http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 3 de març del 2008

Un cap de setmana de locura!!!!!!

Vaig a intentar resumir en un article totes les coses que han passat en aquest cap de setmana, que han segut moltes i molt bones.

Dissabte de matí quedarem amb la xaranga al casal per esmorçar i dirigir-nos cap al pàrking del Sueca Park (cunyeta publicitària), per a participar en el II Concurs de Xarangues que organitzava la JLF. Vam ser els primers en actuar i l’ambient no era el mateix que a última hora i jo pense que això va condicionar un poc la nostra inetrvenció, això junt a que era la primera vegada que preniem part en el concurs.

Però la nostra xaranga no ens va defraudar ni molt menys. Tocàren un poupurri de cançons molt animades i el pasodoble Amparito Roca el bordaren. Des d’ací vull donar les gràcies a la nostra xaranga C25 per fer-nos participar en el concurs i donar-los també la enhorabona per l’actuació realitzada , ja que ens sentim orgullosos d’ells. A l’any que ve més!!!!! El concurs el va guanyar la xaranga de la falla El Portal, que ens deleitaren amb un gran espectacle, enhorabona campions!!!!!


A continuación es lliuraren els premis del concurs de Play-Backs. En la categoria d’Infantils vam, ser guardonats amb el 1er premi. Els companys i companyes que han estat treballant colze a colze amb les xiquetes i xiquets saben l’esforç que han realitzat i com de merescut tenen aquest premi, que ja és el tercer any consecutiu que ens emportem.


La més sincera enhorabona a esta fornada d’artistes que tenim a la nostra comissió, que per a nosaltres és un Tresor. ENHORABONA ARTISTES!!!!!I gràcies a la col•laboració de les persones que han treballat amb ells, maquilladores, perruqueres, coreògrafes, muntadors, etc


A la categoria de majors, al meu entendre estàven molt renyits els premis, bueno, renyits del 2on cap avall, ja que el primer jo pense que ja estava decidit, i no teniem ninguna comissió opcions a ell, ja que pense que és clarament merescut per a la comissió 18 de Juliol, enhorabona!!! Però del segon cap avall estava renyit i tots esperavem el “fallo” del jurat. Doncs no ens podriem haver dut una sorpresa més gran. El podi el completà la falla Xúqer amb el tercer lloc, que realitzà una actuación impressionant, enhorabona xuquerets!! I el segon lloc fou per a la Falla Plaça Cervantes!!!!!!!! Un esclafit d’alegria em va recoórrer el cos quan vaig sentir de boca del secretari de la JLF el nom de la nostra comissió. Mesos de treball intens que es veuen recompensats en eixe moment. La satisfacció que vaig sentir per les meues companyeres d’actuació que s’han desviscut per vindre als assajos, deixant aparcades hores de son, amb el fred i amb tota la ilusió que ara es veu recompensada. Vull agraïr a totes les persones que han ajudat per a la posada en escena del musical Spamalot. Gràcies a les perruqueres, maquilladores, “apoyadores de moral”, enginyers de decorat (que enguany ha triomfat), però sobretot gràcies i enhorabona a eixes artistes que tenim a la nostra comissió que tenen un nivell qüasi profesional i ademés són totes guapísimes, ENHORABONA ARTISTES!!!!!!!

També es lliurà el premi a la mostra en general que fou per a la comissió de l’Avinguda d’Espanya, enhorabona també a tots els integrants de la comissió!!!!
Així doncs, un primer lloc i un segon als play-bacs no estan gens malament i son per a celebrar-los. Enhorabona una vegada més a tota la comsissió de la Falla Plaça de Cervantes. Que no em cansaré mai de dir que SOU ELS MILLORS!!!!

Després de tanta emoció dinarem, alguns al cau i altres per ahí (gracies Richard pel dinar). I després venia la desfilada del ninot, que enguany havia segut preparada a conciència per un grup de falleres que s’han implicat molt. I el resultat, al meu entendre, ha segut espectacular. Tant la organització, com les disfresses com els balls. Enhorabona a les organitzadores i coordinadores pel teball realizat (ja ens fareu un artcile amb una visió més extensa, no?)

I diumenge de matí amb resaca i tot, vejerem el cau ple de gom a gom per a dinar l’embotit que preparen alguns fallers amb molta dedicación. GRACIES, que això també és falla i és faena que NO es veu, però s’aprecia!!!!!



I de vesprada la desfilada infantil, que no tinc paraules per a descriure la graciosos i gracioses que anaven tots els nostres xiquets vestits de gnomos, bueno i algun que altre grandet també, no Amadein????


Xé que enhorabona a tots per tot, que tot a eixit a demanar de boqueta i que sou grans, sou molt grans. Visca la Falla Plaça Cervantes!!!!!

NOTA: Vull també donar la enhorabona a la Junta Local Fallera, per l’organització dels actes i concursos, en especial de la desfilada infantil, com a novetat d’enguany.


Com dic d’alt de l’article, he resumit tots els actes del cap de setmana, no volia avorrir-vos massa. A vore si ens envieu articles de les postres visions dels actes per separat i les fotos de tots els actes!!!!!

24 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Si Xuso com tu dius a segut de locura i ens ho hem passat molt be, enhorabona per a la xaranga perque ho an fet de categoria.
Pero donar la mes sinsera enhorabona a les organitzaores de la cabalcada infantil perque crec que ho feren de luxe i nomes hi havia que estar mirant-la el efecte que feia tots vestidets iguals i nungun pare.
¡ENHORABONA!

SPIELBERG ha dit...

De bogeria i esgotament, que també esgota.

Per la meua part felicitar als integrants dels play-backs ja que ho guanyaren tot el que es podia guanyar (igual que el Xuso pense que el premi de la 18 era intocable. I a la mostra encara ens falta un poc). La sensació que jo vaig tindre va ser prou estranya, de dir-me que si es podien retirar del play-back que passaria, a entregar-li la copa de segons a
Maria sols han passat quatre mesos (1 i mig d'espera), impressionant.

Com sabeu no vaig anar a la desfilada del ninot, vos vaig vore passar (i arribí a l'església amb un cubata a la ma). Però a la matinada em passí pel casal, i ahi caram que FIGURES!!!.

Pegues del cap setmana: que el diumenge al matí sols vingueren dos xiquets de la falla a les activitats que organitzà la Junta Local a la plaça de l'ajuntament per als més menuts. Una llàstima.

Anònim ha dit...

Mare meua, es que jo tampoc tinc prou paraules per a poder descriure totes les emocions que vaig sentir el dissabte.
El concurs de xarangues genial, encara que no ens enduguerem res, sou boníssims c-25.
Després els nostres premis dels play-backs, les nostres xiquetes i xiquet, com no podia ser d´altra manera, el primer, s´ho mereixen i per a mi és un premi molt merescut, perquè són els millors. Però que sorpresa quan digueren el de la categoría major, en la vida ens esperavem el segon, jo no sabia si riurem o plorar, a la pobra Maria li deu de fer mal la ma del apretó que li vaig pegar.
Enhorabona a tots els meus companys, sou una canya, me ho he pasat de lujo amb tots i crec que ara sí que tenim que celebrar i per tot lo alt.
I ja de vesprada, quan començaren a aparèixer per el casal, tots disfrasats, tampoc tinc paraules, aguarda quan eixirem al carrer i ja anavem tots. I per el carrer sequial quan vaig xirar el cap i vaig veure a tots formats per a ballar eixa coreografia, que a mi personalment hem feia moltíssima il.lusió, hem vig tornar a sentir orgullosa de ser de la meua falla.
Bueno va ja esta be, que no acabaria mai, sols dir que
VIXCA LA FALLA DE CERVANTES!!!!!

Anònim ha dit...

Bo dsepres de llegir el comentari de Cris, pues no hi ha molt que dir mes.
A la nostra xaranga dirlos que per a nosaltres son els millors, i que el Amparito Roca, pese a qui li pese no el va tocar ningú lo be que ho feren ells, SOU ELS MILLORS.
En quant a l´entrega dels premits del playback, pues super contents tots, ens hem endut el maxim que ens podiem emportar, perque el 1 premi de matjors estava cantat, al igual que l´infantil de nosaltres, pero un segon premi, de gran categoria, estic plena de satisfaccií, donar l´enhorabona a tots els guanyadors, en especial a la Xuquer (ja que conec a moltes xicones que formen el grup de playback i s´ho mereixien).
I a les perletes que tenim a la nostrafalla, que son insuperables i no ens que ens cregam que son els millors no... es que ho son, perque saben traurel´s tot el millor que porten dins,enhorabona a eixes persones que estan ahí dia a dia per a que tot ixca com ix.
Personalment agrair a tota la gent que ens va ajudar a que el nostre playback,haja quedat com ha quedat, decorat, maquillatge, peluqueria.... apoyo moral (molt important ah Ivana) pues ahí ho tenim un segon premi,QUE GUAYYYYY.
Cris la cavalgata de luxe, pero Pep es va rallar un poquet ficant la canÇó, no podies ni ficarte un cubata per a remullar la boca, ale A FORMARRRR¡¡ (encara tinc eixa frase clava al meu cervell)

Anònim ha dit...

Bo dsepres de llegir el comentari de Cris, pues no hi ha molt que dir mes.
A la nostra xaranga dirlos que per a nosaltres son els millors, i que el Amparito Roca, pese a qui li pese no el va tocar ningú lo be que ho feren ells, SOU ELS MILLORS.
En quant a l´entrega dels premits del playback, pues super contents tots, ens hem endut el maxim que ens podiem emportar, perque el 1 premi de matjors estava cantat, al igual que l´infantil de nosaltres, pero un segon premi, de gran categoria, estic plena de satisfaccií, donar l´enhorabona a tots els guanyadors, en especial a la Xuquer (ja que conec a moltes xicones que formen el grup de playback i s´ho mereixien).
I a les perletes que tenim a la nostrafalla, que son insuperables i no ens que ens cregam que son els millors no... es que ho son, perque saben traurel´s tot el millor que porten dins,enhorabona a eixes persones que estan ahí dia a dia per a que tot ixca com ix.
Personalment agrair a tota la gent que ens va ajudar a que el nostre playback,haja quedat com ha quedat, decorat, maquillatge, peluqueria.... apoyo moral (molt important ah Ivana) pues ahí ho tenim un segon premi,QUE GUAYYYYY.
Cris la cavalgata de luxe, pero Pep es va rallar un poquet ficant la canÇó, no podies ni ficarte un cubata per a remullar la boca, ale A FORMARRRR¡¡ (encara tinc eixa frase clava al meu cervell)

Anònim ha dit...

LO SIENTO HO HE DUPLICAT

Anònim ha dit...

UN CAP DE SETMANA IMPRESSIONANT,XUSO UN 10 PER EL ARTICLE AHI ESTAS TU SEMPRE PER ENRECORDARTE DE TOT, DEME LES PETXIS ESTAGUEREU GENIALS COM SEMPRE FICANT EL LLISTÓ DE LA FALLA VEN ALT, UN ABRAÇ PER A TOTES.

AH! ENCARA TE DURA ALGO HE "PENDONA", HAS REPETIT EL MISSATGE

sambori ha dit...

Un cap de setmana difícil d´oblidar!
Ja divendres a la reunió votació moolt important,FM per a l´any que ve ,un any molt especial ja que celebrem els 50!!
Enhorabona Sandra!
Dissabte concurs de xarangues,entrega de premis molt emocionant i ben carregadets de premis cap a casa!jo també opine que ha segut just el jurat i ens mereixiem el 1er. de infantils però el de majors era merescut pel 18 de Juliol.
Per la vesprada cabalcada,mira que van aparèixer senyals,eh Cris???
però el que més va triomfar va ser al Bou amb l´helicòpter de Tràfic,quina idea més original!i aixó que ja abans d´eixir tenia la cua trencada i amb l´ajuda del President ho van poder arreglar.
També genial el buggi de Vicent i Xuso.
La coreografia molt guai i he sentit que Pep no la posava prou,veritat Deme i Jesi??????
I com a colfó final la Cabalcada Infantil,que goig feia tots els gnomos pel carrer Sequial!i de molt menudets que en teniem:Carmen,Aina i Vicent, encara que ern els més xicotets ho van aguantar de categoria!
Jo també vull felicitar als que ho han organitzat!
Ara a calfar per al dissabte que no oblideu que tenim el concurs de paelles i dolços al casal!

Anònim ha dit...

Deme tens tota la raó en lo de la cançó, però també t´he de dir que a la gent li va encantar, així que queden-mos en això en lloc de la gran maxacà que Pep ens va pegar.
Per a propers anys tranquila que ho arreglarem per a ballar quan nosaltres vullgam. Si no en un bac va fora de la furgona i la agarre jo, jejeje.

Anònim ha dit...

Enhorabona pel 1º premi de playbacks infantils i con no als majors per eixe segon premi sorpresa pero mereixcut, hi ha que reconeixer les coses i deixar dir que tot es un tongo. Felicitats a tots.

Una amiga de la 18.

Anònim ha dit...

Moltes gracies a eixa amiga de la 18, ojalà tots pensaren igual que nosaltres, i com no enhorabona a vosaltres també per el primer i segon premi, que tenim igual però al revés en les categoríes, enhorabona per a la 18 també.

Anònim ha dit...

HUI TENIM UN ARTICLE EN EL LEVANTE DEDICAT PER A LES FALLES DE SUECA,ON FAN UNA MENCIÓ ESPECIAL PER A LA NOSTRA COMISSIÓ EN LA CAVALCADA DEL NINOT INFANTIL,
SEGUIM AIXI (COM DIU EL NOSTRE COMPANY XUSO 2º ASSALT SUPERAT TAMBÉ AMB ÈXIT)

Xuso ha dit...

home amiga de la 18 gràcies, però lka sorpresa la donareu també vosaltres en els egon de menuts, no?

Esther ha dit...

Enhorabona pel 2º premi, fereu un gran espectacle. Això motiva per continuar fent coses noves per a l´any que ve, veritat???? I als vostres xicotets, sense paraules, son sense dubte els millors, si estos són el vostre relevo, que poreta, jejeje!!!! lo dit enhorabona pels dos grans premis. Ah!!! i la vostra crítica de la cavalcada molt encertada. A passar molt bones falles!!!!!!!

Xuso ha dit...

Les nostres nanes ens van a jubilar a l'any que ve"!!!! jajaja

gràcies esther i que paseu igualment unes bones falles!!!1

rocio ha dit...

Mes val tart que mai¡¡¡
Felicitar-vos per els premis i per la cavalcada.Portabeu critica i disfressa artesanal, aixó es te que valorar molt.
En quant a l'infantil molt encertat el traure als bebes, es va quedar molt guapet, encara que si els habereu posat critica ja habera segut total. un 10 a la gent que estaba organitzant-la ja que poguerem vore a tots el menuts disfresadets, cossa que no podem dir de moltes comissions, supose que ho tindran en conter per a proxims anys.

Anònim ha dit...

felicitar-vos en primer lloc per eixe premi del playbaks que vaix la meua modesta opinio es molt mereixcut tan el vall com el vestuari enhorabona xicotius de cervantes sou uns grans artistes.

San-vala ha dit...

Felicitar i donar l'enhorabona pels premis. En quede amb la frase de Spilberg feia quatre mesos... i ara mireu el que aconseguit.

L'ilusió meneja montanyes i sinó pregunteuliu a Medina Azhara, jejejejejejeje

Per cert Xuso ens parava bè el banderí el disabte, jejejejeje

SPIELBERG ha dit...

Gràcies al tres per les felicitacions.

Anònim ha dit...

No tinc paraules, estic super contenta mai me vaig imaginar que guanyariem el 2º premi, i els nostres menudet ja no cal dir res mes que "IMPRESIONANT".
De la cavalgata podria dir que tinc la musiqueta gravada al cap, e ,"PEP NADAL" a formarrrr!!!!!!!!!!!!!!!!1
al minut, aformarrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
al altre minut. a requete formarrr!!!!!!!!! i aixi tota la cavalgata, pero meu vaig pasar de lucxe.
I el diumenge els mes menudets estaben per a menjarsels, quant pasava la ninicarrossa la gent no parava de aplaudir, que cosetes mes boniques, es lo que deien tot el rato.
I al disabte "otra de lo mismo" a bufarmos que es no nostre.
YUJU,YUJU.

Eva ha dit...

Jo tambe arribe un poquet tart, pero bueno la intencio es lo que val!!!jo ja vaig tindre l´opurtunitat de felicitar personalment a Deme per els premis dels playbacks, pero vuic dixar constancia al vostre blog, i felicitar aixi a tots.
Enhorabona!!!!
En referent a la cavalcada,felicitar a totes les comissions que estem fent posible que cada vegada s´assemble mes a lo que es en realitat una cavalcada del ninot, i no a un carnaval.

Anònim ha dit...

ye Eva que passa per ahí, quant fem cerveseta i xarrem, tinc moooolt que contarte
PD : Per así se te tira molt en falta bandolera¡¡

Eva ha dit...

Yee gandula ja estas en internet!!!quant tu pugues fem cerveseta tu ja saps que jo ara puc normalment sempre!!! i me contes que m´has dixat molt intrigà...ja me dius tu

Angeles ll. ha dit...

enhorabona per el primer infantil i per el segon de majors¡¡