http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 4 de juliol del 2008


Els webmasters vos donem les gracies per fer açò possible. Sense vosaltres mai ho haguerem aconseguit. Gracies a tots els que entreu dia rere dia i feu que açò tinga un sentit.

4 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Collins que reguapots que esteu els dos a la foto¡¡¡ pareix un cuadre de Conrado...xica mira que monico¡¡¡
Ara enserio moltes felicitats tant a Carlos com a Xuso, sense ells tot açò no seria posible i el treball ben fet i amb ganes no pot tindre sols que triunfar molt.. com esta fento la nostra web¡¡¡¡
Per a mi personalment es el pan nuestro de cada dia... la primera fein aque faig quan entre a currar es entrar a pegar un vistaso ( i es que no puc evitaro i tinc que admitir que estic enganxada a la falla¡¡¡¡¡)
Moltes felicitats i enhorabona als dos¡¡
Ah, ja s´emoblidava....SAMBORI JA TENIM LES 100.000 VISITES¡¡¡¡ crec que et comprometeres en algo, no?

SPIELBERG ha dit...

Moltes gracies a tu Deme, per estar ahi dia rerre dia.

Volia fer-vos (fer-nos un regal a tots) pero encara no ha vingut i no se com quedarem, era una xorrada pero em feia il·lusió. Ja es veurà.

Sambori te alguna cosa apunt però crec que ja està a la mar i no te internes.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, són ni mes ni menys que 100.000, sabeu la gent que entra a visitar la nostra web??? La meua companyera també ens visita tots els dies, i jo és la primera feina que faig tots els matins després del got de llet.
Xuso, Spielberg, esteu fent una feina espectacular, perquè la web deu de llevar-vos molt de temps i vosaltres porteu més d´un any al peu del canyó, enhorabona per tot el que feu per a que la web funcione.

Lidia ha dit...

Ja feia temps que no me passetjava per la vostra web, ho feia prou asovint, però vos he deixat un poc apartats últimament.

Des d'Oliva vos vull donar l'enhorabona per eixes 100.000 visites rebudes a la vostra web, esperant fer-ne molts milers de visites més.

La feia de dur una web es dura, pero molt gratificant en aquestes circusntàncies per aquells que la fan possible dia darrere dia.

Enhorabona per la web, i pel 25 aniversari que aneu a complir.

www.fallacasadalonso.com