http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 20 de juny del 2007

Ara a Benidorm.

Si amics si, l'escut de la nostra falla ha anat a parar aquests dies a eixa ciutat en la que dubtes si estàs a Espanya o en l'estranger, i anat allí de la ma d'Amadeo i els seues amics (Blay, el Bou, Merxe...). El que li fique el nom d'Amadeo i amics es per que ell ens va enviar les fotos, per res més.

I si ens basem en les fotografies és veu que ells s'ho passaren d'allò més be i si que entengueren la fisonomia (per dir-ho d'alguna forma) d'aquest concurs. Tots sabem que Benidorm no està més lluny que Barcelona o Madrid però la festa que degueren fer en la sala de Ball al penjar la bandera ja compensa el fet d'haver-la portat.

I ja no parlem de ficar les banderetes als balcons de l'Hotel, de qui va ser la idea? A mi no se m'haguera ocorregut mai. Per cert, la cambrera (o similar) que aguantava una bandera, la duia per fer-se la foto o per a tapar-se ja que baix no portava res?.

Els webmasters estem d'allò més contents al vore que aquest concurs poc a poc va funcionant i que la gent disfruta participant, haurem d'instaurar un premi a la foto més curiosa d'on s'haja ficat a Cervantes.

I la mesura és de 75.89 Km.

Recomanem que mireu les fotos detalladament ja que no tenen desperdici. Especialment les de Vicent el Bou.

Seguiu viatjant i no s'oblideu de l'escut.

7 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Què divertit ha estat Cervantes en Benidorm!!!!!.Com es nota l'alegria que transmeten els fallers i falleres allà per on passen.
A mi fins i tot m'ha paregut que Cervantes estava agradant-li que li donaren el Whisky.
Si estava riguent-se de tantes coses com li han fet!!!.Ale i ben passejadet!!!.
El ben cert és que com ara ja comença l'estiu ,Cervantes al mon rodarà més que mai.Qui seràn els pròxims?????
TO BE CONTINUED!!!!!

Xuso ha dit...

Les fotos són bonísimes, qui aguantà al Cervantes després de tants wiskys?? a l'endemà tindria resaca?

Molt bo la camarera o lo que siga... les banderes als balcons com si hagésseu co·lonitzat l'hotel (AÇÒ ÉS TERRITORI CERVANTES) i la de l'espectacle que està la foto a la columna, eixa és espectacular, sublime!! que pensarien els dos pavos que estàn ballant al vore davant dels seus nassos a Cervantes?

jajajajaja

Molt bó, enhorabona a tots els viatgers!!!

Anònim ha dit...

Ja era hora de que els de Benidorm ens enviaren les fotos!!Ara sí que podem vore com de bé ho han passat ells i també Cervantes!!!
Però no sòn el únics que han estat últimament a Benidorm,ja que el passat cap de setmana han estat alguns dels VOLTATS.S´hauran dut darrere també a Cervantes?Li hauran donat també whisky?
Segur que anant Lucas els cohets almenys no hauran faltat!
També sé que ja hi ha gent que s´ha avançat hi ja a tornat de viatge.Esperem que prompte ens mostre imatges si no s´han oblidat a Cervantes com pareix que li ha passat al Cule i a Carmineta!

Anònim ha dit...

Bo hui va d'enhorabona,vos la vull donar per haver creat açò de Cervantes al mon,es una bona idea i esta fent que la gent cada cop més participe de la web.

Que es pensaveu que m'havia oblidat de vosaltres?

Tinc molta feina.....vos vaig llegint pero parar-me a fer comentaris.....

Anònim ha dit...

Jo acabe de tornar!! i encara no he tingut temps ni de descarregar les fotos de la càmera,però no m´oblidat de portar darrere a Cervantes.
L ´hem passejat per molts llocs i a més hem tingut companyia de gent de falles veïnes com ja voreu a les fotos per a demostrar que estem més agermanats que mai.
El pijor és que tot alló bo s´acaba i ja estem de nou a la rutina.Què anem a fer....fins la pròxima!
A vore si hui encara vos puc enviar les fotos per a que les pugau vore.

Anònim ha dit...

Be¡¡¡ vos explique, la xica que esta en Blayet es una loca que s´anava a casar i estaven de despedida en beniduerme, i com no Blayet sempre triunfant, l´agarra i es va fer la foto de rigor en la novensana, tendrieu que haber vist la castanya que portaven les amiges i la que agarraren despues els meus amics, ami com no magrá, me vaig portar be.Haaaaa, si no estic en les fotos es perque les estava fent.

Anònim ha dit...

Bueno bueno...que figures de cunyats que tinc, i Amadeo se salva perque com ben be ha dit era ell el que feia les fotos perque si no... que llàstima que no vaig poder anar, en estos xafats, festa asegurà¡¡¡ menuda bufa portarien els xicons.Ens uns cunyats així, qui te temps per a aburrir-se?