http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 7 de maig del 2007

Divendres: sopar, xarradeta i... reunió!!

Si, divendres passat, com qüasi tots, ens tornarem reunir al casal per sopar junts, xarrar, jugar al truc, fer un cubateta, intercambiar noticies del dia a dia de la setamana transcorreguda i, a més a més fer reunió de falla...
I una reunió prou profitosa, encara que parega que no s'arrivà a un punt en concret, crec que se digueren idees importants per a duur a la falla pel bon camí, i si no al temps.
El primer que va fer el nostre president Andres Pan, va ser donar les gràcies a la familia Juan-Ortells per la acollida que fèren a la comissió el passat dimecres, i els va donar la enhorabona a ells i a la seua filla Maria i els va dessitjar el millor per a l'exercici que ja hem encetat i que reinarà Maria Juan com a la nostra Fallera Major.

També ens informarem que a dia d'avuí ja tenim qüasi tots els contractes per a falles tancats (xaranga, orquestra, pirotècnia, monument, etc) en fi faena d'eixa que no es veu i que s'ha de fer...

I per supost també sempre ens enterem de coses importants, com que ja tenim data per a la presentació de la Fallera Major, Maria Juan. Serà el 15 de desembre, repetim prontet, ens ha agradat, si deixem passar Nadal tots sabeu que les dates es compliquen...

Altra cosa que poguerem vore tots els assistents a la reunió, va ser el monument que anem a plantar el present exercici, amb una critica molt actual i encertada. El nostre secretari Pep, ens farà arrivar una còpia en color de l'esbòç, per penjar-lo ací al blog i que tots el contempleu. Menció especial per a la falleta infantil, que quedarà trebellada i molt cuidada, ja voreu!!



I per supost, no volia despedir-me de vosaltres sense tornar a convidar-vos a domiciliar la cuota de la falla:

- Facilides de pago
- Sin entrada
- Sin comisiones
- Sin colas en las reuniones.
- En definitiva paga en 12 meses sin intereses i sin complicaciones
Parec un anunci, eh?

Fora de bromes, la domiciliació bancària és un gran avanç per a la falla i ens proporciona seguritat durant l'any per a afrontar els gastos de la comissió (que hi ha qui disfruta la falla tres dies PERÒ TOTS FEM 365 DIES DE GASTO) A més a més la domiciliació bancària és un forma de pago molt còmoda per al faller, pensa-t'ho i parla amb Ignaci Rocher o vine a la pròxima reunió i demana la solicitud de domiciliació bancària de la cuota.

I això pràcticament va ser tot, i t'ho perderes?... vine a el pròxim divendres, disfruta de la companyia fallera i dóna la teua opinió, ja veus que estaràs al dia de tot i participaràs de la falla i aburrir-te ja t'assegure jo que no t'aburriràs, ja tenim gent que s'encarrega de fer les reunions mogudetes, jejejeje

Per cert, pròxima reunió divendres 11 de maig (hi han novetats que deuries de saber) vine!!!

5 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Hola a tots..!! ja estic asi altra vegada. El divendres passat no vaig poder assistir a la reunió perque em trobava fora de Sueca, i no vaig poder vore la que será la meua falla! Espere que pugau possar-la prompte asi a la web per poder vore-la. El divendres intentaré anar a la reunió pero no ho se segur perque tinc que treballar! podeu passar despres a vorem!! jejejeje! un beset a tots!

Anònim ha dit...

Hola. Soc Enric, el comptador de la Falla.
Escric per a comentar-vos el problema de les baixes dels fallers.
Si important es el tema de la domiciliació bancària de les quotes, ja comentada per l’amic Xuso, no menys important és la baixa imprevista de fallers que es produeix a la fi de cada exercici.
Estes baixes, poden trencar el pressupost, que per altra banda està molt ajustat.
Moltes son les idees aportades per alguns fallers, persones responsables, però a hores d’ara, ninguna de les idees aportades, crec que podrien solucionar el problema.
La solució passa per conscienciar-se del greu problema que estem creant, al no comunicar quan cal la decisió de no continuar en la Falla, pel motiu que siga.
Si acabat l’any faller i abans de preparar els pressupostos de l’any vinent, que solen ser unes tres setmanes després de l’aprovació dels comptes, ens donarem de baixa, el problema estaria solucionat.
De qualsevol manera hem de dir-ho, als encarregats dels llibres de quotes, no mes sabem que no anem a seguir de fallers.
Si així ho fem, del mal el menys, donaríem temps a la Junta, per adressar el pressupost adaptant-lo a la nova situació i no gastar mes d’allò que tenim.
Penseu el problema que ens cauria damunt, fer uns números pensant en uns ingressos que després no vas a tindre. Fer-se càrrec ES LA SOLUCIÓ.
Be, ja no vos pegue mes el sermó.
Salutacions per a tots i fins l’altra.

Anònim ha dit...

QUINA SORPRESA EL 10000, TOT UN RECOR, ARA A PELS 11000, VAIG A ENVIAR UNES FOTOS D´AQUEST FIN DE SETMANA. ON LES ENVIE?

SPIELBERG ha dit...

Has guardat la imatge dels 10000? supose que no, no passa res, guardarem la de les 15000. I vos recorde (digue-me pesat) que tot açò és gràcies a vosaltres.

Tot allò que vulgau enviar (també acceptem transferències bancaries) ho podeu fer al correu de la falla.: FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM

Anònim ha dit...

DESDE AçI VULLC DIRLI A VIZCAINO, COM A AUTOR DE LA FALLA QUE ESPEREM QUE EL MONUMENT SIGA COM EL QUE APRECIAREM AL BOCETO EN LA REUNIO, PAREIX ALGO UN POC DIFERENT A TOT EL QUE HASTA ARA HAVIA FET, DESDE AçI ANIMS PER A ELL QUE ES TOT UN ARTISTE. I A ENRIQUE DIRLI QU E TE TOTA LA RAO, I QUE AVORE SI JA DE UNA ENS CONCIENCIEM TOTS DE QUE LES PERDUES ESTES ENS LES PODRIEM ESTALVIAR I DISFRUTARLA ENTRE TOTS