http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 25 de juliol del 2007

Sols falten 2 mesos i 17 dies per a AGERMANATS 2007

I descomptant. Pareix que falte molt més temps, doncs no. La macrofesta de la germanor fallera ja està al caure com aquell que diu, per que si ens fixem be ja no queda res.

La setmana que ve la majoria de gent agafa les vacances (també hi ha gent que tornen d'elles), després ve la setmana de San Roc (o San Rock per a alguns), que si algú va a la Tomatina, que si després venen les festes (això fica en el llibret) de Sueca, que si els xiquets tornen a escola, després tenim el mig any faller, el 9 d'Octubre i LA FESTA. Ja està ahí.

Com tots sabreu aquesta festa es va gestar arran dels blogs i de les pàgines web que les comissions tenen a això que s'anomena Internet. I des d'aquestos no em parat d'animar-vos a la participació en l'event i no ho deixarem de fer en cap moment.

És una festa fallera feta per fallers per a fallers. I com a tal ens agrada saber la vostra opinió al respecte, les vostres iquietuds, els vostres dubtes, etc... estem per a això.

Qualsevol cosa que vullgeu dir o preguntar podeu fer-ho sense cap problema, ja siga als blogs de les diferents comissions o al que hi ha creat expressament per a l'event: http://agermanats.blogspot.com/ Ahí trobareu totes les noticies referents a la festa que vagen produint-se dia a dia fins que arribe el 12 d'Octubre. Volem la teua participació!

Per cert, els espais publicitaris al cartell anunciador de la festa així com es de les pancartes gegants estan gairebé complets, no s'espereu massa si voleu que aparega la vostra publicitat a l'event, del contrari no ho farà i perdreu un gran aparador on anunciar-vos.

11 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

la veritat es que ja tenim ganes de que siga el gran dia, te que ser una bomba la festa que s´esta preparant per part de fallers dálgunes comissions, que gracies al seu esforÇ van a conseguir que tot ixca.... per a repetir durant tots els proxims anys¡¡¡¡nosaltres les PETXIS estarem allí per a armar molta guerra, i el mes important, per a fer FESTA MOLTA FESTA¡¡¡¡¡
eh sancasalla, hui t´has adormit o que t´ha passat? de segur que estas en el metge esperant a l´hora i mentre tant fent punt de ganxo¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Deme, nosaltres també ajudarem a armar guerra, que tampoc me ho perc per res del món.
Ja te queda poquet eh?
A mi encara me queden dos semanetes de batalla campal, però espere que pasen rapid.

SPIELBERG ha dit...

San Casalla fent punt de ganxo? No dic jo que la calor ens afecta a tots.

Anònim ha dit...

si si, esta feta una maquina de fer punt de ganxo, que si uns peucs, que si un pitet... en això de que va a ser mare li sa despertat una vena prou rara¡
ja li farem una foto i voreu que bona, dificil de creure coneguent a Sancasalla, pero mira lo que fa la maternitat, esta s´ens tornarà monja lo menos.
Cris em queda un dia de curro i VACANçES¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ esta setmana se m´esta fent super pesà, menos mal que vos tinc a vosaltres i puc passar algun que altre ratet mort

SPIELBERG ha dit...

Per favor feu-li una foto i envieu-nos-se-la urgent. La ficarem al centre del Blog, o a la capçalera, o a l'escut. Em costa de creure-ho.

Anònim ha dit...

espere que la organizacio tinga previst els chubasqueros perque sa veina aigua per a octubre i crec que el negosiet nsera bo igual que en port- aventura no soc gafe eh

Anònim ha dit...

YA ESTIC ASÍ¡¡¡¡¡¡ HAY PER FAVOR QUE NO SA VEINE TANTA AIGUA¡¡¡¡ TAMBÉ SERIA CAS QUE UNA FESTA QUE TENIM SIGA PASÀ PER AIGUA¡¡¡
SPIELBERG QUE T'HA PAREGUT EL PUNT DE GANXO? DEME ERES UNA BOCAS¡¡¡
DEME TAMBÉ QUEDA 2 MESOS I 18 DIES PER A LA DESPE DE ANGELES VIVAS¡¡¡ MENUDO FINDE PARA LAS PETXIS¡¡

SPIELBERG ha dit...

Esperem que no ploga, pel que puga ser. Mouriem tot al infraestructura a algun lloc a cobert.

Amiga San Casalla, a mi em costa de creure que fas punt de ganxo. No t'imagina a tu en una engrunsadora i cara a l'agulla. Em pareix més una cosa d'una obra d'Andreu Espasa que real.

Mal cap de setmana aneu a fer, Agermanats, "despedida", a vore qui treballa el dilluns.

Anònim ha dit...

SPIELBERG COM VA LA CALOR?. COM ES NOTA QUE SON VACANSES I LA GENT NO REACCIONA¡¡¡¡
SAS ALGO DEL XUSO?YA PODRIA DIR-MOS ALGO

SPIELBERG ha dit...

S'aguanta, no poem fer altra cosa. Del Xuso no ser res, crec que no tenen ni cobertura, o s'ha deixat el mòbil a casa. Bona vida s'arrea, i després encara es queixarà.

Jo vull vore les fotos que farà, a vore si porta l'escut.

Anònim ha dit...

Per favor no sigau gafes, a vore si estem esperant la festa i ens la pasen per aigüa.
San casalla jo tampoc t´imagine asentadeta en una mecedoreta fent punt de ganxo, Deme envia-nos la foto per a poder digerir aquesta nova afició de san casalla.