http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 11 de maig del 2007

Comencen les activitats de la Junta Local

Bon dia a tots. Ahir per la nit tingué lloc la reunió de la Junta (com cada dijous), aquesta setmana és tractaren molts temes interessants per al futur de la festa fallera, com puga ser que la fallera major de Sueca passarà a presidir les festes del poble, sent així la màxima representació de la festa a Sueca, i altres que, com és costum, no puc ficara ací.

Si parlem de temes que afecten directament la nostra comissió hem de destacar que demà comença el 8é campionat de frontó que organitza la Junta. La nostra falla participa amb dues parelles, una és la formada per Josep Nadal i Daniel Mesegeuer (els quals jugaran a les 16 h contra representants de la Falla Via Materal), i l'altra la composen Franciso Talens i Gregori Marí (aquest juguen a les 19:20 contra membres de la falla Avda. Espanya). Esperem que els quatre tinguen molta sort i d'ací els donem tot el nostre suport. ANIM XICONS!!!

I l'altre tema en el que també ens veiem involucrats (i en més mesura si cal ja que fou una proposta d'aquesta comissió) és la Desfilada del Ninot Infantil Conjunta. Finalment s'ha aprovat per la majoria de les comissions fer aquest acte. La data serà el proper 2 de Març a la vesprada (a l'endemà de la Desfilada del Ninot), l'itinerari no està encara concretat del tot però és creu que serà el Carrer Sequial i poc més. Ja anirem informant a mesura que passe el temps.

I no voldria finalitzar sense comentar els que ens van comunicar els companys de la falla Bernat Alinyo. El proper 25 de Maig realitzen el 2on Marató d'Aeròbic, a partir de les 9:30 del matí. ja ho sabeu, tots a fer esport.

I al dilluns tindrem una nova entrega de "Cervantes al mon", qui serà? Haurà anat més lluny que Caravaca? Dilluns tindreu les respostes i alguna cosa més.

12 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Rigor informatiu, sense manipulacions i de primera mà.

Un crack Spielberg!!!!!

Anònim ha dit...

RIGOR DE VERITAT PERO MON PARE CUANT ERA XICOTET EN DIA QUE EL QUE NO APROFITA EN LA FALLA VA PA LA JUNTA LOCAL FALLERA VERITAT COM A QUE ENCARA ES DE DIA

SPIELBERG ha dit...

Per la part que em toca no dec opinar el teu comentari ja que m'afecta directament, deixaré que siguen altres persones les que ho fassen i puguen dir si els membres que aquesta comissió envia a la Junta son per que no aprofiten en la falla o per que intenten enviar a persones capacitades i responsables per a fer totes les feines se les encomanen i portar avant la festa de les falles i la respresentacio de la Falla Plaça Cervcantesi de les falles de Sueca allà on vagen.

La gent dirà.

Xuso ha dit...

Amic anònic, disli a ton pare, uqe menys mal que els representants de la fala en la junta són Juan Nicolàs i Carlos Granell i no tú...

I et vag a parlar de Carlos, que a banda de ser company faller, és un amic; i jo si que el conec el suficient per a opinar d'ell, dubte que tú també (però bueno tú ja has ficat la mullada):

- Jo si que sé realment, les hores del dia que dedica a la seua falla i desde fa 3 anys, a la JLF. I realment et quedaries bocabadat.
- Mai l'he sentit demanar un càrrec, o una distinció, o un reconeixement, o mai ha volgut ser protagonista... sols el sents per a dir..."això ja ho tens..." o " això ja està arreglat"
- Dude que si, ara mateixa et cambiares per ell, tingueres la capacitat d'aportar a la falla, ni la tercera part del que aporta ell, ignorant!
- Parlar sense saber és molt bonico, i ofendre i criticar la feina és molt fàcil i tots sabem. Però no ho fem, de moment l'unic que ho fa eres tú, i la veritat no sé realment per quin motiu, però be, allà cadascú i la seua consciència...
- Antes de parlar, amic anònim, jo crec que deuries assabentar-te del que parles, perquè si tinguérem que donar-li un pergamino a este home cada vgada que fa algo per la falla no tindriem prou diners.

De vegades tinc la sensació que hi ha gent que disfruta fent mal a altres. Reflexiona un poquet amic anònim i pensa realment el què has escrit per a què aprofita...

En fi... des d'ací donar la enhorabona als representants de la falla a la JLF i seguir-los animant a que treballen com fins ara. Que no ens ha anat gens malament.
Gràcies Juan, gràcies Carlos.

Anònim ha dit...

Estic repasant un poquet la web i entrant en els comentaris del els articles i en tots ni ha un gracios que no para de criticar, jo crec que esta persona no es mereix el tems que pergeu contestanli. Com diu Xuso parlar sense saber es molt bonico i tots heu saben fer. Des d'aci vos dic "que a palabras necias oidos sordos."

Anònim ha dit...

Jo pense que la JUNTA LOCAL FALLERA de Sueca , mereix tot el respete i reconeixement del col·lectiu faller.
Els membres de la Junta des de'l seu president fins a l'últim delegat,són persones que mereixen tot el nostre recolzament i hem de valorar la seua tasca ,ja que lleven temps d'estar amb la seua família per acudir a les reunions.Tenen doble reunions a la setmana que un altre faller , (junta i la seua comissió).
Són persones responsables en acudir ,aportar idees , escoltar ,organitzar etc.per a que any rere any les falles de Sueca vagem millorant i puguen segregar producte cultural , ple d'iniciatives i propostes de millora.
Ells coordinen intentant mantenir el diàleg entre la Junta i la seua comissió.Però no sols això negocien amb l'ajuntament,de la qual cosa puc donar testimoni,tots els matins abans de les 9,el seu president ha d'acudir a parlar amb l'alcalde ,o amb el regidor corresponent per a posar a punt qualsevol acte o esdeveniment.

Per tant "amic anònim" la frase que deia ton pare quan eres xicotet,està fora de lloc,està obsoleta, perque no és el mateix ara que fa 20 anys.

En la nostra Comissió en concret sabem tots la dedicació del nostre amic Juan Nicolàs, que malat i tot i encara que siga amb muletes ell acudix a les reunions.
En quan a Carlos ,totes les persones que hem treballat junt a ell, sabem la seua valia i per tant no podem callar davant d'eixe anònim tan desafortunat.Una part de l'èxit dels nostres Play-backs,correspon a Carlos.Ja li pots demanar la música que necessites ,ell fa les combinacions que vols i damunt t'aconsella i fa meravelles.ES GENIAL.Damunt és un dels artistes de la nostra web que a més ,enguany fa que estem al dia de l'actualitat de la junta local i de la nostra Comissió,quan el necessites el tens.
Sé que aquest comentari els haurà fet sentir mal.
Sols hem queda dir que la veritat es veu i tots valorem la seua tasca.
Nicolàs i Carlos ,ENDAVANT !
SOU ELS MILLORS!
ESTEM AMB VOSALTRES!

Anònim ha dit...

la parella de frontó formada per Pep Nadal i Daniel Meseguer han vençut a la falla del Materal pel tanteig de 21 a 8 partida que s'a jugat esta vesprada l'altre parella de la falla Cervante juga a les 7'20 d'esta vesprà

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona senyor secretari (fassa-li-la arribar al seu company) de part dels webmasters (i supong que de tota la falla).

Esperem que l'altra parella també guanyen.

Anònim ha dit...

l'altra parella de la falla formada per Fran Talens i Gregori Rossell "el polp" També han guanyat a la falla Av. d'Espanya pel tanteig de 21 a 7, per tant les dues parelles seguixen avant en el campionat

Anònim ha dit...

Em senc molt malament al vore de quina manera s´està utilitzant la web.
Jo sóc el primer que ha animat a que tots es llancen a escriure encara que siga a través d´un nick,pel fet d´amangar la seua identitat per por a fer faltes d´ortografia,per posar un poc d´animació al blog,...però mai m´he referit a que s´utilitze la web com una eina de ferir al demés que és el que s´està fent.
Crec que no es va per bon camí.Ja vegeu que jo no he volgut en cap moment desvelar la meua identitat,però des de l´anonimat no m´he posat en ningú,al contrari admire a la gent que perd el seu temps i dedicació per la falla,la seua falla.
Nicolàs i Carlos teniu tot el meu suport perque per quatre que puguen tindre idees retrògrades sabeu que la resta estem amb vosaltres.ÀNIM !!!
Sabem com estimeu la vostra falla i quan treballeu per ella,cosa que tots no estan disposats a fer i damunt s´atreveixen a criticar.

Canviant de tema:
Enhorabona a les parelles de frontó.

Anònim ha dit...

Ací fa falta all-i-oli de veritat.Uns piquen més que l'all i altres suavitzen la cosa amb l'oli d'haver guanyat.
ENHORABONA ALS GUANYADORS I A SEGUIR AIXÍ!.
Amic Sambori tens molta raó en opinar que la Web no és per a insultar.

Anònim ha dit...

Ja està per ahí l´all-i-oli.
Pareix que té ganes que el piquen.
Però d´aixó ja s´encarregará el picamà-mà-mà!