http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 12 de febrer del 2009

Fotos Fallers d'Honor

Ja tenim les primeres fotos del sopar de Gala dels Fallers d'Honor. Com sabeu enguany l'acte va fer un poc de memòria sobre els personatges que han ostentat el càrrec de Faller Major i President d'Honor, al llarg dels anys.

L'ate fou presentat per Mabel, una fallera de la comissió que, com ens tenia acostumats, realitzà una presentació professional, amena i divertida. La sala estava plena de gom a gom i donava goig, pense que tant els Fallers d'Honor com els fallers de la comissió eixiren molt contents del resultat d'enguany. No cregueu? doneu la vostra opinió.

També vull felicitar des d'ací a Fermín Baldoví, per eixe nomenament com a President d'Honor 2009, per la seua labor i trajectoria en la Falla. Enhorabona a tota la familia Baldoví-Ortí.


A BANDA D'AÇÒ I EN CONTRAPUNT A LES ÚLTIMES MALES NOTÍCIES RELACIONADES AMB EL MON DE LES FALLES (NORMATIVES, CANON DE LA SGAE, etc), TAMBÉ HEM TINGUT MOLT RECENTMENT UNA BONA NOTÍCIA. LES FALLES DE SUECA DECLARADES FESTA D'INTERÉS TURÍSTIC LOCAL.
L'amic Julián Saez ens ho ha comunicat per correu ens ha deixat l'enllaç a la pàgina del DOGV on està la resolució: POLSEU ACÍ
També vos deixe l'arcticle publicat pel mateix Julián al diari Las Províncias: POLSEU ACÍ

13 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

felicitar a la familia baldovi-orti,per el nomenament de President d´honor .
la resta de la nit,tant el sopar con la presentadora Mabel ,va estar de categoria, els eu pasarem molt requetebe. ni ha qui no va tindre temps ni de ferse fotos de tant que va ballar.

sales ha dit...

Enhorabona a Fermin pel seu nomenament i en extensió a tota la familia Baldoví - Ortí. La veritat és que és tot un honor.
Al meu paréixer l´acte es va quedar de categoria, la sala més bonica, la comoditat d´estar a Sueca no te preu, el sopar rebò, la presentadora magnífica i l´oganització molt cuidada. Enhorabona a Xuso i a Ivana que se de bona tinta l´esforç que heu posat per a que tot estiguera a punt. Jordi tb s´ho va currar amb la presentació en PPT que li va dedicar a son pare. en fí per a repetir

Xuso ha dit...

dona... repetir, repetir... deixe-m'ho ja per a l'any que ve, no???
jajajajaja

Amic fep ha dit...

Amic Xuso, estas fluixet... (t'espere el dissabte, no me falleu!!!!!)

Enhorabona a la comissio de la Falla Plaça de Cervantes per l'acte dels Fallers d'Honor. La veritat, un acte molt currat, on no falta ningun detall, la presentadora del acte un 10 i als amics que prepararen i coordinaren aquest, enhorabona pel treball molt ben fet. Enhorabona a Fermin pel nombrament, vejent a la gent de la sala i tot el que van preparar crec que s'ho mereix.

Vaig poder gaudir amb vosaltres eixa nit, i la veritat, tant jo com la meua senyora ens sentirem com a casa, pense que hem sigut privilegiats per poder estar una nit com eixa en companyia de tans bons amics. Els meus anfitrions espectaculars, la taula en la que estava lo milloret i la gent de la comissio al ball, molt oberta i amb moltes ganes de festa. Es nota que sou grans fallers.

Enhorabona a tots!!!!!

Anònim ha dit...

Els fallers d'honor de categoria..molt be per als organitzadors...

Anònim ha dit...

el President d'Honor de 2009 no el vareu fer al President de la Generalitat Francisco Camps, ara a Fermin Baldvi aclariumeu qui es el del 2009,

jorge ha dit...

Faller Major = Francesc Camps

President d'Honor = Fermín Baldoví

espere que t'aclarisca

sales ha dit...

escueto pero claro y conciso!!

sales ha dit...

M´alegre de que ho passareu be, Plato, aixó era justament el que Xus i jo voliem (sobre tot ell), ara queden algunes visites pendents als nostres respectius caus.JAJAJA!!!
La veritat és que vosaltres dos (tu i la teua senyora)sou genials!!

Per cert, com es nota que les ànimes de la WEB: Na Demelsa Martí i Fos, Na Mamixula, Na Cristina Cebolla... estan ocupades amb temes de salut, no entra ningú a "marujonear" o qué??????

sales ha dit...

Carmineta, Sandra, Xateta, Nerea!!!!!!!! on esteu????
LLamando a petxis...llamando a petxis!!!

SAN CASALLA ha dit...

ESTIC ASI SALES¡¡¡¡ Q AHIR VAIG ESTAR UN POC OCUPADA¡¡¡ POS SI QUE ES NOTEN A FALTAR SOBRETOT LA DEME QUE SEMPRE DEIA UNA ANIMALAQUE ALTRA. VINGA AVORE SI DEMA ESTA YA 100%

SAN CASALLA ha dit...

SALES DEMA EN EL BOU QUE ESTARAS PER LA VESPRA? ES PER PREPARAR ALGUNA COSA DE LES QUE MOS AGRAEN. SI, AIXO DE PASETGAR EN CARRO I ACA MATEIXA, JAJAJAJAJA. COMBOIET, COMBOIET¡¡

sales ha dit...

Jo sabia que la meua Carmen no em fallaria!!!!
ole ole i ole!!!, pues si arribaré a les 15 h perqué de matí treballe, però la vesprada fallerio i comboi a tope, en carro i aca o a peu!!!
Propose una visita al BINGO en carro i aca!!!!!
Que fort! se´n recordeu??