada forta o dura, ni cap gest ni paraula antideportiva, ni els nostres rivals, al final de cada partit es felicitava al guanyador i es reconeixia l'esforç realitzat. Podeu estar tranquils que representàre a la falla el millor que sabèrem!!

Gràcies per l'esforç, companys!!!

4 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

NO passa res xicons, l'any que ve segur que guanyem.

Anònim ha dit...

L'important és participar !
Segur que a la pròxima guanyeu!

Anònim ha dit...

ENHORABONA XUSO PEL COMENTARI. EN REALITAT ES UN POC TRIST EL VORE LA CANTITAT DE GENT JOVE QUE HUI EN DIA FORMEN LA COMISIÓ DE LA NOSTRA FALLA, I LES POQUES GANES QUE TENEN DE COLABORAR INCLÚS QUAN ES TRACTA DE PASSAR-HO BE.PERO EL QUE IMPORTA ES QUE AUNQUE EN SOU POQUETS PERO BONS, HEU FET TOT EL QUE HEU POGUT, HO HAVEU PASSAT BÉ I AL MENYS HEU TINGUT LA VOLUNTAT DE REPRESENTAR A LA FALLA. ENHORABONA A TOTS, SOU UNS CAMPIONS¡¡¡¡¡

Agustí ha dit...

ye menos mal que estic jo pa equilibrar la balança de gent jove jijijijij tinc 18 anys soc jove no?