http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 25 de febrer del 2009

De cap a cap.... de setmana!!!!

Cap de setmana molt complet el que hem passat, però no menys complet del que tenim a la vista.

El passat dissabte es cel·lebrà a les instalacions de Copsemar, el tradicional concurs de paelles que organitza la JLF. Una vegada més la participació fou massiva. La nostra paella la va fer Blay i hi ha que dir que ha segut una de les millors paelles que jo he probat mai, (per suposat, millor que la de l'any passat que va obtenir el segon premi) però enguany i malauradament no obtinguérem cap dels premis que va otorgar la JLF a la millor paella. Sols podem donar l'enhorabona a les Comissions premiades i felicitar al nostre paellero particular Blay i a tot el seu equip de treball. La paella estava de Muerte!!! gràcies xics!

A la vesprada també va tenir lloc a la Sala Els Porxets, la inaguració de l'exposició del ninot. Lloc on podeu passar per a votar pel ninot indultat. l'Exposició permaneixerà oberta fins el proper 1 de març.

El diumenge, alguns valents que poguéren véncer a la son i al "mal cuerpo", es donaren cita en el Rally Humorístic, també organitzat pe la JLF, el qual, un dels nostres representants és un dels encarregats d'elaborar les proves (encara que no es nota eh?? Spielberg? ja que em consta que alguna que altra falla amb un representant de JLF organitzador del Rally, ja coneixia alguna prova... però be, tampoc és qüestió de fer mala sang. Allà cada qual amb la seua conciència i moral!!). Doncs allí es presentaren els nostres representants, els mateixos que havien estat el·laborant el cotxe, que al final no va obtindre cap premi. On si ens enduguérem un premi va ser a les proves, un 4rt, si no recorde mal.

Vull donar les gràcies a la comitiva que ha participat, tant en la el·laboració del cotxe del Rally, com els que participaren en les proves. Enhorabona amics!!
I felicitar a totes les falles que obtingueren merescudament premis en les dos categories!!

D'aquest cap de setmena, ja no tinc res a dir, però del vinent.... mareta meua!!! el proper dissabte començarà amb el III Concurs de Xarangues organitzat per la JLF. Es realitzarà al parquing del CC Sueca Park, i on la nostra Xaranga C25, ens deleitarà amb un gran repertori. Des d'ac´vos desitge tota la sort del mon, segur que ho feu de luxe i ens feu passar una estona irrepetible, ànims companys!!!

Si no recorde mal, crec que al finalitzar el Concurs de Xarangues, es lliuraran els premis dels Play-Backs (no sé si algú em pot confirmar açò)

I a la vesprada de dissabte, tenim un altre gran Match Ball, la desfilada del ninot!!! Durant tota esta setmana al casal estan les encarregades per a poder recollir la disfressa, el que encara no la tinga, així com també van realizant-se els últims assatjos i preparatius!! ja ho tenim ahí!!!!




I finalment diumenge, es realitzarà la II desfilda del ninot infantil conjunta, l'any passat va ser tot un encert i un èxit, ja que dona molt de goig vore desfilar a les criatures disfressades. No s'ho podeu perdre!!!!

En definitiva, aneu recuperant-se prompte el cap de setmana passat i agafeu moltes forces per al proper finde que... promete, promete!!!!!

PER CERT!!! NO TENIM FOTOS DEL BOU, NI DE LES PAELLES, NI DEL RALLY... QUE ESPEREU PER A ENVIAR-NE???? O ESQUE NO ES PODEN VORE??????

17 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

bon dia a tots. Hui ja es dimecres yujjjuuuu¡¡¡
Un cap de setmana faller, d´eixos que costen de recuperarse, pero a dia de hui ja vas agarant forçes per al proxim que ens espera que no te res a dir¡¡¡
Xicones, alguna sopara hui al casal? jo em quede si aneu a acabar coses de la cabalgata i així vos tire una maneta¡¡¡

Sandra ha dit...

Hei colli Xuso ja anem prou de cagetes com per a que tu vages ficant-nos mes nervis al cos.

Jo se que tinc fotos a vores si dema te les puc passar que no tinc ordinador a casa i ho tinc que fer aci a l´oficina.

Deme jo ja he acabat els gorros, estan en m´acasa, jo, Almu i a lo millor Natalia sopem a macasa, pero dalt no en els xics, si t´abellig.

JA ESTEU APUNT!!!!!!!! Jo que no ixc de fallera (por fin) este finde me la venge, ja ja ja ja

SAN CASALLA ha dit...

EN PRIMER LLOC, DONAR-LOS MOLTS ANIMS A C-25 PER A QUE TINGUEN MOLTA SORT¡ PER A NOSALTRES SOU ELS MILLORS, QUEDEU COM QUEDEU I ALLI ESTAREM AMB VOSALTRES.

EN SEGON: HAY QUIN CAGALLO TINC PA ESTE FIN DE SEMANA¡¡¡¡ XIQUETES QUE LA CAVALGATA YA ESTA AHÍ.

YO SI FEU COMBOYET DE SOPAR EN EL CASAL MAPUNTE I TAMBE VOS PUC TIRAR UNA MANETA O DOS, LES QUE FASEN FALTA. A LA VESPRA ENS VEGUEM EN LA FALLA.
XUSO, PER AL DISABTE TINDREM VEGUDETA, NO? HEY PA BUFAR ALS MUSICS...... BUENO VALE, CONFESE, PER A NOSALTRES TAMBE.

Cris ha dit...

Hola xicones, ja esta tot ahí, jo poc a poc també aniré recuperantme i agafant totes les forces que hem fan falta.
Deme i Carmina, de moment no estem quedantmos, perque els cartells i tota la resta de coses que normalment fem la última setmana, ens ho estan imprimint, així que fins divendres no hi ha més faena que repartir trages i assatjar. El dijous si voleu podem fer comboiet.
Si que entreguen els premis dels play-backs el dissabte no????

deme ha dit...

De moment l´entrega de premis es al dissabte pel mati.
Sandra pues si aneu a sopar aviseume, que jo tambe vullc anar.
Jo a les 20.30 anire al casal i lo que feu fare jo.

Anònim ha dit...

TRES,DOS,UNO....FUEGO! JA HO TENIU AÍ. MARE DE DEU!!!! NO VULL NI PENSARO, LES GANES QUE TENIU I LO PROP QUE ESTÀN JA LES FESTES.
ESPERE QUE ESTE CAP DE SEMANA HO PASSEU DE P.M. PERO EL CABET EN LA FAENA... QUE MOS CONEGUEM I ESTEU TOTS COM UNA CAFETERA.

ESTIC IMPASIENT PER VÒREVOS A TOTS DE DORAET DESFILANT PER EL CARRER, CHE, DE CATEGORIA....!! COM TOT LO QUE FEM EN ESTA FALLA.

BÉ,ARA JA NO QUEDA RES DE RES, ESPERE QUE SE SAPIGAU TOTS ELS BALLS I LES COSSETES QUE HEU PREPARAT AMB TANTA ILLUSIÓ.
AL DISSAPTE LA MEU MARE,JO I LES MEUES PELAILLES ESTAREM ESPERANVOS COM SEMPRE A LA PORTA DE MOSSETS...AIXI QUE MIREU TOTS A LA CAMERA PER A VERVOS FOTOS I SOBRE TOT PORTEUSE BÉ QUE TOTS ELS ANYS SEN DESPERDIGUEU ALGÚN A L'HORA DE BALLAR.

MOLTA, MOLTA MERDA XICONS I XICONES.

LA TORA.

Sandra ha dit...

Deme jo a les 7:30 o les 8 tinc que anar a per el disfras meu que el repartixen hui, de moment Alme be segur la que encara no ma dit res es Natalia.

Una cosa hui tambe hi ha assaig?

sambori ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sambori ha dit...

Sí, si ja tenim ahí un cap de setmana mogudet!!!
Jo també els desitge molta sort a la C-25!!! que també aniran de dorat gràcies a la nostra modista Sales.
Carmina, i les fotos del rally? Estic impacient per a tornar a veure al nostre grup de natació sincrinitzada i en especial al Cule Mengual,mira que estiguèren bé ,eh???

SAN CASALLA ha dit...

SANDRA SI EN EL CASAL NO HI HA SOPAR ANIRE A TACASA A SOPAR. PREPARA EL PARCHIS.

ASO ESTA MOLT MORT, NO?

Sandra ha dit...

Hei Sambori estas un poc mal informat no, com es nota que no vingeres al rally, ni participares, pero la camara es meua.

SAN CASALLA ha dit...

YA HO CREC QUE VA ESTAR BE¡ MIRA QUE MOS RIGUEREM. ESCQUE EN AIXO DE LA CAMARA NOVA, NO SE COM TRAURELES, TEU CREURAS? DE TOTES MANERES INTENTARE ENVIARLES ESTA SEMANA.

La Nere ha dit...

Ja esteu apunt????
Dios Mio al dissapte!!!!!!!!!

Cris ha dit...

Hui no assatjerem, i les disfreses estaran a partir de les 20:30

SPIELBERG ha dit...

Pel que vaig vore tu no vas ser un deixos valents que van vèncer al mal cos, no Xuso?

I en la indirecta de les proves ja saps massa be com està el tema. Les sabíem tres persones i tres ordinadors. Allà cadascú amb la seua consciència, jo estic molt tranquil encara que això em reporte cada any algun que altre "marmoló" per part de gent de la falla.

A mi quin em mana ficar-me en aquestos fregalls.

L'entrega de premis del Play-back es el dissabte després de les xarangues. I no cal que pregunteu i si sentiu algun rumor (jo no puc ja que estic tot el dia a València) ja vos dic jo que es fals. Els sobres encara no han sigut oberts i no ho seran fins divendres de nit. Pensant estic de no anar al cau per a que no em taladreu amb que vos diga el resultat, que ja sabeu d'avant ma que no ho vaig a fer.

Xuso ha dit...

Encara que a mi em repateje, i no se si jo podria fer-ho...(i un dels que et pega els marmolons soc jo, je,je) estic orgullós de tu, i de que no soltes "prenda". Perquè si no seria alterar la competíció!!!

Com tu dius... allà cadascú amb la seua conciència!!!!

No ens faràs una article del Rally? i de les garces i de no se que més??????

SPIELBERG ha dit...

Ho puc fer per a la setmana que ve, però jo no tinc la visió de la falla i no seria el mateix.

Però ho intentaré.