http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 25 de maig del 2007

De la Junta vinc i a fer esport vaig.

Bon dia a tots. Ja estem ací per a contar el que puguem de la reunió de la Junta Local que tingué lloc ahir per la nit on sempre (el lloc de costum).

Sols ficarem dues coses. La primera (i molt important) es que l'Ajuntament ja ha fet oficial la fusió dels antics càrregs de Fallera Major de Sueca i Festera de poble. Tal i com s'ha quedat ara, la fallera major de Sueca i la seua Cort d'Honor passaran a presidir les festes del poble. I la Fallera Major que presentarem a Octubre d'aquest any serà la representant del poble des de eixe dia fins a la presentació de l'any seguent.

Per tant, Sela Franqueza i tota la seua Cort (Olga, Malen, Soraya i Vero) ens representaran en les Festes de l'Arrós a Septembre. Enhorabona a totes!!

Ara ja toca anat pensant en la futura Fallera Major de Sueca, així que si alguna xica de la falla te interés en presentar-se (ja siga per a Fallera major o per a la Cort) que no ho dubte i que ho fassa, no es penedirà (i menys ara que presidiran les festes, més diversió). Si a mi em deixaren jo hem presentaria però les bases m'ho impedeixen, diu que han de ser dones, així que aprofiteu l'ocasió. Sols heu de dir-li-ho a Nicolas o a mi. Anim!


I l'altre tema de la Junta és els horaris de totes les activitats esportives que es juguen aquest cap de setmana, com nosaltres no juguem a Basquet Femení sols fique els horaris del Frontó. La parella "Cervantes A"juga a les 16:00h contra "Pais Valencià A" i a les 17:00h juga "Cervantes B"contra "Tro i Flama A", molta sort als 4.

41 comentaris (Afegix el teu):

San Karrega ha dit...

No es per res, però fa unes reunions les xiques de la meua falla preguntaren si engunany ja entrava en vigor i els responeren que no... I ara va i els diuen que si... Jo se que molta gràcia no els te que fer, però gens...

Crec que no les han tingut en compte per a decidir açó, però no ho sé cert...

Amic fep ha dit...

Ja he llegit la noticia, no se, crec que per tal decissio no s'han tingut en compter molts factor que giren al voltant de les dues figures... un per eixemple, com s'ha comentat a la pagina de l'avinguda d'espanya, es que si una xica no es fallera, no podra ser festera tampoc.

SPIELBERG ha dit...

Xics, ahí hi ha molt que roure. En primer lloc (i segons és digué a la junta) tota la cort i la fallera major varen ser preguntades per vore si acceptarien açò, i una vegada elles parlaren és va tirar endavant.

En segon i respecte a que si no és fallera no és podrà presentar, sols tens que vore que últimament les xiques que és presentaven totes eren falleres i això s'ha tingut en compter a l'hora de redactar tots els articles de l'ajuntament i la petició que s'ha fet.

Xuso ha dit...

ja però i si a l'any que ve vol presentar-se una que no és fallera, què fem ahí?? no ho veig just!

San Karrega ha dit...

Aleshores em calle... Jo tenia entes el contrari... de totes maneres vaig a averiguar-ho...

Amic fep ha dit...

Pense que totes les que s'han presentat a festera no eran falleres, tal volta estic equivocat, pero crec que no.

San Karrega ha dit...

REctificar es de sabis... Si que havien parlat amb elles per demanar-los el consentiment...

San Karrega ha dit...

No se massa del tema, però el que si es segur es que tenien que tindre traje de fallera...

SPIELBERG ha dit...

Fa molts anys que no hi ha hagut cap que no fora fallera i alguna vegada que altra ha costat a anar a preguntar per les falles si alguna voldria ser per que no hi havien prou.

Seria la cosa més extranya del mon que ara passes el contrari.

També tingau en compter que en la majoria de pobles i ciutats és tota la mateixa persona, no hi han dos càrregs.

San Karrega,pregunta-ho i sinó fora així dis-ho.

SPIELBERG ha dit...

Escriviu molt depressa

San Karrega ha dit...

Si, si ja està clar... Els han pregunta't i si alguna no vol ser no està obligada a ser, almenys enguany...
Perque aixó es altra, hi hauria que vore l'obligatorietat de ser les dos coses

SPIELBERG ha dit...

No serà obligatorietat ser les dos coses ja que no hi haurà "dos coses" serà tot el mateix, una única xica que representa a Sueca, i que com a càrreg tindrà el de Fallera Major.

A no ser que els nous que entren estiguen en contra de tot això i ho desfassen tot per a l'any 2008, cosa gaire be imposible.

San Karrega ha dit...

Ja però i si una xica te ilusió de ser falelra major i per contra no li agradaria ser festera major, siga pel que siga?!!...

No li queda altra opció que ho ser tot o res... que vols que et diga... Al final que jo deia, no eixiran voluntaries...

San Karrega ha dit...

Al final l'ajuntament ens dirà: "ale figures monteu les festes!"...

no dic jo... El riego, el riego...

Xuso ha dit...

yeee, locos!! que és l'hora tonta, sols treballe un hora al dia i si hi ha que llegir comentaris, la faena no ix!!!!!!!!!1

San Karrega ha dit...

La Portada en el Levante feia referencia a que les festes ja no serien en honor a la Patrona i que ara serien les festes de l'arròs..

Ai mare, a voràs tu quin cacau es monta... a con que tocar-li "la plorona" als suecans... BUEEEENO!...

Amic fep ha dit...

El PP, ja que estem en campanya politica, fins les 0.00 d'aquesta nit, ja s'afanyat a fer panfletada. A fet fotocpies de la noticia del levante i les esta repartint al mercat... ostia, ja m'he xivat, que he estat al mercat.

A vore, tornant al tema de la Festera/Fallera, pense que la cosa ha sigut feta d'una manera rapida i sense tindre molts factors en compter, sempre hi ha que pensar en els futurs problemes que poden vindre, vinguen o no vinguen, pero tens que tindre una alternativa a ells.
Ja hi han comentaris al carrer de que certes associacions no falleres, no podran presentar a candidates per a ser festeres del poble.

Per cert, crec recordar que a les ultimes festeres de Sueca, no totes eren falleres, per favor que algu hem rectifique si m'equivoque.

SPIELBERG ha dit...

Tin en conter que molta gent de Sueca no és creient, i abans ja era de l'arrós.

Amic fep ha dit...

Home, no me pareix mal que se separen les festes, les festes catoliques i les festes laiques, perque no, el problema radica en que hi haura que fer dos llibrets, clar, desde el meu punt de vista.

El que se canvie la denominacio del nom de la festa, no vol dir que no se fasen les festes en honor als patrons, pense jo.

San Karrega ha dit...

No vaig nàixer ahir... i no anava per ahí, es que tal vegada per escrit l aironia siga més dificil de percebre...

Amic fep ha dit...

Especifica, que m'he perdut... ho senc, estic en moltes coses al hora.

San Karrega ha dit...

A qui li dius?!!...

Amic fep ha dit...

A tu, bonico, a San Karrega, m'he quedat pillat en el teu ultim comentari, si estaves referint-te a mi...

Amic fep ha dit...

Si San Vala veu aço de bonico, ens diu de tot...

San Karrega ha dit...

A tu no... es per el que ha dit el nostre amic que tots no son creients... Que el que jo havia dit era ironia i que ja es sap com se les gasta la gent de sueca... Encara que no siguen creients renegaran fijo...

A més, veus com el "Pepe" ja s'ha aprofitat...

Amic fep ha dit...

Si, la veritat es que si, no han perdut el temps. La veritat, no se en que estaria pensant este Gilabert, sempre l'han tachat de sociata, no es donaria compter que tal noticia enseguida seria un arma d'atac?

O s'ha canviat la xaqueta?

Ara, este tema no te res que vore en este article, ni en estos comentaris, pero, se m'ha ocurrit...

Anònim ha dit...

Carlos és una llàstima que no deixen que te presentes.
Reconec que estaves molt afavorit quan te vestires de fallera!
Jo he sigut de la cort de la festera i no tptes les xiques eren falleres.
Pense que si es monta com digueu no tenen totes les mateixes igualtats de condicions ja que no poden optar xiques no falleres a la cort.

SPIELBERG ha dit...

Jo si t'havia entes però ho he ficat per si algú que ho poguera llegir no ho tinguera clar. Les festes van a ser les mateixes, sols canviarà el nom.


No capte de quina forma el "Pepe" puga aprofitar-se d'acò. Serà el taichí.

SPIELBERG ha dit...

Tu forés fa uns quan anys,no? si els que ho han fet han decidit fer-ho així és per que últimament les coses han anat canviant i ara sols és presenten falleres.

Amic fep ha dit...

Spilberg, pense que no es aixi, i crec que el passat any era igual com diu Miriam, no se, tal volta algu puga aclarir-mos el tema.

San-vala ha dit...

Jo pense que ací se esta marcant un precedent. Igual hi ha xiques que no són falleres i volen ser festeres o igual la Fallera Major no vol ser Festera Major i que se fa se sorteja la Festara entre les xiques de la cort.

Esta clar que la JLF no té la culpa, encara el diria més esta fent un favor a l'Ajuntament ja que li soluciona el problema de festera i de la cort. Pense que això es una cosa de l'Ajuntament i deuen tindre totes les xiques de Sueca el mateix dret a ser Festeres siguen falleres o no. Encara que fajen 50 anys aquest acte i tots els anys la festers siga fallera, pot hi haure una excepció i es té que tindre en conter.

La JLF ja fa prou amb la feina que té i tindre festeres i damunt ara açò. Pense que es cosa de l'Ajuntament i cadascú en sa casa que s'apanye.

ES LA MEUA OPINIÓ PERSONAL.

Xuso ha dit...

san vala, estos dos novios bloggers, fep i san ka, ja passejen el seu amor per tots els blogs, els has llegit??? jajajaja

Fep, cabró ha estat al mercat i no volia dir-ho!! que be vivim alguns!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Xuso,si que viuen bé alguns,mercat i tot!
La veritat és que ja fa alguns anys estic sentint que es vol una única persona que represente les falles i les festes.
Jo també pense que sòn dos coses distintes,però reconec que arguments hi hauran quan s´ha acordat així des de la Junta.

Amic fep ha dit...

Al mercat... que bona i que fesqueta esta la cervesseta!!!!!!

Carlos Miragall ha dit...

Jo he estat tot el matí al mercat i pel que veig ací no heu perdut el temps.

Primer que tot veig que heu parlat de política quan a mi, un servidor, se'm va criticar fins eliminar els meus comentaris.

Segon i més important, crec que s'està equivocant l'Ajuntament. El càrrec de Festera Major del Poble o festera de l'arròs (el nom és el de menys) hauria d'obrir-se a totes les xiques de Sueca. Des de fa uns anys i contradient al que dien abans, hi ha moltes xiques disponibles per al càrrec, i no solament falleres ja que des de diverses associacions se'n presenten.

Ara bé, crec que açò podria portar-se a un referèndum del poble. No seria tan descabellat, no cregueu?

SPIELBERG ha dit...

Per la part que em toca et demane disculpes Bola, no he vist el comentari de l'amic Fep, se me l'he botat al llegir-lo no se per que, me ficat a contestar a San Ka i a Mariam i eixe no l'he vist.

Respecte el que ha ficat San Ka li ho he preguntat i se m'ha passat en la resposta de l'Amic Fep.

Jo hui no he llegit el diari, i exàctament no se quina era la crítica. Intentarem que no és polititzen més els comentaris.

I respecte a la idea de fer un referendum jo la vec un poc xunga de portar a càrreg ja que a la molta gent li pot donar igual si la que està és o no és fallera. I si no s'haguera canviat i arriba el dia que no és presenta ninguna que farien, tornar a buscar a les falles?

És un tema complex i ja es vorà com és queda. De moment s'ha canviat, tal vegada si és vejera que no funcionara, els responsables ho prodrien tornar a canviar o buscar una altra formula.

Jo presferix que siga tot un.

Gemmeta ha dit...

A pues, si que heu obert un gran debat!!

Ja ho teniu clar?
Me ficat a llegir i no he fet res en tota la vespra.....jejeje.

Ale vaig a continuar, que hem queda una horeta.....

Anònim ha dit...

El que està clar es que cadascú pensa de una manera.Passa el mateix que al debat obert del concurs de monument on hi han opinions diferents.
La veritat es que esta setmana ha estat polèmica a diferència de la passada que va ser molt tranquileta.
Hem d´agraïr les intervencions de fallers de falles veïnes que ens donen les seues opinions i fan més mogudet el dilema.
Xuso i Carlos a continuar obrir debats que ja vegueu com entren tots al capot!

Anònim ha dit...

RESULTATS DEL FRONTO

Daniel Meseguer i Pep Nadal han guanyat 21 a 18 la Falla de la Ronda País Valencià,
Fran Talens i Gregori Mari "el polp" també han guanyat per 21 a 17 a la Falla Tró i Flama del Perelló per tant les dos parelles segueixen avant en el campionat de les falles

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona als 4, victories ajustades però victories al cap i a la fi.

Anònim ha dit...

en el frontó no es important el tanteig sino la victoria final enhrabona als 4