http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 15 de setembre del 2008

El Raspall (1era Jornada)

Hui estic content (demà estaré enfadat), molt content ja que el dissabte les parelles del Raspall varen guanyar les dos. Impressionant. Era una cosa que no havia vist mai (al Raspall em refereix).

La primera partida la varen jugar Xuso i Jorge contra els membres de la Falla El Portal. Després de perdre el primer joc per Val a 15 (encara no havien agafat el ritme) començaren a remuntar i guanyaren la partida per tres jocs a 1. Però no sense esforç, sang i suor (i alguna que altra esbarada).

La segon partida, la que enfrontava a Abel i Agustí contra els membres de la falla el Mercat, no es va jugar ja que no hi estaven a l'hora acordada l'altra parella i ens van donar per guanyadors. Aquests no hagueren de suar molt però ja feren prou alçant-se per a jugar el matí posterior a les paelles. Es van assabentar de que jugaven a les 10:30 quan vaig despertar a Agustí per telefon per a dir-li-ho.

Enhorabona als dos. I a seguir la setmana que ve.


3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

enhorabona campions¡¡¡ i eixa ferida de la foto? això couria mogolló eh¡ segur que jugaren a cor i fetge, per això es lesionen i tot això... igual igual que un jugador profesional¡¡¡

Anònim ha dit...

ENHORABONA CAMPIONS¡¡¡¡ PAREIG QUE EL DE LA FOTO SIGA JORGE, NO? MARE MEUA AIXO ENCARA LI ESTARÀ COGUENT, QUE NO ES IGUAL..
BUENO VOS DESITGE ALS 4 MOLTA SORT PER A ESTA MINI LLIGUETA QUE SA POGUT FER DE RASPALL, I PER ALS DE CERVANTES SOU ELS MILLORS¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona, això que era un mal dia. Si arriba a ser un dia 100% no vull ni pensar-ho, no deixen ni merejar-se el marcador contrari.
Ànim xicons, que aquest any pareix que estem de raxa.