http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 21 de març del 2008

Poc a poc tornem... Felicitats Maria.

Hola a tots, que tal? Com va la síndrome post falles? No penseu que ja hem tornat, no, ara estem de vacances de setmana santa, ja tornarem al dimarts. Mentre espereu ja podeu anar enviant eixos milers de fotos i centenars de vídeos que entre tots heu aconseguit, segur que teniu material per a molt de temps.

Jo, personalment demanaria de forma especial que tots aquells (hi havia mes d'una càmera) que tenen fotos meus dins d'un congelador fassen el favor d'enviar-les.

I el que hui ha fet que estiga'm ací de nou, momentàniament , no ha sigut el demanar-vos les fotos sinó el recordar-vos a tots que hui Maria Sedra (gran amiga dels webmasters i una de les patrocinadores del concurs Cervantes al Mon amb Optica Sollana) celebra el seu aniversari. MOLTES FELICITATS!!!!! I per ser jo un cavaller sense cavall no vos vaig a ficar l'edat que té, si vol ja vos ho dirà ella quan torne de vacances.


8 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats Maria, eres una tia 10,aspere que pases un dels millors dies amb els teus molts besets.

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats k ne cumplixkes mols mes aspere k tinges un dia molt espesial junt a la teua familia y com no junt al teu novia k taura fet un bon regal moltes feliçitats

Lidia ha dit...

Com va la cosa? ja esteu recuperats de la setmana fallera?? o encara no.

Les webs falleres estan un poc mortes, serà perquè la gent encara esta de pasqua i setmana santa? o perquè estan saturats de tanta falla?? jo crec que la primera opció va a ser la correcta.

Aquest any les falles han estat de categoria i ho he passat d'allò més bé, esta clar que parla per mi, i pense que tots els anys dic el mateix, però aquest he disfrutat molt de la festa, anant a tots els actes de la junta local com a cort, acudiant a tot el que feia la meua falla com la primera, cercaviles, despertades, dormint poc, en els balls per la nit,... i sempre al peu del canyó siguent sempre la primera per a tot... per a viure la festa cada moment de tots els dies... però aixó si, el dia 20, en llevar-me les piles "Duracel" estaba morta, no podia més, i damunt era Pasqua, hui estic feta pols i demà a treballar, je je je.

En breu posarem a la nostra web fotos per si voleu vore-les i contemplar lo bé que ens ho hem passat.

Com a curiositat, en la nostra web hi ha escrit uns anys on tornarà a coincidir setmana santa en falles.

Espere que ho hageu passat molt bé totes aquestes festes i espere que pronte es posen totes les webs falleres de nou en moviment.


www.fallacasadalonso.com

sambori ha dit...

Hola a tots de nou!Com bé dius Lidia açó de juntar-se tanta festa ha donat lloc a oblidar-se un poc del blog,però ja estem de nou per ací per tal de contar com de bé ho hem passat estes falles.
Maria felicitats per eixe vint-i-tants...aniversari!!
A més estos dies també han cumplit anyets altres fallers de la nostra comissió,sabeu qui????

El dia 21 al igual que Maria Mina Espasa,si la filla d´Andrés,el dia 22 Lorena, la dóna del Corber Man com li digueu ,i hui dia 25 de març fa anys una faller molt cuiner,Luis el Cartero o tio del Puret com més d´un l´anomena.
Així que moooltes felicitats!!!!!

I... qui serà el pròxim??????

SPIELBERG ha dit...

I com no vas a tu a saber que hui és l'aniversari de Luís? Hi ha algun que no sapigues? El que m'extranya es que Amparo no ens haja dit res, o Mariam. Esteu per ahi?

M'alegra vore que aquest any tornes a estar ací.

Felicitar a Luís pel seu aniversari, a vore si per alguna d'aquelles apareix fent algun comentari. El podriem ficar a l'escut, no? I així li donem ja descans a Estelea.

Xuso ha dit...

PER EXEMPLE SPIELBREG, QUE LA POBRA ESTELA JA HA COMPLIT EN L'ESCUT...

per cert bon dia a tots... encara esteu dormint?? o molta feina???

sambori ha dit...

Val Luis a l´escut!!!
i així li donem descans a Estela que es deu haver cansat de bufar,je,je!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots els que han complit anys en este mes de Març ,especialment en esta setmaneta tan atípica de falles,setmana Santa i festes del Mareny.Els músics van de cap,bufant i bufant sense parar.

A Maria Sendra dir-li que en el Levante del dia 20 va eixir una foto que està ella i unes quantes falleres més de Cervantes en l'ofrena de matí.Ja ho sabieu?.

A Lorena i a Mina Espasa també moltes felicitats!.Gràcies a Sambori estem ben informats.

A Luis moltes felicitats ,encara que molts pensen que ell és Sambori ,jo crec que ell no serà.
Però .....qui serà??????