http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 31 de juliol del 2008

La Proclamació

per Sandra

Be com estabeu esperant m´he fet l´anim ja que Nerea m´ha enviat les fotos de la proclamació i vaig a fer-vos un xicotet resum de com ho passarem, encara que continue pensant que no soc la mes indica, pero ho intente.

Cap alla les 7 de la vesprada estabem en casa de Ainhoa per preparar els bocadillos i tot el que haviem fet, bocadillos de tortilles, de pernil amb tomaca, de tonyina en olivetes, que si les mandongilles d´abaego, la ensaladilla .... bueno de tot un poc, alli erem al menys 15 persones preparant tot aço. Cuant menys ens donarem compte ja eren les 9 i entre les ties de Ainhoa la meua familia començarem a parar les taules.

Allò anava plenant-se poc a poc, el meu cap i el de Pepa anaven a mil "avore si no caben", "a vore si no hi ha prou", pero be tots sentats i comensarem a sopar, cuant vegerem que la gent mes o menys ja havia acabat, retirarem les taules i tragerem el xampany i el dolset, de segida comensa el acte de la proclamació.

Comensaren les presentadores Almudena i Nerea que estaben mes guapes que un sol i ademes o feren de categoria i cuan cridaren a Sheila s´en va anar la llum, pero de segida o solucionarem i tornarem a comensar, primer puja Sheila i li dedicaren unes paraules, depres puja Maria, per a ella tambe i hageren unes parauletes,deseguida cridaren a la nostra secretaria on va llegir les actes de aprovació de les falleres majors i pujarem primer Ainhoa i despres Jo.

Una vegada alli dalt els feren un regalet a les falleres majors eixint i comensarem els "discursets" que teniem preparats, comensa Sehila que ho va fer molt be, despres ho va fer Maria que ens va dir unes paraules molt emotives i ens va recordar el dur any que ha passat, pero que gracies a unes cuantes persones o ha pogut superar amb gran alegria.

Continua amb el seu discurs Ainhoa, que encara que estaba un poc nerviosa o va fer d´allo mes be, despres o vaig fer jo i encara que no m´eixien les paraules perque estaba molt nerviosa, se que vaig fer plorar a mes d´un, pero en ixe moment hem va eixir aixi. Continuà el nostre presi infantil Moises que ens va tirar alguna que altra indirecta aquells que ens agrada empinar el colze (jajajaja) i per acabar va ser Paco al que li tremolava un poc la veu perque tambe estaba un poc nervios.

Despres ens entregaren les bandes que ens les pujaren Clara la germaneta de Ainhoa i la meua cosineta Paola i fins aci s´acaba aquest acte.

Seguirem amb la discomobil i ens ho passarem d´allo mes re be, tots els xiquets no podien aguantar la calor i es possaren a nadar, la nostra amiga Jessi estaba tan acalorada que no hi ha altra que ella, que anà a casa a per el banyador i a la picina tambe que va anar.

Cuant ja serien les 2:30 del mati els boltats ja no pogeren aguantar la calor i es tiraren també a la picina tots en calsotets (llastima que no hi hagen fotos) on agafaren al pare de Ainhoa i el tiraren en roba i tot.

Ja cap a les 3:30 decidirem anarmose´n perque jo crec que ja ho teniem be de estar alli i decidirem anar cap a Keeper´s, les meues amiges no pogeren seguir per que pobres estaben cansades de la boda, pero altres companyes falleres con Ivana, Jessi, Desi, Pepa, Cristina, Raquel o ferem ven llarget fins que ens cansarem, volia dornar-los les gracies per acompanyarme i aguantar hasta el final.

Mes o menys vos he contat el que va passar, jo crec que millor impossible (que tinc que dir jo), moltes gracies a tota la gent que ens va ajudar a tot el que pogeren i espere que estes falles s´ho paseu igual de be.

Moltes gracies.

Carpeta amb les fotos

Article enviar per Sandra Llopis a fpcervantes07@hotmail.com

3 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

mecachis la mar que pena que les fotos ixquen oscures¡¡¡La veritat que ens ho pasarem superbe¡ Ara a esperar la pròxima¡¡
Enhorabona a les falleres Sandra i Ainoa, i a Maria i Seila dir-los que aquest any pasat a segut un dels millors anys, i amb la seua simpatía ens han alegrat totes les falles¡¡

SAN CASALLA ha dit...

Ahhhh¡ faltava una foto dels tacons de totes tots trencats de les pedretes. ah picanya?jajaja
vinga va que ya no queda res per a les vacanses¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

La veritat es que ens ho passarem molt be. Ja tinc ganes de que arribe la pròxima festa....