http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 10 de novembre del 2008

Ja està ací Carla.

enviat per Amadeo

Hola amigets de falla , soc Carla Bou Ruíz , he nascut el dia 8 de novembre del 2008 a les 10:00 de mati al hospital 9 d´Octubre de València , he pesat 2´710 kg i he medit 49 cm,com molts de la falla sabeu tenia que vindre un poquet mes tard , però no me pogut aguantar ja que bé la presentador de la falla i m'agradaria eixir.


Tinc que donar les gracies als meus papis Mariam I Toni per haver-me portat ha este mon i apuntat ha esta falla (LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES) i com no a la meua iaia Amparo i el meu iaio Luis per aver estat al meu costat tot este temps.


El que mes content esta de tots es el meu papi ,ja el metge li va dir nomes nàixer jo
que li semblava a d'ell , sinó mireu les fotos i veureu que es veritat.









Article i fotos enviades per Amadeo Serra a fpcervantes07@hotmail.com.


Fotos de Carla.

A la vesprada ficaré la resta de fotos...

27 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Enhorabona tant a Mariam com a Toni per haver tingut una coseta tant bonica.
Ja estem impacients per vore-la pel cau.

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS PAPAS¡¡¡
COLLI TONI QUE PAGAT QUE ESTARAS, NO POTS NEGAR QUE ET SEMBLA A TU. LA VERITAT QUE ES UNA PERLETA MOLT BONIQUETA.
IAIA AMPARO¡¡QUE PAGAETA ESTARAS¡¡¡ ENHORABONA PER TINDRE EIXA NETETA QUE DE SEGUR QUE SERÁ TANT O MES FALLERETA QUE LA TEUA FILLA MARIAM.
MARIAM MALEGRE QUE TOT ANAT BE I ESPERE PRONTE VORET PER EL CAU.

NOE YA QUEDAREM UN DIA I ANIREM A CASA MARIAM A QUE CARMEN I VICENT CONEGEN A LA SEUA NOVA AMIGUETA CARLA I LI PASAREM LA CAMISETA AMB EL ESCUT DE LA FALLA.

deme ha dit...

enhorabona parella.Em vaig enterar el dissabte per Amadeo i la veritat es que ja pot estar Tony content, perque esta xiqueta no pot negar de qui es filla¡¡¡ que coseta mes bonica de xiqueta, i segur que fallera hasta la medula... epserem vorevos molt prompte pel casal i pegarli un beset molt fort a Carla¡¡¡

Cris ha dit...

Enhorabona Mariam, espere que estigau les dos molt bé, encara que per el que es veu a les fotos esteu de categoría i m´alegre.
Ara quan et vega amb el carro ja se que me tinc que asomar, que ara ja anirà la peladilla dins.
Bueno enhorabona als dos papis.
Per cert no la tenía apuntà per a la presentació, et feiem eixe día en el hospital, ara la tenim que apuntar veritat???

Sandra ha dit...

Enhorbona Papis, mira que hem vaig alegrar cuant en digeren que Carla ja havia naixcut, !com Mariam hem va dir que li tocaba naixer el dia de la presentació¡, se coneix que no se podica esperar i esta xiqueta tenia ganes de presentació, esperem que pogau vestirla.
Amparo segur que estaras que no cabras en la pell, lo contenta que tu estabes.
Bueno enhorabona a tota la familia Bou Ruiz, que disfruteu molt de ixa perleta que acaba de vindre al mon i un beset molt fort per a Mariam

Anònim ha dit...

Enhorabona a Mariam i Tonia per eixa xiqueta tan reboniqueta que han tingut, i també donar la benvinguda a Carla a la nostra falla, que de segur que sera tan fallera com sa mare i iaia Amparo.

ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA I MOLTS BESETS PER A CARLA.

Amic fep ha dit...

Moltes felicitats als orgullosos pares, i com no, moltes felicitats al Sr. Cartero i a Amparo... segueix la descendencia, la Plaça Cervantes guanya altra gran fallera.

Amic fep ha dit...

Per cert, algu sap si Sambari a sigut iaio aquest cap de setmana?

Amic fep ha dit...

perdo, Sambori...

Xuso ha dit...

Enhorabona als papis Mariam i Toni i a tota la familia per el naixement de Carla.

Ens ha pillat x sorpresa a tots al eixir tan ràpid i es que de tanta sang faller a que ha xuplat de dins de Mariam, volia eixir per a vore la presentació des de fora!!!

M'alegra que tot haja anat be. Felicitacions als pares i als iaios!!!

Xuso ha dit...

no se, no se... amic fep. És una mica estrany que Sambori sempre siga una de les primeres persones en felicitar i ara encara no ho ha fet.

No haurà pogut?? haurà segut iaio este cap de setmana? tal vegada si...

Cris ha dit...

iaio o iaia, que digueu????
Jo també habia pensat el mateix que vosaltres, Xuso jo pense que desde el principi anem ben encaminats.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA, PERO EN ESPECIAL A MARIAM I TONI. QUINA MORENA AMB MES SOLERA I MES REBONICA, LA VERITAT ES QUE EM CAU LA BAVA VEGENLA A LES FOTOS QUE EL GRAN TIO AMADEIN ENS HA FICAT AL ARTICLE.
DIRLI A CARMINETA QUE NO SE M'HA OBLIDAT LO DE LA CAMISETA, PER SUPOST QUE ANIREM, FALTARIA MENYS.
ALS PAPIS DIRLOS QUE A LA FALLA TOTS ESPEREM A CARLA AMB MOL D'ENTUSIASME, JA VOLEM CONEIXER A LA MORENETA MES COTIUETA DE LA FALLA, UN BESSOT MOL FORT DE JOSEP... QUE NO SE M'OBLIDE I DE TOTS EL DE CASA.

BESSETS I FELICITAT.


LA TORA.

Anònim ha dit...

BUENOOOOOOOOOOOO PERO QUE COSETA MES BONIQUETA ES UN NINET . ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA BOU -RUIZ QUE DE SEGUR ESTAN QUE NO CABEN A LA PELL.UN BES MOLT FORT DE PART MEVA I DE BLAY I ESPEREM PROMTE PODER CONEIXERTE AM PERSONA CARLA . DESI

mamixula ha dit...

ohiiiiiiiiiii1!!!!!!!!!!!!!que coseta més bonica perfavor,cuants records maremeua.
enhorabona als papis i disfruteuo bona cosa que el temps,pasa volant.
natalia

sales ha dit...

Jo tb em vaig enterar el dissabte, en la despedida de angie, al mateix temps que Deme, xq son tio Amadein ens ho va dir tot pagat, per cert, que la vegerem en primícia en una foto al seu mòbil.
La veritat és que és una monada, estos xicons nostres fallers només saben que fer xiquetes però i quines nines més rebenfetes!!
be, enhorabona als papis, sobretot a eixa mami valenta que m´han dit que està molt be, per una Carla que amés de wapa està demostrant-nos que la sang fallera li corre per les venes i si no, mireu la presa que ha tingut en eixir per estar el día de la presentació del nostre cinquanta aniversari!!
i eixos iaios, mare mea no hi ha xiqueta ni per a començar!! a Amparo i Luis se´ls caurà la baba!!
Enhorabona!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER TONI,MARIAM,LUIS,AMPARO,etc,etc,etc EN FÌ PER A TOTA LA FAMILIA.MARE MEUA NO VULLC NI PENSAR LO PAGATS QUE ESTAREU TOTS EN EIXA XIQUETA TAN REBONICA QUE TENIU, VOS HEU DIC PER EXPERIENCIA A TONI I MARIAM.POS NO TINC JO MALES GANES DE VORE ALS IAIOS,AMPARO QUE SEMPRE ESTÀ DAMUNT DELS NANOS,QUE SI GLOBOTÀ,QUE SI CASTELL UNFLABLE, QUE SI CONCURS DE DIBUIX,BE TOTS SABEM QUE PODIA ESTAR 1 HORA DIGUENT ACTIVITATS EN LES CUALS AMPARO SEMPRE ESTÀ AHÌ.NO TINDRÀ NETETA NI PER A COMENÇAR.I LUÌS QUE HASTA EL DIA DEL FAR-WEST ARREÀ UNA XOCOLATÀ PERQUE A MARIAM LI APETIA POS CUAN CARLA OBRIGA LA BOCA S'ENCANTARÀ EN TAPARLI-LA BE MOLTES FELICITATS DE TOT COR I UN ABRAÇ PER A CADA MEMBRE DE LA FAMILIA.

Anònim ha dit...

L'ANONIM ANTERIOR ES EL BOU

sambori ha dit...

Quina xiqueta més boniqueta!!!
Amic Fep quina pregunta has soltat per a llançar campanes al vol ,....però no crec que penseu queque tinga ja edat per a tindre nets o ,...si,...la intriga continua servida.
És una alegria continuar aumentant la nostra família fallera i vaja que enguany serà un any especialment productiu perquè mira que en venen de camí i Carla ha encetat la festa.
Xuso pillín,pillín, com saps que no he pogut ser la primera persona en felicitar esta notícia,...m´han guanyat la mà esta vegada.

sambori ha dit...

al dispiste

sambori ha dit...

me he equivocat em pensava que estava en altre blogger,en altra falla, perdoneu-me

Anònim ha dit...

Enorabona als papas per ixa perleta que han tingut que es tan guapeta,als iaios no els tocara la roba damunt de lo pagats que estaran,ja estaran hasta preparanli el traje de fallereta segur,avori si la vegem pronte per la falla moltes feliçitats
de lucas i eva

SPIELBERG ha dit...

Altra falla? Amb quin nom? A quantes bandes jugues?

mamixula ha dit...

sambori,sambori,que tu i jo sabem que encara et queda molt per a ser iaio
jejejeje

Anònim ha dit...

Enhorabona tant a Mariam com a Toni per haver tingut una coseta tant bonica.
Ja estem impacients per vore-la pel cau ,i pegarli un beset molt fort a Carla¡¡¡
enhorabona a tota la familia Bou Ruiz, que disfruteu molt de ixa perleta que acaba de vindre al mon i un beset molt fort per a Mariam

Anònim ha dit...

Quina sorpresa ens havia preparat Amadeo!Ens ha emocionat llegir la presentació de la nostra filla a tota la falla a través del blog.
Gràcies a tots per les vostres felicitacions, estem molt contents per l´estima que ens demostreu als comentaris i ens ompli que compartiu la nostra alegria amb el naixement de Carla.
Nosaltres que anem a dir! Que és molt bonica i bona xiqueta i segur que farem tot el possible per a que li agrade tant la falla com als papis i tota la nostra família.
Gràcies a tots !!!

Anònim ha dit...

YE...LI HEU VIST LA CARA A AMADEIN!!!!!! JO CREC QUE EN CUANT ARRIBE LA SEUA XIQUETA NO CABRÁ EN LA PELL I GEMMA IGUAL, SON ELS DOS MOLT CRIEROS, DISFRUTEN JUGANT AMB TOTS ELS PEQUES. HO SÉ DE BONA TINTA.
DIRLOS A AMADEIN I GEMMA QUE JA QUEDA MENOS.....
A MARIAM I TONI DIRLOS QUE ES MOL BONICO SABER QUE TANTA TANTA GENT VOS APRESIA, NO ET DONES CONTER FINS QUE ARRIBA UN ACONTECIMENT COM ESTE. DISFRUTELA 100%.

LA TORA.