http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 12 de novembre del 2008

Sí , sí ....Carla ja està ací !.

per Amparo

I estem tots molt contents i no es per a menys.Tant la seua mami com ella estan bé i Carla és molt bona xiqueta.

Tots ens preguntem què com una personeta tan xicoteta es faça tan prompte de voler i desperte tants sentiments d'estima , protecció , carinyo , dolçor , tendresa... i que forme ja part de la família. És un regalet del cel.

Moltes gràcies a tots per eixes coses tan boniques que heu dit. Sou genials! .

Jo crec que Carla de dins del ventre de sa mare ja ha compartit amb la gent de la comissió moments molt bons en el Far West Suecanish o ballant en la festa Llatina "Paquito el Xocolatero" o en la missa d'acció de gràcies escoltant les coses bones que va dir Paco i descobrint la placa commemorativa del 50 aniversari , i més encara sabent que eixirà en la cabalcada infantil .

En conclusió que la xiqueta no vol perdre's res , a qui semblarà???.

Vos envie unes quantes fotos més en les que Amadeo i Gemma ja van fent "pinitos" per a agafar a la seua xiqueta Andrea.

Article i fotos enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

Aci les fotos d'Amparo i les que faltaven d'Amadeo.

14 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Felicitar a Amparo i Luis, al iaio Toni de Fortaleny i com no als nous papis Toni i Mariam
Toni que cara de felicitat ten's tenint la teua filla en braços

MOLTISSIMES FELICITATS

Amic fep ha dit...

Ei Sambori, avui si que has sigut el primer... um, um, um... hen deixa molt que pensar...

Jo estic fins els nasos per saber qui es Sambori, tio/a, klandestinament tenim que quedar per fer-nos un cafe, fica lloc, jo anire en una rosa i tu en un llibre..., que ridicul.

No, en serio, Sambori tenim que quedar, jo tinc ganes de saber qui eres.

Sandra ha dit...

Ay Ay Ay Amparo ja tardaves tu massa en presentar-nos a eixa neteta tan reboniqueta que tens, quina cara de felicitat tens en les fotos i dels pares "no coment" indescriptible, pero no es per a menys, es el millor que li pot passar a una familia, com diu m´hauela es un quitapenes.

Espere que la setmana que be vingau a macasa a vore els trages i depas hem porteu a ixa perleta per pegarli un beset.

ENHORABONA FAMILIA!

Cris ha dit...

Amic fep, et tindras que ficar a la cua, perquè jo porte molt de temps esperant un moment com el que has descrit, un encontre clandestí amb sambori.
A Amparo dir-li que enhorabona que a tú també se te veu una careta de felicitat, i no m´extraña, en lo que a tú t´agraden els xiquets. Al iaio ja el vaig felicitar personalment ahir.
Besets per a Mariam i per a tota la familia, ah i per a Carla un més fort.

Anònim ha dit...

QUE BONICA QUE ES CARLA!A CARLOS I A MI ENS QUEIA LA BABA MIRANLA,PENSANT QUE EN UNS MESETS ESTAREM AXI!ENHORABONA A MARIAM I TONI,QUE FAN UNA CARA DE FELICITAT IMPRESIONANT.I ALS IAIOS QUE SEGUR QUE ESTAN SUPER PAGATS DE LA SEU NETETA.QUE GUAPEEEEET!!

SAN CASALLA ha dit...

QUE REBONICA QUE ES¡¡¡ AMPARO QUINA MONAETA¡¡¡ SI QUE POTS ESTAR PAGA¡¡
MALEGRE MOLTISIM QUE ESTIGUEN LES DOS MOLT BE. AHIR EN LA FALLA GEMA LA DE AMADEO YA ENS VA DIR QUE ESTAVEU YA EN CASA, AIXO ES MOLT BON SENYAL.
ENHORA BONA PAPIS I IAIOS¡¡¡
MARIAM SI VOLS TRATGE PER A LA PRESENTACIO TU SAPS MASA QUE EN EL DE CARMEN POTS CONTAR.
A QUE ES UNA ALEGRIA MOLT GRAN? PUES ARA A DISFRUTAR CADA SEGON QUE QUANT ENS DONEM CONTER YA TENE UN ANYET.
ENHORABONA FAMILIA¡¡¡

SAN CASALLA ha dit...

XATETAAAAA¡¡¡¡¡ QUE ESTAS MES PRENYAETA QUE UNA URRETAAAAA¡¡JAJAJAJA
TA DU EL TOBLERONE DE ANDORRA PER A QUE NO LI IXCA NINGUNA MARCA PER CULPA DE LA TIA CARMINA.NO TINC EL MOV PA TOCARTE PR HE PARLAT EN RAQUEL I MA DIT QUE ALOMILLOR DEMA VENS EN MOSATROS, YUJUUUU¡¡¡
DEME COM VA EL COSTIPAT?
NATALIA ERES UNA AMA DE CASA QUE NUNCA ESTA EN CASA. ANAT A TACASA A FUMARME UN SIGARRET EN TU I DIRTE COM HEM QUEDAT PA DEMA QUE A PARLAT EN RAQUEL ESTE MATI. YA TE TOQUE AL ONO QUE EL MOV LA PRDUT. PA VARIAR¡¡¡

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS IAIOS DE CARLA, QUE PAGATS.... LA VERITAT ES QUE COM DIA SANDRA UN XIQUET ES UN QUITAPENAS CUANT LI VEUS LA CARA T'OBLIDES DE PROBLEMES DE DEUTES I DE TOTES LES COSSES QUE SOLS MOS DONEN DOLORS DE CAP.
JO JA ESTIC NERVIOSA PERQUE NO LA CONEC EN PERSONA, PERO CUAN VAJA A VORELA ME LA MENJARÉ ABESSETS... PERQUE NI ELS BOMBONS DE MATEU...
ESPERE QUE MOS VEGAM PRONTE, UN BESSOT MOL FORT.

LA TORA.

mamixula ha dit...

si que estic en casa carmi,no e eixit per a res,m´auras pillat en el terrat en la nana pa que li pegara el sol un ratet.
com quedareu anit?jo era imposible anar,la nana esta altra volta igual.

unrodabars ha dit...

Eiii,moltes felicitats per el nou naiximent,encara que no conec personalment als pares,si que conec a la iaia i l'altre dia se me va passar,lo dit ENHORABONA!!!!

ALE,ALE XIQUETS AL MON!!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a AMPARO i a la resta de la familia quin ninet mes reguapet i TONI que pagat es per a flipar .be espere poder coneixerla pronte i pegarli una gran abraçada.DESI

luismaestonto ha dit...

les entrades per a la presentació qui les ven aquest any, o es que es gratis.

moltes felicitats per als iaios i els pares de Carla.
ENHORABONA!!!!!!!!!!!

SPIELBERG ha dit...

Totes les vesprades estan al cau venent-ne, no se si les te Paco o si al final les tenia Canyavera o Xuso. La cosa es que si vas per la vesprada al cau te les vendran.

deme ha dit...

ay mare quin bombonet¡¡¡ enhorabona als pares, tios i iaios, i es que un xiquet es una alegria dins de la familia, si mirantlos s´ens cau fins la baba, son els unics que consegueixen fer el que volen de nosaltres¡¡¡
Esta xiqueta sera l´alegria de casa i com no una mes a la nostra falla.
Enhorabona als pares sobretot i a Mariam dirli que ja m´he enterat que estas molt be i que has patit lo justet, millor així prompte et faras l´anim per a ferne altra ( es brometa) disfruta de lo que tens, que com be diu Carmina quant menys et dones conter ja tenen un anyet.... si pareix l´altre dia quant passaves el dissabte per l´oficina a comprar en ta mare dolçet del forn de Granell eh¡¡¡ t´enrecordes?