http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 17 de setembre del 2008

Sueca ja té Fallera Major 2009

(és el mateix títol que l'any passat, vaig curt d'idees).

Ahir per la vesprada nit va tindre lloc l'elecció de la senyoreta que representarà el càrrec de Fallera Major de Sueca per a l'any 2009.

Al saló de plens de l'Ajuntament ens van reunir membres de la Junta, la cort eixint, la fallera major del 2008, representants del diferents partits polítics, amics, fallers i gent del poble.

Un cop presentades totes les candidates i explicat el funcionament de l'acte, a càrrec del secretari de la Junta, en Faustí Vazquez, es va preguntar a les senyoretes quines volien presentar-se a Fallera Major. Aquelles que ho desitjaven varen introduir una boleta (que prèviament els havien donat al ser nomenades) dins d'una bossa, un cop totes dins, el president de la Junta Local, en Vicent Carlos, va ser el que tragué la boleta. Aquesta fou el número 7.

I aquest número fou el de la senyoreta Yasmina Guarinos, representant de la Falla El Portal i fallera major de dita falla a l'exercici 2007.

Aquesta any, la seua cort d'honor estarà formada per 6 senyoretes, entre elles dos membres d'Agermanats (Raquel i Natalia, les dues de la falla Verge de Sales) i una que repeteix de l'exercici anterior, Cristina. Lamente no saber el nom de les altres tres xiques que formaran part de la cort, no les conec personalment i el sistema de magafonia del saló de plens deixa molt que dessitjar.

Que vaja per davant la meua enhorabona a totes elles. Jo per la meua part, com a membre de la Junt Local faré el que puga per a que que passen un gran any.

I arribat aquest punt sempre em toca repetir el mateix. Algun any tindré el gust de veure entre eixes xiques que formen la cort, o com a fallera Major a una fallera de la meua falla? Espere que si. No cal haver segut fallera major per a presentar-se, simplement hi ha que tindre ganes. I totes aquelles que han sigut s'ho han passat en gran, hi ha que fins i tot repetixen. Per que no vosaltres? Quines pegues o quins problemes li vejeu a presentar-vos? M'agradaria saber-ho per si es pot fer alguna cosa i que en un futur no massa llunyà una de les representats del poble al mon de les falles siga de la Falla Plaça Cervantes.

Aquests dos també hi eren al saló de plens de l'Ajuntament, no se'n perden una.

14 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

Enhorabona a les escollides¡¡ Carlos coneguente, segur que no els falta de res a les acompanyants i a la Fallera Major del poble. Espere que seu disfruteu i s'ho paseu d'allò mes be.

Carlos a mi si que magradaría ser de la cort algún día. Això hi ha limit de edat? home ahí hi han dos que tenen la meua edat, pero yo vullc ser mas o menos d'asi 4 anys. dismos en que consisteix això.

yeeee petxis vosatros sabeu lo be que mos ho pasaríem, si forem totes en el mateix any¡¡¡ arruinem al alcalde i a la Junta. jajaja.

Anònim ha dit...

vale va Carmen si tu et presentes jo tambe, i de segur que alguna mes s´apunta.Que si arruinariem a l´ajuntament ? pero... ho dudes? a con que tot pagaet, dame pan i llamame tonto¡¡¡
Enhorabona a Jasmina per la seua elecció, collins enguany tinc a la FM de Sueca al veinat, això no ho poden dir tots¡ donar tambe l´enhorabona a tota la seua cort i com no a la falla el Portal, que ja es la segon Fallera Matjor de Sueca que ix de la seua comisió¡¡¡

Anònim ha dit...

LA SEVI SE APUNTA Y QUIERE COCHE OFICIAL, PARA QUE LA PASEN POR TODO EL PUEBLO, A LA KIPERS I DONDE HAGA FLTA.

Anònim ha dit...

Hombre sevi,que haces tú por estos barrios?
Enhorabona ala fallera major,i com no ala falla el portal.Avore si algún any is alguna de la nostra falla,no seria mala idea,i nosaltres darrere eh!
Va que este disabte no l´atre ens senanem de soparet de petxis;vos pareix bé?

Anònim ha dit...

LA SEVI ES QUE HA VENGUT A FER-ME UNA VISITA.
NATA AL DISABTE QUE BE MONANEM ALS BOUS A ENGUERA. LA NERE TAMBÉ TENIA QUE VINDRE. PERQUE CELEBRARO DIVENDRES? LA VANE NO PODRA, VERITAT? BUENO ARA PARLARE EN NEREA AVORE SI VOL QUE ANEM ALS BOUS DIVENDRES. YA TE DIC ALGO. ESQUE EL CULE YA PORTA 3 ANYS VOLGUENT ANAR, I SI LI DIC QUE ENGUANY TAMPOC,..........INTENTARÉ DEIXAR-LO CONTENT.
DEMEEEEEEEE¡¡¡¡¡¡ QUE YA FURULE IGUAL QUE ANTES¡¡¡¡¡¡¡¡¡ SI, SI, SIIIIII. ARA EL TINC +++++++++ CONTENT.

Anònim ha dit...

NATALIA TU PODRIES HUI NO VINDRE AL CASAL, AIXINA MATARIEM DOS PATOS DE UN TIR¡¡¡¡¡¡ APREPAREUSE¡¡¡¡¡ EN LA CHATA HAS PARLAT? PODARA VINDRE IXE DISABTE? TAMBE ES EL MIG ANY FALLER¡

Anònim ha dit...

Avore que mos aclarim,podeo o no este disabte no al atre?la xata crec que si que pot el día 27.
Crmi esta vesprada anire al casal a les 8.15 ves alli i heu parlem val?

Anònim ha dit...

Primer que tot voldria donar la Enhorabona a les Fallera Major de Sueca i a la seua Cort d´Honor.
I després dir que si Carmineta, Deme, La Sevi i Natalia s´ha punten per a Fallera Major de Sueca i Cort d´honor jo tambeeeeeeeeeeee jajajaja.
Respecte al sopar, quin dissapte es? este o a la setmana que ve? el 20 o el 27?
no pot ser un altre dissapte es que voldria anar a Enguera el 27 peró si no pot ser dona igual a l´any que ve anire o anem divendres no Carmi?

Anònim ha dit...

Donar l´enhorabona a la Fallera Major de Sueca que s´ho pase moltbe junt a la seua cort.

Je xicones sempre esteu apunt pa tot en el meset d´octubre que mos be, que si agermanats que si les festes del 50 aniversari, atres que tenim boda i la crisis apretanmos, mare meua com acabarem!!!

Anònim ha dit...

Ye Nere es el dia 27, a mi em ve de luxe¡¡¡ i tu Nere aplaça els bous per a divendres i ja esta, i si no pues no vas a vore al bou i vens a vore a les "vaques" que t´ho pasaras millor.
I enhorabona a San Casalla que torna a ser la mateixa que antes, agarreuse que la Carmen esta feta una maquina de..... ENHORABONA CAMPEONA¡¡¡
I per favor els diners per als regalets, que si no...

Anònim ha dit...

Enorabona a la fallera major de sueca a jo tambe ma punte pa lo de fallera vorieu que alegria li donaria a mamare en lo que lia agra hayso nere lo de engera igual es pa este cap de semana perque al atre es el sopar i la meua sogra va a engera i ma tocat angeles i carmina a deme a qui li donem els dines a tu o a qui pals regalitos ja me dius algo xao

Anònim ha dit...

estic replegantlos jo en l´oficina.Per favor aneu pagant si no no podem comprar.

sambori ha dit...

Enhorabona a Yasmina i a la seua Cort,segur que serà per a totes elles un any inolvidable.
Felicitar a la falla el Portal per tindre el goig de gaudir per segon vegada de tindre a la fallera major que representa al poble de Sueca dins de la seua comissió.

Carlos jo també espere algun dia tindre el goig que siga una fallera de la nostra falla l´escollida,ha de ser molta alegria.

Carmina que enguany t´apuntes al play-back que vas hui al casal????

SPIELBERG ha dit...

Per a ser Fallera Major o membre de la Cort no hi ha límit d'edat. Cada any quan comença l'exercici se li pregunta a la fm de la falla si vol presentar-se i després es diu a la comissió.

Sabeu que açò no es borra, cada any l'acte és repetirà i d'ací 4 vos ho recordaré a veure si encara podeu i voleu.

S'ho passaríeu d'allò més be.