http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 2 de maig del 2009

FELICITATS JESSSSSSS

per Cris
Aquest finde, el tinc plenet d´alegries i celebracions. El pròxim diumenge és l´aniversari d´una persona molt especial per a mí i des d´açí vullc enviar-li la meua felicitació especial a la meua gran amiga Jess. Jo la vullc moltíssim igual que molts de vosaltres.

Ella és una persona molt especial per a mí. Tenim moltes coses en comú, les dos tenim el carácter igual, som igual de cabudes i tenim el mateix mal genit. Ja vegueu juntes som una bomba explosiva, però ser iguals ens permet poder dir-nos les coses i no fer-nos mal.


Començarem tard la nostra amistad perquè les dos ens hem perdut moltes coses una de l´altra, però disfrutarem al màxim de tot el que està per vindre.


Vull aprofitar també l´ocasió per a donar-li les gràcies.


Jessi gràcies per estar ahí, tú ja saps el que s´agraixen estes coses, perquè has estat molt de temps maleta i saps el que significa. I jo vull que sapies que m´he sentit molt orgullosa de tindre una amiga com tú. Si alguna vegada te he fallat en alguna cosa, disculpa ja saps que no era la meua intenció.


Igual que és de cabuda és de festera, li encanta rodejar-se de gent i pasar-ho bé, vosaltres ja ho sabeu, li encanta tindre casa plena i no estar asoles. Fallera 100%, li encanta maquinar per a fer les coses i la veritat és un organitzadora excelent. Li encanta disfresarse i quan més fotuda, per a ella millor, és que per a algo están les disfreses que de guapes ja anem tots els diez, ahhh. Li encanta pujar a l´escenari, i la veritat és que hem disfrutat d´ella en moltes ocasions, play-backs, sainets, per a preparar qualsevol sorpresa, i el que més li agrada com no, per a fer un rato l´indio.


I si es tracta de coses que tinguen que vore amb els “nanos”, com ella diu, encara més.


Abans he dit que tenia el finde plenet, el dia 1 també és l´aniversari de la meua amiga Noelia, cosina de Jessi i com que tots la conegueu aprofite també per a felicitar-la, ja ens encarregarem nosaltres de que ho vega.

Així que ja se podeu imaginar el resultat d´aquest cap de setmana, més intens no podía ser, celebrem l´aniversari de dos de les meues millors amigues.


Elles ho celebraran en familia aquest dissabte, però com que estaré per a voreu, ja vos ho contaré i vos enviaré alguna foto.


MOLTÍSSIMES FELICITATS A LES DOS!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris (Afegix el teu):

LA TORA ha dit...

HOLAAAAA....NOSALTRES NO VOLEM SER MENYS I TAMBÉ VOLEM FELICITAR A LA TIA JESSI (COM DIU EL JOSEP), ELLA VAL UN POTOSÍ,COM A PERSONA ES EXCELENT,BONA GERMANA,MILLOR AMANT...AHHHH HECTOR?

LA VERITAT ES JO NO TINC PARAULES PER A AGRAIRLI TOT EL QUE ENS AJUDA A VICENT IAMI CUANT TENIM UN APUR AMB ELS PEQUES, NOMÉS LI TOQUE HO DEIXA TOT,PERO...TOT PER A FERSE CARREC DELLS. ELLA SAP QUE A M'ACASSA ES UNA "FARAONA" I QUE ELS XICS ESTÀN LOCOS AMB LA TIA JESSI, ES ESTUPENDA EN TOTS ELS ASPECTES, CREC QUE TENIEN QUE HAVER MÉS PERSONES COM LA NOSTRA JESSI.

CARINYET, DESDE LA WEB VOLEM ENVIARTE UN FORT BESSOT, EN ESPECIAL JOSEP I VICENT(EL COTI), TAMBÉ COM NO....EL BOU I JO ESN ESPECIAL,VOLDRIA DIRTE TANTE COSSES...PODRIA ESTAR FINS DEMÀ, ERES MERAVELLOSA I ESTÀS COM UNA CHOTA
DISFRUTEU ESTE DIA TOTS JUNS I AL PRÒXIM ANIVERSARI JA VOREU COM SEREU PER LO MENOS....1 MES EN LA FAMILI, MOLTES FELICITATS AMIGA I QUE SIGUES MOL FELIç!!!!!!


JOSEP,VICENT,LA TORA I COMPANYIA....

JA ET CRIDAREM PER TELÈFON.

SPIELBERG ha dit...

Moltes felicitats a les dos.

mamixula ha dit...

Ahi que la meua xiqueta cumplis anys!!!! que huelanga,marededeuuuuu.
Bueno guapissima espere que tingues un dia molt especial,perque tu no te mereixes menys,moltissimes felicitats men deus una ben gran,molts besets de Alex,Amadeo,khoto i persupost meus.
MUAKKKK!!!!!!!!!!!!!!!