http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 7 de novembre del 2008

Aniversari de Vicent Nicolas Marti

per Vicent el Bou

Huí dia 7 de novembre es el primer aniversari del meu xiquet menut, VICENT. Un dels fallers més menudets de la nostra comisió, com no podia ser menys el seu papito que diu el meu xiquet JOSEP, ha volgut dedicar-li un xicotet article.

Jo que voleu que vos diga del meu nano que és igual o si cal encara més SIMPATIC QUE "LA MARE QUE L'HA PARIT" I igual de traguera i de ponsonya que sompare que soc jo.

Be encara no havia nascut les seues ties Ivana i Yesi ja li havien regalat el seu primer xupetí (per si feien tard). Un mes despres et vas estrenar el dia de la teua "PRIMERA PRESENTACIÓ COM A FALLER" (ho pose amb majuscules perque espere que t'agrade tant la falla com a ta mare, com al teu germà i com a mi) ¡i que no anaves guapo ni rés! si es quedaren tots bocabadats cuan arrivares a ca Paco i Juani en la mamà.


Be res més nomes desitjar-te un ¡¡¡ FELIÇ PRIMER ANIVERSARI !!! i dir-te que els teus papis, el teu germà, els teus iaios, els teus tios, ties i tots els que et coneixen, et volen moltisim i que farém tot el possible per a que sigues ¡UN GRAN FALLER!


un ¡BESOT SUPER SUPER GRAN! (TON PARE, mes conegut com el BOU).

Per cert que sapien tots els fallers/es que ja vas anant que s`ha preparen aquestes falles perque l'ho palpan-te qu'eres heu duen un poquet clar.

Article enviat per Vicent Nicolas a fpcervantes07@hotmail.com

29 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Moltes felicitats Vicent el en teu primer aniversari!!!!
Vaja felicitació que t´ha fet el papi!
En eixa familia tant fallera que tens segur que vius la falla intensament com ells.
Espere que pases un dia molt feliç junt al teu germà Josep, la mami, cosinets,amiguets, ties,tios, iaios,....i que arreplegues molts regalets.

Anònim ha dit...

HOLA A TOTS I BÒN DIA, PRIMER QUE RÉS. COM NO PODIA SER MENYS, VULLC FELIçITAR ANTES QUE NINGÚ AL MEU XIQUET MENUT"EL CÒTI". JA SE QUE TU ARA NO SAPS EL QUE ES TOTA ESTA MOGUDA DE LES FELIçITACIONS....PERO DE SEGUR CUANT SIGUES MÉS FADRÍ, PODRÁS CONPROVAR TU MATEIX LO QUE TOTS EL VOLEM...JA VORAS JA, ENCARA ES PRONTE PERO EN UN RATET ESTARÁ MOLTA JENT ENRECORDANSE DE TÚ. BÉ CARINYET DE PART DEL TETE JOSEP I LA MAMI UN FORT ABRAç I MOLS MOLS BESSETS....GUAPO.

JOSEP I NOELIA.

Xuso ha dit...

JO també vull felicitar a Vicent, un dels fallers més menudets de la comissió,però de segur que portarà molta guerra, com el germà Josep. Ja que estos xicots en ves de sang en les venes els corre la seua falla.
Això de "còti" que és Noelia? de cotiuet??

Espere que tinga molts regalets i molts besets i que hui siga un dia especial per a la familia Nicolas-Martí!! enhorabona als papis i al meu tocaiet!!

I vull felicitar especialment a Vicent "the bull", per la felicitació que li ha "arreat" al seu fill... i com seguixca esta escalada en la informatica d'ací poc tindrem que parlar en Bill Gates per a que el fixe per a Microsoft!!!

Moltes felicitats Vicent!!!

Xuso ha dit...

Per cert Vicent pare, això de "traguera" que vol dir??? jajaja
ponsoña si que ho se...

deme ha dit...

Molt bon dia a tots.La meua primera feina hui al entrar a l´oficina ha sigut entrar a la web (com sempre) no se perque tenia el presentiment que el meu cunyat i pare de la criatura, ens anava a sorprendre altra vegada en açò de la web... i no m´enganyat no ¡¡¡ bou eres un figura i sempre tens algo per a deixarnos boca badats, com l´article que li has escrit al peque de la casa, m´has fet plorar i tot sinverguenza.
Pero es que no es per a menys, este li porta aigua al germà... i a qui es presente¡¡¡ si no teniem prou amb l´alegria que Josep ens va donar desde el primer moment d´arribar al mon ( bo com tots els nanos) ara fa un anyet que la meua germana i el meu cunyat ens regalaren un altra pelailla, un calco del seu germà, i al mateix temps totalment diferents.Si si eixe es el meu segon nebot, i jo com a tia i padrina se m´ompli la boca de diro, perque tinc 2 bombons que ni... els Ferrero Roger ni els de la caja Roja¡¡¡
Jo al igual que la meua germana, volia ser una de les primeres persones en felicitarlo, se que ell encara no s´entera massa, pero be estic ja esperantlo per açí l´oficina (com tots els dies, que passa amb la seua yaya Xelín) i pegarli un apretó i un besot ben refort...
Bò Cotiuet moltes felicitats de la tia Deme i el tio Javi, prque tu ja saps lo despistat que es i mes ara que te 40.000 coses al cap, així que vaja la felicitació de part del 2.esperem passar un gran dia i que t´ho disfrutes a la teua manera.
Un beset molt fort i estic amb el Bou... prepareuse perque si el Coti ja era baleta... ara que ja camina, no es podeu imaginar si fa faena en un momentet¡¡ si no que li ho pregunten a mamare, com esta el comedor quant ell esta a casa? tot al revo¡¡¡¡

Cris ha dit...

Bueno Vicent que bonic, encara que no s´enteren massa, quan siguen més majorets, els podrem ficar els articles que els seus familiars escribiren per a ells el seu dia.
Spielberg, Xuso, ara podríeu ficar a Vicent a l´escut, perquè vore´s a la pantalla si que els fa molta il.lusió.
MOLTES FELICITATS PER VICENT.

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Vicent!!! Be com diuen tu encara no sas massa com va aço de les felicitacions, pero de segur que els teus pares les lligquen i pugen vore el que tapreciem tots, de segur que la baba els caura.

Enhorabona papis per ixe xiquet que crec que es el mes simpatic del mon, ja que encara no li has dit res te la sonrisa a la boca (encara que no el conega).

Ah! Noe una coseta, si s´arriben agafar de la maneta Vicent i Aina, crec que faran volar el casal, perque la meua també no para i hi ha que llevarli-ho tot de les mans, pero aixó será simbol d´alegria ¡segur que fan alguna trastada! ja ja ja.

Bueno un beset molt fort a Vicent per el seu primer anyet de vida i al seu germanet Josep també.

Felicitats de Sandra, Rihcard i Aina.

jorge ha dit...

Moltes felicitats Vicent, i com ningu teu ha cantat encara jo teu cante

Cumpleaños feliz
cumpleaños feliz
te deseamos todos
cumpleaños felizzzzzzzzzz.

SPIELBERG ha dit...

Vicent moltes felicitats. Ja llegiràs açò algun dia i voràs com des de molt menut hi ha molta gent al teu costat.


També voldria donar l'enhorabona a ton pare per l'article que ha fet, poc a poc anirà sent un fixe del bloc i una gran comentarista i publicador. Al tiempo....

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats xicotiu!!!
maremeu com pasa el temps,encara recorde cuant Noe portava a Vicent, ala panxeta,pues ala!!ja te un anyet.
Que tingau un dia molt feliç,un besot molt gran a Vicent i a la familia
muakkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamixula ha dit...

feliz,feliz en tu dia.

mamixula ha dit...

percert ara ja no soc natalia,a partir de ara soc,mamixula

Xuso ha dit...

No si no estan tots allà, así encara en queda alguna més!!!

ai mamixula!!!!!

Anònim ha dit...

!!Feliz, feliz en tu dia....!!
Feliç primer aniversari, Vicent, que aquest siga un dia molt feliç per a tu i per a tota la teua familia, germà, papis, iaios i ties.
I que tots disfrutem d'aquesta parella de xicons, Josep i Vicent, que son "rebonics".

Anònim ha dit...

MOLTES GRASIES A TOTS PER FELICITAR AL MEU XICOTET, LA VERITAT ES QUE ESTEM MOL CONTENTS I PAGATS DELS DOS REBOMBORIS QUE TENIM A CASA, PERO COM DIU EL BOU I DEME," EL CÒTI SERÁ MUCHO CÒTI".
XUSO,SI L'ANOMENEM A,IXI PER QUE ES EL COTIU DE LA CASA. A SANDRA SOLS LI TINC QUE DIR QUE ESTE ANY HO PORTEM CLAR...MARE DE DEU DE SALES, LA QUE MOS ESPERA. ARA QUE CUAN ESTEM AL CASAL, MOLTES VOLTES NI ENS ANTEREM DE XIQUETS,TENIM SORT TOTES LES MAMIS, LA GENT ENS AJUDA MOLTISIM AMB ELS PETANOS. BÉ, MOLTES GRASIES DE NOU A TOTS.

BESSETS, LA TORA.

deme ha dit...

AY MAMIXULA¡¡¡¡ YE XUSO NO DIUEN QUE LO BUENO SE HACE ESPERAR? PUES ALE AL FINAL LA FLAKI A CONSEGUIT SER BLAVETA¡¡¡¡ ARA QUE A MI TAMBE EM VA COSTAR LOMEU, TAMBE SOC D´ORELLA LLARGUETA...
PER CERT FLAKI, COM QUEDARES AHIR AMB EL MICROONES? EL TEU AMIC ENCARA ESTA PARTINSE DE RISE... ALE AHIR PER A SOPAR BOCADILL DE CHORIS AND THE FORMAX O POTS TRIAR EL DE TOLLIN AND THE FORMAX QUE TAMBE ESTA MOLLLLLT BÒ¡¡¡ JA JA JA

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats vicent en el teu aniversari jo tambe menrrecorde quant tamare te duya en la panxeta,
que pases un dia molt feliç en la teua familia i el teu germa josep,moltes feliçitas i mols besets meus i de lucas.
PICANYA

mamixula ha dit...

que pasa Xuso!!!que no t´agrada el meu nou nom?jejeje.
Ié Deme,disli al mariconaso eixe,que cuant el pille de per ahi,va a flipar
que no esta el tio,partinse el cul de risa,i casi me se pega foc la casa!!!
sera mariconaso!!!!!este tio no te limits!!!!

mamixula ha dit...

per cert Deme Amadeo si que va sopar an de choris en an de formach.jajaja
jo hui dinare an de tollin.jajjaja

Anònim ha dit...

FELICITATS VICENT!!!!!!!!!!!!
Com pasa el temps eeeeeeeee si parteix l´altre día i resulta que ja fa un anyet que estas pel món!!!
Espere que passes un día super feliç junt a Josep, els papis i resta de familia i que bufes super fort eixa veleta que de segur que el donara moltisima sort.
Molts besets guapeton!!!!!!!

Per cert Bou, eres MAL FIGURA!!
L´article está inmillorable, un 10.

LA NERE

Anònim ha dit...

PER FAVORRRRRRRRRRRRRRR QUE NO ARRIBE A TEMPS DE FELIÇITAR AL MEU COTIU.MOLTES FELIÇITATS VICENT DE PART DE LA TIA DESI Y EL TIO BLAY .ES MOLT SIMPATIC PERO AL MATEIX TEMPS ES SUPER SUPER MALO NO PARA DE CASCAR AL GERMA I AL QUI SE LI POSA PER DAVANT.TINC 2 PERLETES EL MEU JOSEP QUE ES PER A MI ALGO DIFERENT COM VOS DIRIA UN NANO MOLT ESPEÇIAL PER A MI I PER ALTRA BANDA L,ALEGRIA DE LA CASA QUE ES EL MEU VICENTE. BE JA HE PEGAT PROU LA VARA .VICENT DE SEGUR QUE EL DIUMENJE DISFRUTARAS COM EL QUE MES CONEGENTE.UN BESOT GORDONXO.DESI

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS VICENT!AUN QUE ERA AIR EL TEU CUMPLE JO TAMBE VOLIA FELICITARTE.SEGUR QUE TINGUERES UN DIA PLE DE BESOS I APRETONS,PERQUE EN EIXOS MOFLETES NO ES PERA MENOS.I FELICITATS PER ELS PAPIS QUE TENS!I IXA JOIETA DE JOSEP. TAMBE VOLIA DIRLI ANGELES I GERMAN QUE PASEN UN DIA PM I DISFRUTEN A MAXIM LA SEUA DESPE. LA XATA.

mamixula ha dit...

hola xateta!!!com va tot?espere que bé,esta setmana et tocare val?

mamixula ha dit...

ié que pasa per la web?esteu morts!!!

SPIELBERG ha dit...

Els diumenges la gent no sols estar davant l'ordinador. Es el dia que es sol desconnectar, no?

SAN CASALLA ha dit...

AY AY AY QUE PER ESTAR FORA DE VIATGE CASI ME PERC LA FELICITACIÓ DEL FUTUT GENDRE MEU¡¡¡¡
MOLTES FELICITATS VICENT¡¡¡
YA FA UN ANYET? MAREMEUA COM PASA EL TEMPS. AIXO VOL DIR QUE EL PROXIM CUMPLE DE BEBES ES EL DE CARMEN¡¡¡
MOOLTS FELICITATS FAMILIA¡¡¡ I EN ESPECIAL A JOSEP, QUE DE SEGUR S'ANCARREGAT ELL D'OBRIR TOTS ELS REGALS.
QUAN LI DIGUEU COTIUET EM RECORDA A PRIMERA HORA DE FESTEIG, YA QUE NOSALTRES ENS DIEM COTIUETS, PERO ARA SA QUEDAT EN TIUETS.
BUENO FAMILIA MOLTS BESETS DE PART DEL CULE, LA CARMEN I YO.

Anònim ha dit...

felicitats a la familia i en especial a vicent.

Anònim ha dit...

moltes felicitats a la familia i en especial a vicent i a josep.

sales ha dit...

jo tb he arrivat un poquet tard Carmen, però el important es arrivar i es que tots els dies no és la despedida de teua germana i cada vegada ens costa més recuperar-nos!!
Però bo, al tema, jo volia felicitar a una de les joietes de la falla, a eixe "morenasso"(com no podia ser d´altra manera)que ens du de cap a totes i que el día 7 va fer el seu primer aniversari.
Cotiuet, la tia Sales té l´orgull d´haver conseguit dormir-te al seu braç en el casal en 15 minuts i mig,tot un record tinguent en compte lo baleta que estàs fet!
Be wapo espere que tiguesun dia genial junt al teu germa i els papis.
Per cert eixe papi teu val un imperi, que gràcia que te!!