http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 14 de març del 2008

3 comentaris (Afegix el teu):

rocio ha dit...

Clar que si¡¡¡ alguna visiteta caurà. Esta xulo el que heu montat per a tancar el blog.

BONES FESTES per a tots els fallerets i falleretes de la Cervantes.

Spielberg aquest any vens despres dels playbacks? porta al Xuso jajaja

Anònim ha dit...

man agradat molt les falles en el meu primer any,tant en el casal com al carrer pero nomes voldria dir q si hihagera mes gent a la charanga les xiques podrien difrutar mes de la musica ja q devegades no se sent.jejejejejeje.pero molt be molt be.

SPIELBERG ha dit...

Amiga anònima (supose), m'agradaria que et ficares un nom per a poder dirigir-me a tu.

El tema dels músics de la xaranga es un tema complicat. No per ficar mes músics va a escoltar-ho millor si et trobes molt lluny, he vist per ahi altres xarangues (que en son un fum i no arruixen molt mes que la nostra).

També has de tindre en conter que, possiblement, les teues queixes es concreten en algun dia específic com puga ser el 18 per la vesprada o el 19, a la resta amb la C25 anem sobrats.

I tot siga dit, jo no la canviaria per ninguna altra, ni tant sols per la del Portals (els grans Fortalenyeros). Tal vegada si escoltara als de la Xúquer, sols els veia de lluny el dia 19 i eren tot un espectacle, igual m'ho pensava, però ara per ara no.

De totes formes, estes coses es deuen comentar al les primeres reunions de l'any (27 de Març la primera) i així vore tot allò que deuríem canviar o millorar per al proper any.