http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 22 de juny del 2007

No ha pogut ser

Si amics, si. Com ben be diu al títol no ha pogut ser, la proposta que presentà la nostra falla amb la finalitat que es tonara a realitzar el concurs de monument a Sueca ha sigut rebujada, les comissions no estan per la llavor d'un altre concurs, diuen que ja en tenen prou amb tot el que tenen.

De les 16 Falles que componen la Junta, hi havien 15 representades en la reunió, d'elles 13 han votat en contra i sols Poble Vell ho ha fet a favor, a part de nosaltres. Una verdadera llàstima, tal vegada en propers anys algú torne a fer aquesta proposta i, si les coses canvien, puga ser aprovada. Quí sap?

En les properes reunions es conclourà el tema del Concurs d'Abanderats.

Tampoc tinguérem sort la setmana passada en el Frontó i la nostra parella formada per Francisco Talens i Gregori Mari (El Polp) varen perdre front a la Verge de Sales. Aquest dissabte juguen la partida pel 3er i 4art lloc. Esperem que tinguen més sort.

Estadi Municipal "Antoni Puchades"

16:00................3er i 4art....................MATERAL "A" - CERVANTES "B"


I ja per a acabar, em queda dir que la falla s'ha inscrit al campionat de Raspall que organitza la Junta Local als mesos de Setembre - Octubre. Ho hem fet amb dues parelles, una formada per Xuso i Jo i l'altra per Jorge Delgado i Agustí Marí. Ja vorem el que podrem fer.

31 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Enhorabona a la parelleta Polp-Talens, que ho han fet impressionant i la derrota ha sigut front als gal·làctics de la verge!!! a l'any que ve millor.

El tema del concurs de monument, per a mí una llàstima, si que és de veres que hi han massa concursos ja i la gent es veu que està un poc saturadeta... que li anem a fer... igual en altra ocasió.

Ara, desde el meu punt de vista em pareixeria lamentable que s'aprovara ara el concurs de abanderos i no el de monument, per a mi seria una bestiesa i parlaria molt mal dels suecans, però ja ho he dit, açò és al meu entendre!!!

Sort al raspall i al frontó amics!!!

Xuso ha dit...

Spielberg, jo crec que ja he complit, he aguantat tota la setmaneta com un jabato a la capçalera amb el meu amic Leonardo, però fins ací, ja es hora de que la lleves (jo se que va ser un desliç de dissabte de nit però ja he assumit les conseqüències) lleeeeevaaaaa'm jaaaa!!!!!! el baile del pañueloooo, el baile del paúelooooo!!!!!!

Anònim ha dit...

YO PEP DIC

QUE LLASTIMA QUE LA NOSTRA XUNTA LOCAL, NO SEN APROFITA DELS MOMENTS GLORIOSOS, QUE PASEN LES FALLES DE ESTE POBLE, PER A PODER DONARLI, LO QUE LI FALTA HA ESTA FESTA QUE ES LA RIÑA SANA DELS PREMIS O SIGA LA BURLAETA Y EL COMENTARI SI EL CHICOLATERO COMPRA ALES AMES DE CASA PER A QUE LI VOTEN EN FI,PACIENCIA CUANT ELS HOMES VULLGEN YA MOS DIRAN VIA LLIURE,

Amic fep ha dit...

Spielberg, no el lleves, esta guapot!!!!! El ball del mocador, el ball del mocador...

Referent al Concurs de Monuments, jo sempre he pensat en que era un concurs dificil d'asentar a Sueca i a mes polemic. Crec que ha sigut una bona decissio per part de les comissions falleres, i pense que quan han sigut 13 les que s'han negat es perque tenen eixa prespectiva, la de la polemica.

La idea, amics de la Falla Cervantes, era molt bona, a altres llocs es fa, pero com he dit sempre, crec que les comissions de Sueca no estem preparades per a lo que pot portar aquest concurs. Penseu que altres concursos son molt polemics i no tenen ni la mitat d'ingredients que aquest...

Sempre ha sigut del pensar que a una comissió no ens tenen que alabar ni engrandir el guanyar Concursos, Campionats, Mostres, ni res d'aixo... Una comissió la fan gran els seus fallers, i si una comissió esta orgullosa dels seus monuments, no necessita a ningu que ho reconega en un Concurs, hi ha que quedar-se en les opinions, que moltes se senten, quan esta la gent del poble, la gent de la barriada, mirant i exaltant el treball realitzat i l'esfors d'una comissió reflexada en un Monument Faller.

Pense, ho torne a dir, que ha sigut la millor decissio. Ho senc, amics.

Carlos Miragall ha dit...

De la mateixa manera que l'amic fep, pense que les comissions han parlat i no han sigut 1 o 2 les que han votat en contra. Hi ha que acceptar que ara no és el moment idoni per a fer un concurs de monuments a Sueca i tampoc, com deia l'amic fep, s'ha de valorar a una falla pel seu monument. Ni molt menys!!

Ara, que no s'aprove el concurs d'abanderaos per favor! Sinó sí que entraríem en una dinàmica tipus Salsa Rosa, on ens agrada allò absurd, allò que fa més burla i risa, perquè reconeixem-ho: els suecans ens burlem de tot.

Pel que fa al raspall, ens vorem les cares al trinquet. Això espere...

SPIELBERG ha dit...

Anem per parts.

No havia canviat la capçalera per que no m'ho havies demanat, ara ho has demanat i l'he canviada.

La negativa al concurs de monument no ha sigut per part de la Junta Local Fallera, ha sigut per part de les comissions de Sueca. Quan un és fa una proposta que afecta al funcionament de totes les falles, aquesta és debat en cada comissió, i cada comissió es la que dona el seu bot per mitg dels seus represenatants (per això sols voten 16 i ni 32, és fa un vot fer falla i no per membre).

Sabeu massa be la meua opinió respecte aqueste tema, jo si que volia que es realitzara i encara vull. Som capaçòs de fer concurs de qualsevol cosa, qualsevol, i del que realment es deuria no volem, tot es buscar-li pegues. Espere que en futurs anys la gent canvie de pareixer.

I per què no concurs d'Abanderats? Jo no ho trobe extrany ni fora de lloc, si que pot pareixer extrany o complicat però no es aixi i tampoc s'hauria de fer moltes coses. Però açò com també implica a totes les comissions, tambés es debatrà en cada falla i més avant ja es votarà.

Xuso ha dit...

Realment en la falla Cervantes, que em sigut els impulsors de la idea, anem a acatar perfectament el resultat i la desició, si 13 falles han dit no ho entenem perfectament i ací no passa res, quan cregam oportú tornar-ho a intentar ho tornarem a fer. De fet, enguany ja ens podem donar per satisfets, jo com a integrant de la falla cervantes, per a enguany i els propers veig molts projectes a la falla i a les falles de sueca on està implicada la nostra comissió al 100%, açò va avant amics!!!

Jo sempre estaré a costat del meu gran amic l'Spielberg, ja que déu va fer a Xuso a partir d'una costella de Spielberg, però macho en lo del concurs d'abanderaos no estic en tú, renegue de tú, frikilàndia no per favoooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!! xe que ens burlaràn a tots els llocs de la ribera xe!!!!!! ja som prou maric.... sols ens falta ser també s.............

SPIELBERG ha dit...

S'agraix el de la costella, jo creia que era d'un tros de fetge (casi m'ha caigut dos llagrimetes).

No cal donar-li ninguna expectació ni fer-ho públic allà on anem. Res costa el dia 19 pel matí quan tots passen per Joan Fuster, puntar-los d'alguna forma, i si volen fer reverència a la Fallera Major (qua alguns ja la fan) tindrien un extra. I per la vesprada abasn d'eixir en la ofrena és dona un premi a cadascú d'ell, i si cal see'n fan tres un poc millor i ja estaria tot solucionat.

Recordeu que degut al càrreg que ocupe he de defensar el que proposa la meua comissió (estiga més o menys a favor) front a la resta de les comissions del poble.

I, sobretot, recordeu que fora de Sueca portar un banderí o una bandera és tot un orgull i la gent arriba a pagar per a fer-ho.
Ací paguem per a que ho faseen, però això és un tema apart.

SPIELBERG ha dit...

Bola, però tu saps jugar a raspall? Si la cosa més redona que hauràs vist en la teua vida serà una caixa de sabates.

Es conya, sols t'ho preguntava per si ens podries ensenyar ja que el Xuso i jo estem molt verds. Podriem quedar algun dia i jugar alguna partida per a anar practicant i que no siga tant de repent. Ja que sinó a l'endemà de la partida ens fa mal tot, almenys a mi.

Xuso ha dit...

manejes algo de rao!! però com està enfocat en Sueca el tema dels abanderaos... bua!! es que.... jo que se.... que siga el que la majoria vullga (però sincerament espere que no...) ho senc

Anònim ha dit...

El bola va ser president de badana...

SPIELBERG ha dit...

Aleshores malament ho tenim si juguem contra d'ell.

Xuso ha dit...

i calderon es president del madrid i no sap jugar a futbol!!!! jejeje

és broma!

Amic fep ha dit...

Me molava mes la capçalera de Leonardo amb el Xuso, jejejejejeje... era mes guapet.

El baile del pañuelo, el baile del pañuelo...

Xuso ha dit...

a lorito que tinc uns robados que et féren a tu en el keepers dissabte passat i podem distribuïr-los per ahí...

Anònim ha dit...

Una llàstima lo del concurs de monuments, jo també recolçava aquesta idea.
M´alegre de que cambiareu l´escut, també estic d´acord amb Xuso en lo de frikilandia, que ja el tenim a la web i el veguem tots els dies.

Amic fep ha dit...

Els de Keepers no me preocupen, ahi anava prou be ja, si tingueres els del Cau, tremolaria un poquet...

Anònim ha dit...

Discrepe un poc amb vosaltres i m'alegre de que no s'haja fet el concurs de falles. Sempre ho he considerat un motiu de disputa innecesària. Preferisc que es recolzen activitats com el futbet, el bàsquet i altres campionats on el mèrit si depen dels integrants de la falla i no de la pasta que dediquen a un monument.
En fi, com que és un tema bastant polèmic no vaig a afegir molta més llenya al foc. Ara que pa San Joan vos en cal?

ji ji ji

Xuso ha dit...

Jo tampoc vull polemitzar més amb el tema i més ara que ja s'ha dictaminat sentència, però a lka vostra falla qui fa la crítica, no la fa la comissió??? doncs això es podria premiar pense jo... però de veres jo crec que fins ací, el poble ha parlat, ara la nyenya per a Sant Joan o pèr a les paelles de setembre, que heu de vindre tots que les organitzem un parell d'amics i jo enguany!!! jo vos contarem més coses!!!!!

Anònim ha dit...

estic d acord amb l´opinió de Cris, a mi també m´hagues agradat lo del concurs del monument, si se fa concurs de tot a Sueca, per que no de monuments? sobre l´opinió del nostre amic Pau, no estic d´acord, la rivalitat se la fa un mateix si ell vol, pense que som persones prou sivilitzades per a les rivalitats,a tots els concursos hi ha, pero mentre siga sana...quin problema hi ha?no sempre se pot guanyar o perdre.Hi ha dáltres concursos organitzats per la JLF on sempre guanyen les mateixes comisions, pero si realment seu curren i seu mereixen, quin problema hi ha?

Amic fep ha dit...

Xuso, molt bona pregunta...

Algu de la meua falla sap qui collons fa les critiques del monument?

Xuso ha dit...

no les feia el rodabars?????

Carlos Miragall ha dit...

rodabars?? Si no estic equivocat és l'amic fep. No??

Xuso ha dit...

el fep?? doncs el dia del nemenament se li n'ocorriria alguna, no´?? jajajaja

Amic fep ha dit...

Si jo vos contara com he fet moltes de les explicacions i de les critiques durant els anys que porte fent-les...

No les fa el amic fep, les fa un tal J.D.

Xuso ha dit...

espere que el següent no siga T!!

J.D.T... jajajaja

Algún dia m'ho contaràs amb alguna cervessota frescota pel mig d'eixes que t'agraden a tu !!!

Amic fep ha dit...

Aixo esta fet amic, agafat algun llibret de falla de fa 5 anys cap aci, i tot el que vejes de la meua falla, firmat per J.D. ho ha fet la mateixa persona...

San-vala ha dit...

Bueno amics cervantins, no he llegit tots els comentaris perquè després de la putada d'arrivar i llegir més de 100 al nostre blog m'ha deixat s'aturat, jejejejeje

Només dir que lamente que la vostra proposta no haja anat avant per vosaltres que ereu qui la volieu.

Recalcar amb l'humiltat que tant Spilberg com Xuso, espere que els altres components de la comisió ho acepten com el que es una proposta que no ha seguit avant. Es té respetar la majoria i aquestos han decidit que no era el moment.

Pense que deurien canviar moltes coses per poder traure este concurs avant.

Encara que com diu l'amic fep pense que hi han mes coses a la falla mes important que el monument, però açò es l'opinió d'un hùmil faller.

Anònim ha dit...

Xe, amics fallers!:
El Manolo Conca que diu que elbola ha sigut president de badana,és el mestre de Gimnàstica de l'institut??????.
Això és tindre molta categoria, el que ell haja entrat a la web de les falles!!!.
Clar! com estem parlant de l'esport,del frontó ,de la pilota,del futbet,etc.ell no vol perdre cap detall de tot el que siga esport.
Manolo ,Benvigut a la web fallera !!!,encara que sols ens has contat que elbola ha sigut president de Badana.

Agustí ha dit...

una pregunta al aire qui es jorge delgado?

Xuso ha dit...

El germà del xurro, agustinet.

Que va dir que volia jugar, si tens algún més que vullga jufar ho dius!!!!!