http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 10 de març del 2008

Coses del dilluns.

Bon dia a tots. Després d'un llaaarg i festiu cap de setmana i mentre esperem que ens envieu fotos del concurs de paelles i de la repartida de librets, i ens relateu com passareu els dos dies, vos deixe ací fotos de la reforma del solar (a on férem les paelles), son del divendres. Es veu a Cacau amb el tractor, a Paco i a Benito. L'haca Paco esta perque, segons en digué, volia escampar l'arena amb ella ja que Cacau tenia que anar-se'n. Al final ho va fer el Cacau i l'haca sols pega una volteta. Que opineu del canvi?






En altre lloc ja sabeu que la revista Falles tot l'any ja està al carrer amb el seu número extra de falles 08. Si punxeu se'l podeu descarregar amb format .pdf. El link de la pàgina segueix descarregant el número anterior. En aquest número la falla apareix en prou pàgines.


18 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

MOLT BONIC TOT, TINC QUE DEMANAR GRACIES A TOTS ELS FALLERS I FELICITAR A TOTS ELS QUE FEREN POSSIBLE AQUEST FIN DE SETMANA, QUE SOM NOSALTRES MATEIX ELS FALLERS, CREC QUE ESTAGUEREM DE 10, INMILLORABLE I TOT AÇO ACOMPANYAT AMB UN DIA DE SOL COM VA FER EL PASSAT DISSABTE ES CONVERTEIX EN FESTA I FESTA VA SER LA QUE FEREM FINS A LES 4 DE LA MATINADA, I AL DIA SEGÜENT AHI AL PIE DEL CANYÓ PER A FER LA REPARTIDA DEL LLIBRET, DINAR I BERENAR, GRACIES AMICS FALLERS SI SEGUIM AIXINA CREC QUE PASSAREM UNES FESTE JOSEFINES INOLVIDABLES, UN ABRAç.

XUSO EL DISSABTE ESTAVES GRACIOS JA, JA , JA

Xuso ha dit...

gracios??? el dissabte em fereu avorrir la barra... en lo que m'agradava a mi... a l'any que ve ja no agafe colla!!!! jajajajajaja

per cert pel sifo en l'article anterior xequimfumfà et va fer una pregunta que no has contestat... l'has obviat a propóssit o es que no l'has llegit???

Anònim ha dit...

Perdoneu, no l´havia llegit es una història molt llarga, pero no vullc que penseu mal cabr....., per cert no sigues aixina i a l´any que ve omplit de valor i agarres la barra tota la setmana, confie plenamant amb tu, ja ja ja

Anònim ha dit...

Enhorabona a la gent que s´ha currat la feina d´arreglar el descampat, la veritat es que feia molta falta i el dissabte es nota el canvi moltíssim.
Se que al pobre Paco l´hem fet patir molt perque la gent no esta per la labor de tirar una maneta, pero sempre hi han de bons fallers i treballadors, per això ha eixit tot tant be i ho hempassat tant be aquest cap de setmana, un 10, com sempre, pero jo el diumenge pel mati vaig volcar, pero bueno encara queden dies per a vestirnos de falleres.

Anònim ha dit...

Xuso quanta raó te pel sifo, estaves de lo mes graciós.
Jo com sempre, també me ho vaig pasar pipa, jo i tots els meus fallers d´honor que vingueren a dinar, ells segur que a l´any que ve repetixen, i la veritat es que hem vaig sentir satisfeta de que siguen ells els que demanen repetir.
De la reforma ni parlar, un 10 per a tots els que han contribuït. A vorem qui ens trau d´allí, DEL CASAL DE CERVANTES NO NOS MOVERAN....JEJE

Anònim ha dit...

CRIS EL TEU NOVIO SEU PASSA PIPA EN CERVANTES I ADEMES HE DE DIR QUE ES UN FENÓMENO, A IXE ESTES FALLES DE ALLÍ NO EL TRAGUEM

Anònim ha dit...

estes falles tots a CERVANTES encara que no sigues faller la beguda es gratis

SPIELBERG ha dit...

Que bonic es tirar la pedra i amagar la ma. Si tens algun problema amb el que estàs diguent, que es fals, debies d'haver-ho exposat en la reunió i have donat el teu punt de vista, i no fer-ho de manera covard ací al bloc.

Tu saps que el que dius no es cert, de nit la barra es paga, sigues faller o no, i per el dia pagaràs si no ets faller.

Així que el que acabes de dir no es correcte.

De totes formes esteu tots convidats a vindre qualsevol nit al casal. I pagarà l'anònim.

Anònim ha dit...

si paga l'anonim jo vaig tots els dies,
anonim cuant de presupost tens? o pot set que t'arruine.

Anònim ha dit...

Ja feia temps que no escrbia res en la Web, però esta ocasió no es pot deixar passar.
En la Falla de Cervantes, no ho passem bé. És tot un avorriment i repetició, la beguda és de garrafa , l'aigua és del pou i per si no fóra poc no tenim música, la reforma... un desastre. Jo no vull seguir en esta falla.
Açò és el que heu de dir ací. Que açò ho llegix tot Déu. Per a quins collons hos heu apuntat de fallers, en la falla de Cervantes?... doncs ala, calladets, sense fer propaganda, que se mos ompli el carro i ja ens falten fins a cadires, haurem de fer torns de peu i descans.....
Per cert al dir peu.. descans, peu-descans.SAMBORI...que fas? ni et llig el dia 8 ni el 9, 10.... Que faré? entrava i et llegia, en qualsevol comentari allí estaves tu, donant-nos el teu especial punt de vista, amb afecte, sense ofendre a ningú, recordant-te de tots nosaltres en aniversari, citacions, anècdotes, etc. Ja t'estic tirant de menys.
I tu... que faràs, passar de tots nosaltres? oblidaras a Sambori?... no, açò no pot passar. Tu també li hauràs agarrat afecte, com tots nosaltres,són ja molts mesos. No pots soterrar-li així com així... Per favor pensa-t'ho, de tot cor t'ho demana el teu amic "El Zorrot".

Anònim ha dit...

Rabosot! ,Rabosot !Quan de temps sense veure't per ací!!!.
Com es nota que tot el que has escrit no ho sents de veritat,és a dir tot el que has escrit ,és totalment al revés:
-Casal novet i acollidor,
-la beguda bona i "barra lliure"
-el menjar ..corderet torradet boníssim,embotit,paella ....
-la companyia molt agradable.
etc.etc.etc.
Què més vols????

Amic Rabosot te s'ha vist el rabo.A què escrius totes eixes coses per a provocar a Sambori i que torne?????? .

Sambori! Sambori!Què fem del Rabosot?????

sambori ha dit...

Com vaig escriure a l´article m´estava passant pel cap retirar-me,segurament va ser que vaig tindre un mal dia.
Xuso no es que me canse prompte!
Rabosot m´alegra vore´t de nou per ací després d´un temps de descans.
Gràcies per demanar-me al igual que la resta que continúe fent comentaris i li dóne vida a Sambori.
Tot començà com una broma i espere algún dia contar-vos la història del meu naixement,però la veritat és que poc a poc anant consolidant aquest personatge i ara me resulta complicat desfer-me d´ell.
Rabosot som amics com tú dius????

Xuso ha dit...

Ves espai sambori no et quedes atrapat/da en el personatje per a sempre.
Fins els millors actors queden encasillats en personatjes que després els és molt complicat desfer-se'n d'ells!!

Benivingut/da de nou amic/ga Sambori, tens resaca del dissabte?? el diumenge feies mala cara!!!!

sambori ha dit...

Xuso no tens vista ni res!!
Tires pedrades a l´aire perquè qui no va beure res dissabte????a vore si cola!
Dissabte estava en baixa forma però tranquil que ja estic carregant piles per al pròxim que per a qui no ho sàpiga tenim la festa de la cervessa!!!!!

Anònim ha dit...

PROPOSSE AL XUSO PER A LA BARRA DEL DISSABTE EN LA FESTA DE LA CERVESSA,COM TE EXPERIÈNCIA O FARIA DE PU.... MARE JA JA JA

luismaestonto ha dit...

Jo tambè propose a XUSO

luismaestonto ha dit...

per a desimular escric igual en blavet que en negret el meu nom

SPIELBERG ha dit...

Pero si ho dius fes-ho