http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 30 de maig del 2007

A veure si encara tenim sort...

El passat dilluns, com a notícia, va sortir publicat en totes les televisions i emissores de ràdio, que el preu de la vivenda està ral·lentint el seu increment. Segons els experts, està previst que el creixement del preu de la vivenda i dels terrenys en dos anys pase d'un 2% a un 0%.

A què ens afecta aquest descens de l'encariment de les vivendes? doncs molt sencill, si de les vivendes no es guanyen diners, els inversors que ara estàn en la construcció perquè és el que més els renta, passaran a altres sectors que els produeïxca més beneficis. I per ahí poria ser, que aguantarem, i al final no es fera fora, el nostre casal faller.

Quin mal tràngol ens estalviarien a tots els fallers si el casal no desapareguera, no ens tindriem que 'apretar els matxos' per a conseguir-ne un altre.

No seia el mateix tindre un casal per a tot l'any, com ara tenim, com montar una carpa la setmana de falles... està clar que a una part de la comissió no li afectaria en res, pràcticament, al contrari, millor per a d'ell, vindria la setamana fallera a una 'super-carpa', ademés ja se la trobaria montadeta i tot, i sols li caldria disfrutar-la i per a desmontar-la ja no li voriem el pèl... però açò és una altra guerra...

Com anem a estar sense casal tot l'any? on assajaran les nostres falleretes i fallerets per als play-bacs? on faran els fallers i falleres els el·laborats decorats per a la presentació i els play-backs? On farà el Bati i companyia les banderetes per a la barriada? On tindrem emmagatzenades les valles, tablers, equips de so, vaixella, beguda, menjar, trofeus, bandes, estandards, pergamins, fotos, taules, cadires, etc? Què serà dels pobres que intenten fer el cotxe del rally? (són pocs, sí, però necessiten lloc!!!) On ens vorem després de les paelles del sindicat? on podrem fer una festa fora de les falles, que amb l'equip de so, ho montem en un tres i no res? i així un llarg etcètera que ara no em ve al cap...

En fi, al escoltar la notícia als informatius, de la que vos parlava al principi de l'article, m'ha vingut el meu casal al pensament i he tingut la esperança, el somni de poder seguir disfrutant-lo, arreglant-lo i vivint-lo durant molts anys... Però ja estic tornant ara mateix a la realitat i sé que és difícil, però com diuen per ahí... somniar és de vades.

11 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Si hi hagueren possibilitats de que fos així seria meravellós, però mal va estar.

Tal vegada encara tingam sort i ens pogam quedar.

Xuso, cada cop reflexiones millor, no se on arribaràs...

Xuso ha dit...

Les fotos que has anat hui a fer-les o les tenies d'arxiu???

SPIELBERG ha dit...

Ara ja les tinc en l'arxiu. Eres massa ràpid publicant, te les volia enviar però no he sigut a temps, son d'aquesta vesprada a les 16:15h.

Xuso ha dit...

Què figura eres, vals milions!!!

gràcies

Anònim ha dit...

El que s´anomena "burbuja inmobiliaria" es cada vegada més real i pareix que s´està tendint a estabilitzar el excesiu aument del preu de la vivenda.
El sector de la construcció meneja molt de capital però també és hui en dia un dels sectors on es concentra major nombre de treballadors.Per tant estic d´acord que no continue aumentant el preu de la vivenda però espere que s´en continuen fent moltes!!
Espere que el nostre casal tarde molt anys en quedar afectat pel tema,però tot queda en una il.lusió ja que tots sabem que ja hem començat el copmte enrrere i ens queda poc de temps.
La solució:anar buscant altre lloc per a quan ens tiren

Anònim ha dit...

XUSO, ERES UNA MAQUINA ...UN ARTICLE DE CATEGORI. EN REALITAT EL TEMA DEL CASAL ES ALGO DE LO CUAL PENSE QUE NO ESTEM MOLTS FALLERS CONCIENCIATS DE QUE CUALSEVOL DIA ENS PODEN "TIRAR AL CARRER" I AIXÒ SERIA MOLT FORT, NO EM PUC IMAGINAR QUE FAREM TOT L´ANY SENSE EL NOSTRE CASAL, ON FAREM LES REUNIONS I ON ANIREM TOTA LA GENT QUE ANEM A LA FALLA TOT L´ANY A ARRIMAR EL MUSCLE?

Anònim ha dit...

Xuso ens fas pensar i reflexionar!.
Encara que el nostre casal no té les condicions que tenen altres.
És veritat que ens fa molta falta.Seria un greu problema no tindre´l.
A pesar de pasar en ell molta calor o molt de fred ,o tindre pols o tindre ratetes i gatets
El necessitem mos fa molt de paper.

San-vala ha dit...

Jo com a faller de l'Avinguda he viscut un trasllat, en la historia de la nostra falla hi han hagut més.

Amb açò vos dit que es un pas costós tan pels sentiments que tenies cap a ixe cau, com per la feina que conlleva que ja sabeu que la fan els quatre de sempre.

Però si hi ha que fer-ho pues se fa i sinó pues molt millor. Només vos dit que tingau un ull en altre lloc perquè a nosaltres ens deien que anaven a tirar-nos i faltaven tres mesos per a falles. En açò vos vull dir els constructors quant van a construir no diuen d'ací un any fora, bueno almenys en el nostre cas. Esta clar que hi ha de tot espere que tingau sort.

Xuso ha dit...

Per supost que hi ha que estar amb un ull a altre lloc, amic san vala. El que ens imaginem i vosaltres ho sabeu millor que ningú que ja heu passat oer ahí, és que ens faran fora d'un dia a altre i si no tenim alternatives ens quedarem al costaet del monument. jajajaja

gràcies a tots

Anònim ha dit...

TENIM UN GREU PROBLEMA SI ENS QUEDEM SENSE CASAL.
Heu vist les notícies últimament?
A Barcelona es lloguen viviendes amb inquilins.
Poden fer el mateix amb el nostre casal,perque pot ser que tingam algun dret adquirit.
Per aquells que no heu vist la notícia la podeu trobar a:
pisosconinquilinos.com.
No se la perdau és increíble!

Xuso ha dit...

Ja sambori, el problema és que quan vinga la retroescavadora a fer forat, a mi no m'agradaria massa permanéixer dins del casal. jajajajaja