http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 23 de febrer del 2009

La Samarreta Corredora arriba a.... Arnau!!!!

per Carla Bou
Hola amiguets de la falla segur que ja sabeu de quina samarreta estic parlant, si, si d'eixa que va de mà en mà recorreguent els fallerets que acaben de nàixer.

Fa sols uns mesets vingueren a ma casa Carmen i Vicent, com no, acompanyats per a les seues respectives mamis, per a portar-me-la i que la tinguera jo com a la més menudeta de la falla, però ara, com que ha nascut un nou falleret l´he passada perque ell és el més xicotet en este moment.

Ell és el meu amiguet Arnau que va nàixer el passat divendres 13 de febrer.
És un xiquet molt guapet: morenet com el seu papi i morrudet com la seua mami i va pesar quasi 4 quilos.

La seua mami Lorena està molt bé i al seu papi Andrés se li cau la baba al veure al que és el xicotet de la casa. El seu germanet Adrià cuida molt bé a Arnau i li pega molts besets, vaja que tenen un joguet a casa que segur els portarà molt d'entreteniment!!!

A les fotos 'aprecia com de bé li queda a Arnau la samarreta de la nostra falla, però cert que la tindrà poc a les seues mans veient els naixements que tenim a la vista a la nostra falla.
Així que es fique les piles la samarreta que ara sí que ja no para!!!!!!!!

ALBUM AMB LES FOTOS:

Fallerets i Falleretes 09
Article enviat per Mariam Ruiz a fpcervantes07@hotmail.com

5 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

BON DIA A TOTS, UN ARTICLE MONÌSSIM.LA VERITAT ES QUE VINGUENT DE MARIAM,NO POT SER MILLOR.POC A POC VAN NAIXQUENT TOTS ELS BEBÉS QUE TAN ANSSIOSAMENT ESPERAVEM,PERO ARNAU PER A TOTS ELS DE M'ACASA ES MOLT ESPECIAL.ES UN XIQUET MOL SEMBLANT AL JERMANET,BÒN MENJAOR,DORMIDOR...QUÉ MES PODEM DEMANAR. ELS COSSINS L'ESPERAVEN IMPASIENS I NERVIOSSOS, SOBRE TOT JOSEP QUE ES MES FADRINET.
TOTES LES DIES PER EL MATÍ EM DEIA...MAMI JA HA ARRIBAT LA SIGUEÑA A CASA DELS TIOS?
T'AMBÉ ESTEM CONTENS DE VORE TAN BÉ A LORENA QUE ES UNA VALENTA I AL PAPI QUE ESTÀ CALDÓS, PERO AIXÓ ES MES QUE NORMAL,VERITAT?
MARIAM TÉ MOLTA,MOLTA RAÓ ESTA SAMARRETA ULTIMAMENT ESTARÀ MOL...CORREDORA. DINTRE DE POC S'ENANIRÀ A CASA DE ANDREA QUE HA NAIXCUT FA TANSOLS UNS DIES, IMPASSIENS PER VÒRELA A LA WEB, DESDE AçI LI DIC AL PAPI AMADEIN QUE ENS ENSENYE A LA XICA QUE TENIM EL MONO.....
BÈ NO M'ENRROLLE MES LO DIT MOLS BESITOS A TOS EL BEBITOS Y BEBITES DE LA NOSTRA FALLA, QUE NO NE PODEN PARIR MES BONICOS.
VISCA ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA NOSTRA FALLA!!!!


LA TORA.

Sandra ha dit...

Ahir tingerem el plaer de vore a Arnau al cau i la veritat que es molt reuapet, prengent-se el bibe s´adormia, de moment esta tranquiler pero te bons mestres, aixi que Lorena aprofitat.

Enhorabona a la famili i un besot molt fort a Adria que ara ja es el germà major.

Que no pare ixa samarreta que li toca ja a Andrea i les pexis estem impacients tambe per a que li la fiquen a ABEL.

deme ha dit...

Bon dia a tots. Que com teniu el cuerpo? jo tinc les cames que no se de qui son, i açò sols ha fet que començar, vorem com acabem quant tot acabe¡¡¡

Ahir vaig poder coneixer a Arnau en persona, i que cosa mes bonica de xiquet, es un calco del germà pero en morenet.I Adrià esta ple d´alegria de vore que ja te el germanet a cas. Enhoraboma a Andres i Lorena per la nove pelailla que tenim a la falla i sobretot per lo be que es troba la seua mami.

I ahir tambe vaig aprofitar per a coneixer a Andrea, la xiqueta de Gemma i Amadeo, i tambe es un bombonet, perque es rebonica. Jo no se que pasa a aquesta falla, pero tots els xiquets que fem, estan de lo mes rebenfets¡¡¡

La camisa de Cervantes, esta de lo mes faenera, i tota la que li queda, perque enguany ens enduguem la palma en dur xiquets al mon¡¡¡
Enhorabona a tots els papis¡¡¡

Anònim ha dit...

ENHORABONA A ANDRES I LORENA PER EIXA PELAILLETA DE XIQUET¡¡ PER LO GUAPET Q ES I PER LO BON XIQUET QUE ES. EL DUMENGE NO MOS ENTERAREM CASI D'ELL.

AMADEINNMNNNN¡¡¡¡ VOLEM VORE FOTOS TEUES EN LA NANA. VINGA Q MOS TENS OLVIDATS¡¡

DEME AHIR EN EL CASAL ESTAVEM TOTES IGUALS. TOTES ENDOLORIDES. CREC QUE SI FEREM UN RLI TOTS ELS DIUMENGES ESTARIEM YEYES¡¡¡¡

sales ha dit...

Enhorabona a Andres i Noelia - que com a molts, m´ha sorpres lo be que està - per eixe falleret tan rebenfet.
Xuso el va tindre al braç el diumenge i diu que és molt bon xiquet. Ell entrava per la porta i son tio el bou li diu: "tin pren açò" (se´l podeu imaginar no?)pues be, "açò" en qüestió era ARNAUET.

Enhorabona també al seu germanet i a la resta de la familia!!