http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 14 de maig del 2008

Ja no queden dies de fotos, doncs vídeos.

Com no, son encara dels que em passa Miliot.








3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

HOLA!!!
He estat desconectada un poc de la web, encara que sí he entrat de vegades aquests últims dies, no m´havia parat a escriure. Però, hui he pogut tornar a viure el que han sigut aquestes falles! I tot gracies a les fotos i videos (sobretot de Miliot)que penjem a la web.
M´ho he passat MOLT BÉ, i cada vegada que mire fotos o videos senc el mateix que sentía durant tot aquest any.
Ara que ja tinc el meu video de falles, no puc parar de mirar-lo, i aixo que dura mes de 5 hores!!pero encara l´haguera pogut fer mes llarg, perque han sigut molts els moments perfectes que hem passat.

Espere ja les pròximes falles, que per a mi, no serán igual d´especials, pero si igual d´importants i divertides.

Sandra ja queda poc..!!! jeje.
UN BESET!!!

Anònim ha dit...

Hola Marieta¡¡¡ ja quedarem un dia en la teua cosina Nere i vorem les fotos i el video que això a les petxis ens agra¡¡ veritat Deme? ¡¡ combollet, combollet¡¡¡

La veritat Maria que estes falles he disfrutat molt i això que no ma vestit, pero no he faltat ningun dia a anar a voret eixir¡¡ i no se quin dia de tots estaves mes guapa¡¡

Ara a disfrutar les altres que tinc ganes de vestir-me¡¡ tot si el tratge mel puc clavar¡¡ clarrr¡

Bueno besets a tota la famili Juan que sa portat de lujo en tota la falla¡¡¡¡

sambori ha dit...

Sancasalla has deixat les majúscules???
Marieta jo també senc el mateix,has portat molt alt el càrrec de F.M.i tots hem pogut disfrutar de la teua tendresa i simpatia.
Sens dubte el video estarà per a vore´s i recordar tants i tants bons moments viscuts i que hem tengut l´honor de compartir amb tú i la teua família.
Ara ja sols ens queda preparar-nos per a viure les falles del 2009 que segur serna també especials encara que per a tú des d´un altre punt de vista.