http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 14 de juny del 2007

MOSTRA DE PLAYBACKS 2008

Hola a tots i a totes. Bò despres de tant de temps utilitzant la nostra WEB I escrivint algún que altre comentari, ara m´he decidit a ser jo la que vos escriu amb un únic interes, poder tirar esdavant amb el LA MOSTRA DE PLAYBACK del pròxim any.Des d´aÇí m´agradaria fer partícep a quanta més gent millor. Fins ara hi havia un grup a la nostra falla encarregat de tirar endavant tota la dedicació en horescde feïna i esforÇ que comporta el preparar-ho tot.

Pero per unes circunstàncies o altres hi ha d´algunes xiques en les quals ja no hi podem contar. Pes això he aprofitat ara que ens podem informar per la nostra WEB, de que tot el que vullga participar es fique en contacte amb la nostra gent; hi ha unes persones que estem intentant tirar endavant i que puga eixir tot be.

Les condicions per a poder participar:

Per primera i principal, ser faller de la nostra comisió

En segon lloc, ser matjor de 14 anys

Per tercer i últim, sobretot tindre molta voluntad i ganes de treballar, es a dir comprometres a acudir als assatjos sempre que siga necesari.

Sabem que hi ha un grup de xiquetes que han cumplit ja els 14 anys, i que fins ara participaven al concurs en categoría d´infantil, se que estan molt il.lusionades en participar amb els adults, Aixa es que… a totes les xiques i xics, tenim molta juventud a la falla, i d´alguna forma ens agradaria que es fera partícep, i que millor manera que colaborar amb els PLAYBACKS.

Hi ha gent desposada a treballar per a que tot ixca be, ja tenim una idea del que fer i molta música escoltada, pero si no participa la gent, tot aÇò no seveix per a res.Em pareixeria molt trist que no poguerem participar, quan sempre hen sigue una de les comisions que mes hem destacat en aquesta mostra.

Aixa que, a tota la juventud, amigues de la nostra FALLERA MATJOR (inclusa ella mateixa, que fins ara no ha participat, que s´anime i done exemple) i com no a tots els xics, que ja ens demostraren als playbacks del casal que son tots uns artistas, pero hi ha que demostrar-ho al resto de les postres comisions veïnes.De moment ja tenim al nostre amic XUSO, que l´any pasta ens va demostrar les ganes i la paciencia que va tindre en aguantarnos a totes.

En realitat hi ha que esforÇarse molt, pero el mes important es que dins dels mals de cap que et dona i el poc de temps lliure que et puga quedar, disfrutem al màxim, disfrutem ensajant i ja no parle de tot el que cotilletjem i ens riguem. E n realitat això es el que importa, que a banda de fernos partíceps en les activitats que organitza la Junta Local Fallera ens ho pasem d´allò mes be.

Per a ficarse en contacte amb nosaltres nomes teniu que acudir a la pròxima reunió que es el divendres dia 29 al nostre casal, o be podeu passar la veu o parlar amb Gloria, Conchín o amb Deme. També podeu passar per la pelu de Mar al carrer Cullera i parlar amb ella.

Vinga animeuse i esperem contestació promte per a poder comenÇar quan antes millor.


Article enviat per DEMELSA MARTI a FPCERVANTE07@HOTMAIL.COM

33 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

xxeee Demelsa, per fi ens has fet una article com deu mana!! i quin article!! enhorabona!! Ja veig que la gent va animant-se i m'alegre molt.

Respecte als play-backs, jo per experiència puc dir que de veres ens ho pasem d'allò més be als assajos, de vegades es fan un poc pesats, per què hi ha que maxacar molt, però com ho fas per la teua falla i amb ganes t'ompli molt.

La veritat es que jo enguany no pensava eixir altra vegada, ja ho fet una any i ja se lo que és i la veritat, m'ha encantat. M'agradaria que eixiren més homes a ballar ja que la diversificació, dona un puntet de punx... si em permitiu la expresió!!!

Va animeu-se xics i xiques de la falla!!!!!

(p.d.) no es necessàri saber ballar, (ja em vejereu a mi!!jajajaja)

Amic fep ha dit...

Amiga Demelsa, amiga perque si, te conec, jejejeje.

En un dia debutes com a escriptora a la web de la teua Falla, que per cert, no sabia que te se donava tan be, i damunt ja tens clar qui es el "amic fep"... jajajajajajaja, segur?

Bueno, m'agradat la teva iniciativa i m'agrada molt el que un grup de playback no siga tancat i es deixe cabuda a tota la gent, aço ho tindrien que llegir moltes falles...

Amic fep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Amic fep ha dit...

El que ha suprimit el anterior comentaria he sigut jo, l'havia publicat dos vegades.

Xuso ha dit...

Segur que has suprimit un comentari que et burlaves de mi al vore'm a la foto no?? jajajajajaja
pues ara el tornes a escriure!!!

Amic fep ha dit...

Home, ho he pensat, pero no m'he atrevit... jajajajajajajajaja. A mes, va ser mes divertit voret en directe, jajajajajajajajajajajaja.

No, he suprimit el comentari perque l'he duplicat.

Xuso ha dit...

Ja parlarem ja el dia d i la hora h, el dia que et decidixques a fer la compra en el mercat!!! jajajaja

Amic fep ha dit...

Todo andara, todo andara...

Anònim ha dit...

Deme, ho has fet molt bé, a vore quanta gent respon, esperem que molta.
Tu ja saps que jo al concurs no, però qualsevol cosa que necesiteu, ja te ho vaig dir el divendres, açí estic.

Amic fep ha dit...

Aixo no val Cris, si el Xuso a pogut ballar, tu perque no?

Anònim ha dit...

moltes gracies a tots per els vostres comentaris.Sobre l´amic fep ... pues clar que se qui eres, no vaig a diro, pero ja t´ho dire a tu quan el vega passar per aÇi l´oficina eh... i a Cris dir-li que ja se podria animar, ja va seguent hora de que et vejam moguent l´esquelet i damunt ara que vas a classes de ball encara mes¡¡¡espere que s´anime molta gent perque hi ha que comenÇar ja a treballar

Amic fep ha dit...

Jajajajajajajajajaja, ahi estamos!!!!

Va Demelsa, poder de conviccio, a vore eixe grup de playback si aumenta o que...

Anònim ha dit...

Amic fep, jo no dic que no puga, dic que no vull.
És molta obligació, el concurs a la meua falla se´l agafen molt enserio, i jo estic disposta a col.laborar en tot, elles ja ho saben, però eixir dalt de l´escenari, que ho faja qui li agrade.
Deme que no estas cansada ja de vorem merejar l´esquelet?, pues en falles som les últimes en abandonar la pista, jeje.

Xuso ha dit...

YYeee amic fep, que vol dir això de que 'si el Xuso ha pogut ballar?' jajaajajaj

La veritat es que pobres xiques de l'any passat, el grup aumentà però lo de millorar és altre compter... Jo pensava que era fàcil ballar, ah? amb el gin-tonic a les mans i en la orquesteta al casal tots ballem de luxe, però es més difícil del que jo em pensaba!!!

Amic fep vols que ens apuntem a classes de ball? hip-hop, rumba pasodoble torero, salsa... jajaj ah perdona, no recordaba que tu ja tens una blogger-parella, perdona vosté!!!!

Amic fep ha dit...

Xuso, no ho digues aixo molt alt, lo de apuntar-se a balls de salo, que li ho dec a la meua dona...

Quan queda embarassada, li vaig dir que si era xiquet voldria fer algun curset de entranador de futbol, i ella en digue que que faria si fora xiqueta... aleshores li vaig contestar que ens apuntariem a balls de salo... jajajajajaja, encara no m'he apuntat i Lluna ja te quasi un any, aixi que, qualsevol dia ens vejeu a Eva i a mi al mig la pista, intentant (perque jo soc super patos per al ritme) ensenyar-me a ballar.

A mes Xuso, en un gin tonic en la ma no es que sapigues ballar, es que el penses que eres el "Rei del Mambo"... jajajajajajajaja

Anònim ha dit...

La veritat que m'has sorprés, pel teu article demelsa, molt bé. Jo, com tu ja saps, participaria el que pasa es que em fa mal la cama i no em deixa ballar(jejejeje). De totes maneres anime a tots els xics per a poder participar en aquest concurs, ja que disposem d'una gran quantitat de ballarins, sobretot en falles i algun acte faller. Vinga anim a tots.

Anònim ha dit...

Javi tu lo que tens es molt de morro xaval¡¡¡¡m´imagine que eres Javi(eixe que tant s´ha clavat en mi abans de llegir el meu article) com voras sobre lo de les majuscules, t´he fet cas, i sobre lo de ballar... casi que en tu ja ho he donat per imposible, lo que jo donaria per voret ballar un poquet dalt de l´escenari

Xuso ha dit...

Home Javi,per fi som dignes de vore't per ací!!!

Ballar ja podriesa animar-te ja!! però per lo menos escriure per ací de ves en quant, no es tan difícil no???

Xuso ha dit...

Pues amic fep, una duda és una deuda i s'ha de pagar i més encara si vas fer la promesa per la teua filla Lluna.
Així que ja ho sas, tú i la teua dona i el teu amic rodabars i la seua dona, divendres a les 20'30 al casal de la cervantes als balls de saló.
o promet que si vosaltres s'apunteu jo també ho faré.jajajaja (espere qe no ho feu cabritoosss!!!) és broma!!

Amic fep ha dit...

Jajajajajajaja... Xuso, que si la meua dona arriva a entrar per aquest blog... cha, cha, cha!!!!!

Xuso ha dit...

pues tu callaet que estàs més guapo, a vore si per fer-me el gracioset ens toca ballar al ritme de cha, cha, cha!!!

jajajajaja

rocio ha dit...

Jajajaja, vaig a dir-ho a Eva¡¡¡¡

Delme molt be el entusiasme que demostres per motivar als teus companys fallers¡¡¡ esperem que tingues sort i ENHORABONA per l'article.

Fep i Xuso, cha, cha, cha....¡¡¡¡ un, dos, tres...¡¡¡ punta, tacon¡¡¡

Amic fep ha dit...

Rocio, Rocio, Rocio... no jugues en foc que acabaras cremà...

Xuso, ficat serio que la Rocio es xiva.

rocio ha dit...

Fep no serà bonic compartir classes de ball amb la teua dona...
lo prometida es dueda¡¡¡¡¡

Xuso ha dit...

vaig a ficar-me a suprimir comentaris, que açò es fica cru, que en el casal ara fa massa calor... jajaja

Anònim ha dit...

Bueno amic fep, ja li ho estic diguent a Eva, jajaja. No coneixia eixe interes d´ella per ballar.
Xuso no ho dirà fort, però a la pròxima que ens vegam li ho diré jo, ja te vec a tú i a Xuso els divendres al casal de Cervantes, perque Xuso una deuda és una deuda, com tu be has dit i acabes de fer una promesa. Si que augmentarem el grup, si. Jajajaja

Xuso ha dit...

Amic fep ja ens han collit!! compres tu les malles o vols que t'acompanye a escollir el color?? jajajajaja

Amic fep ha dit...

Ostia amic, podria pegar una miradeta dema en el mercat... espera que ho apunte:

- cervesseta fresqueta
- tanges
- malletes per als balls de salo...

per cert, quina talla?

Xuso ha dit...

xicoteta, ja saps que jo estic fi com una espigueta!!!!!! que encara no estic casat!!!

Anònim ha dit...

Ye, Josep la veritat que en el mallot i el tutú, estaries guapet. Ara que veien-te en el playbacks del casal disfressat, de tú m'ho espere ja tot. !!!Animo Xuso!!! Al Ataque. Si podeu cambiar de comentari millor perque ja em veig jo també ballant. yujjjuuuu.

Anònim ha dit...

Caram Demelsa!!!Això està molt però que molt,moltttt bééé!!!
Tant per l'escrit com pel sentiment que transmets.
Jo pense que el play-back de la falla està en molt bones mans ,per això es nota eixa inquietud i també eixe interès per millorar.
Quan l'any passat feieu els assajos,em vaig alegrar molt de veure al mig de totes les dones, un home valent ballant,eixe home valent era l'amic Xuso que ho va fer fenomenal.
Aprofite la web per a que s'animen els homes ,ja que això li dona categoria al Play-back.
En quant a les xiquetes majors de 14 anys,porten molt de temps a la falla fent play-backs i anaren fins i tot a ballar a canal 9"Bajo del mar".Són molt artistes i tenen una gràcia especial i les seues mares també els agrada col·laborar.
Per tant amiga Deme ,has tingut una idea molt bona.Has tocat el punt dèbil de molta gent de la falla que és amant del "play-back".

Després d'aquest escrit, tens el lloc a l'escut de Cervantes assegurat.

Anònim ha dit...

Ole i Ole Deme, estic d'acord amb tot el que has dit en el teu article, per a nosaltres es molt seriós el tema dels playbacks, i bona prova d'això és el treball que fan tots els que hi participen, així com el resultat i els premis aconseguits.

Jo també anime que la gent participe i de veres vos dic que no s'ha de saber ballar, perqué les coreografies es treballen moltíssim i des d'açi em compromet a fer-vos ballar a TOTS; no es difícil, dona igual cha-cha, vals o playback, amb dedicació i carinyo pot ballar tot el mon.

Gracies Deme, a més de ser una gran artista, estàs demostrant molt d'entusiasme i un gran interés pels playbacks, la qual cosa personalment t'agraïsc. A BALLAR.

Anònim ha dit...

Hola!!
Jo ixiria al play-back pero crec que no es lo meu..!!jeje. Aquest any deuria d´obligar-me jo mateix a ixir pero.. ja vorem!! ho intentare! Em dona un poc de vergonya.
Enhorabona Deme per l´article, segur que s´anima mes gent.