http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 20 de desembre del 2007

PRESENTACIÓ VISTA PER SAMBORI

Com un faller més vaig estar present a l´acte de la Presentació.

Després del relat que ens ha contat Ivana de la Presentació vista des de darrere de les cortines poc vos puc contar de més jo, però no podia deixar d´escriure comentant els moments previs viscuts al passacarrer on anarem a fer la arreplegada de les Falleres Majors.

Malgrat al fred que feia dissabte no podia deixar perdre detall d´un dia tan especial:el dia de la Presentació.

Vaig eixir de casa dirigint-me com no a buscar la falla ,esperant sentir de lluny ja el soroll de la xaranga, l´olor a pólvora i sobretot l´ambient de festa.
Primera parada casa de la F.M.I. 2007 Mª Jesús, ple de fallers i falleres que al igual que jo no es volen perdre la festa.

Seguim el recorregut fins a casa Ruth,on també ens trobem les taules parades ara fins i tot al carrer.Els fallers aprofiten per a pegar un moset i agafar forces per a la nit que els espera.
Eixida emocionant de Ruht de sa casa, ella sap molt bé que és l´ultima vegada que eixirà de casa com a Fallera Major de la seua falla i no pot evitar que li ixquen les llàgrimes que contenen molts sentiments acumulats.

De camí a casa Sheila quan estàvem ja a punt de creuar la Ronda dels Borx al mateix cruce de l´esglèsia del Carme inesperadament es produeis un apagó de llum general al poble de Sueca.
La xaranga continua tocan a segues que no sé ni com encertaven les notes!! Tots estem bocabadats,mai havia pasta res semblant.I ara qué fem???és la frase que més s´escoltava.

Les llums dels móbils servien per a il.luminar un poc al davanat i després d´una estona i la llum que continuava sense vindre sentim una traca i de repnet comença a sonar “ el fallero”.

Sheila estava ja eixint de casa!!! Un alta vegada com a F.M.I.,i de segur molt diferent a la primera: A FOSQUES!!!!

Continuarem el recorregut no podiem perdre temps,i de camí a casa Maria de nou va toranr la llum,què descans!!

Al carrer Pou ja estàven impacients esperant-nos.En entarar el fons ens trobabem en Marieta que no podia tancar la boca d´alegria.
Al lloc on ella estava que estava un poc més en alt va servir d´escenari improvisat on es disposaren les quatre falleres Majors: Mª Jesús, Ruth, Sheila i Maria.
El moment més emocionant on no poguerem molts evitar possar –nos els pèls de punta va ser en entrar la xaranga dins de casa i tocar el conegut pasodoble:Caridad Guardiola
Uff,....només de pensar-ho pareix que escolte de fons la tonaeta i el moment en que comença a sonar més fort la música.
Va ser molt emocionant.

I no menys emocionant va ser l´aLtre moment important: la eixida de Maria de sa casa on amigues ,familiars i fallers començaren a cridar: Guapa!!!!
I ja arreplegades les falleres majors ens dirigírem cap al Bernat i Baldoví per a donar lloc a l´acte de la Presentació.

A partir d´ací ja teniu el relat d´Ivana,que considere difícil de superar i per aixó pense que me repetiria molt en tornar a contar-lo.
Però com diu Spilberg hi ha molts punt de vista diferents i pot ser algú s´anime a contar-nos el seu propi.Ànim!!!!

22 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

És un gran article amic/ga Sambori, ja que eixa part de la presentació no estava reflexada. I les eixides de les cases de les FMs van ser ,molt emotives, a cadascuna més.

Gran article amic/ga. Gràcies per col·laborar.

SPIELBERG ha dit...

Dic el mateix que Xuso, eixa part no estava relatada.


Gràcies per l'explicació.

A vore ara qui ens conta una visió des de dins del cine però sentat en una butaca.

Anònim ha dit...

Mare meva! Quin embolic. I jo sense enterar-me. A vore anem per parts:
Aço de descobrir identitats esta de o més animat!
Jo pense que els que s'han banyat no van mal encaminats.
Pero, la veritat en tant de lio ja no m'aclareix. El que si que se segur, es que Sambori no es Vicent. D'açó estic segura. I la veritat es que arribats a este punt la curiositat ja me mata. Estaria be fer una enquesta i que tots digerem qui pensem que es.

Per cert, Sambori, molt be l'article. Una part interesant que jo no havia contat. Ara com diu Carlos, falta que algu ens conte la presentació desde el pati de butaques. Vinga animeu-se, que açó ja comença a ser el de avanç.

Anònim ha dit...

Enhorabona per l´article amic Sambori,estas fetuna maquina¡¡¡¡ jo cada vegada tinc mes clar qui eres, i ara encara mes¡¡¡¡ despres de llegir aquest article, m´ha donat moltes pistes per a acabar de nigar algun cap que altre¡¡¡

Anònim ha dit...

quina enhora bona no sabeu dir altra cosa simplement eata dient el que va ocorrer res mes no a dit res que no sapiga el faller que va anar a tot, simplement no sbeu dir que gran articlei este de gran no te res por molt que ho diga sanbori

Anònim ha dit...

Endevina, endevinalleta que fa el .... Però com vos costa tant de saber els que som? si estem sempre junts i encara nos ens coneixeu, sou poc obsevadors.
L'altre dia vaig estar parlant amb el meu amic Sambori i ens comprometem a afirmar la nostra identitat, si raonadament ens podeu dir qui és qui. Però sense tirar pedres a l'aire, moltes vegades a causa d'això m'he dit: ja m'han agarrat.... però no era un altre tir de fum, ja.ja.
Done'm l'intent és bo, però et falta afinar, Pep va pel paller i Cris ja proba una vegada però vas cedir molt prompte.
Carlos açò ja s'acaba, hauràs d'inventar altre ganxo, perquè estos al final ens agarren, a mi va a ser prompte, però al gran Sambori el teniu molt verd. Continuarà.

SPIELBERG ha dit...

Amic anònim, almenys Sambori ha tingut la motivació i a perdut part del seu temps relatant allò que va veure abans de la presentació.

Està clar que per a la gent que estava no li aporta res nou però per aquells que no hi estagueren o aplegarem tard es bo saber el que ha passat.

De totes maneres m'agradaria que relatares tu des del teu punt de vista el dia de la presentació.

I si vols, ho extrac del comentari i ho penje com a article. També pots enviar-ho al correu de la falla (Fpcervantes07@hotmail.com) però abans creat un conter especial ja que si no sabre qui eres.

SPIELBERG ha dit...

Seguirem amb les endevinalles de Pep mentre pensem alguna cosa nova.

Anònim ha dit...

Volia dir: Deme l`intent és bo, però et falta afinar....

Anònim ha dit...

SAMBORI ;mira que eres BO/BONA pense que és un bon article.Reitere com Deme,Ivana , Xuso i Spielberg la meua més cordial ENHORABONA :
-Per la capacitat que tens de transmetre sentiments i relatar tot el que vas viure als fallers i falleres que pel que siga en eixos moments , no vam poder estar presents.
-Per no tindre por d'escriure
-Per donar-li vida a la web sense ofendre mai a ningú.
-Per saber camuflar la teua identitat , encara que tu mateix/a has proposat ja donar la cara.

Jo pense com Spielberg que deus deixar-ho per a més avant.Encara que tots estem desitjosos de saber qui eres.

No entenc l'actitud de l'amic anònim volent tirar per terra els sentiments d'una persona de la falla.

Estem damunt de Nadal i deguem tranquilitzar-mos tots un poc.Perquè al fi i al cap tots compartim molts moments junts i ENS APRECIEM I ENS ESTIMEM.

Anònim ha dit...

Rabosot rabosot, el problema es que saps que ja se t´ha vist el rabo¡¡¡ i ja hi ha molta gent que sap massa be qui eres, si no preguntaliu a Pep el cabut¡¡¡ ell ho ha encertat, al menys compartix en mi la mateixa opinió.
SAMBORI = LUIS EL CARTERO
RABOSOT = ABDON COLOMAR
FLOR DE VIOLETA = BENJAMIN

Anònim ha dit...

Si quereis ver un buen capitulo el domingo en TELE 5 a las diez de la noche me vereis actuar

Anònim ha dit...

m'a dit un ocell que hui el president serà Paco Hermida o si hi ha sorpresa Paco Molina

Anònim ha dit...

MARE MEUA COM ESTÁ LA WEB¡¡ DEME CREC QUE VAS VEN ENCAMINÁ, PERO EL CARTERO VA FER EL PASACARRER? ESQUE NO ME SONA¡ SI EL VA FER SEGUR QUE SAMBORI ES EL CARTERO¡
I EL NOM DEL LUISMA ES TONTO MOLT GRACIÓS¡ PERO NO TINC NI IDEA DE QUI SERÁ¡ DONEUME PISTES.
AHH SAMBORI ESTA NIT ESTARÁ EL CASAL PLE¡ SOLS PER SABER QUI SERÁ EL PRESIDENT I COTILLEAR¡ NI GRAN HERMANO NI OSTIES¡ HUI TOCA CASAL PER VEURE QUI ES EL FUTUR PRESIDENT¡

sambori ha dit...

Ja veig que m´estan eixint clons!!!però no t´ix el nom en blau com a mi,je,je!!
Ho atribuixc a que deus estar nervioset per saber qui serà el nou president esta nit i ni tan sols has tengut temps per a pensar un nick propi!.
Jo he de confesar que també tinc curiositat per veure com quedarà la reunió,.......mmmmmmmm!!!
i espere que siga el millor per a la falla passe el que passe.
Com bé diu Carmineta hui el Gran Hermano el tenim al casal i vos espere a tots!!!!!No falteu!!!!

sambori ha dit...

Ah!!!! i per aquells que penseu que sóc Luis el Cartero penseu que ell probablement ha d´estar a estes hores al casal cuinant la paelleta per a sopar així que ho té un poc complicat per a cuinar i escriure al mateix temps,no cregueu???però que continue la endevinalla,je,je!!!!!

Anònim ha dit...

Sambori, al final vaig acabar desisitint perquè no sols ho intentavem a la web, i al final m´haguera pogut tornar boja.
Tens molt raó, confirme que Luis estava al casal a l´hora en la que es publica l´últim comentari de sambori. Jo vaig entrar a les 8:45 i Luis, ja estaba allí, és a dir, Sambori no pot ser Luís. Tindrem que continuar la busqueda, ja que els resultats no han segut bons.

Anònim ha dit...

Perdón, es rabosot el que hem diu això de la búsqueda de les identitats, i jo m´he dirigit a Sambori.

Xuso ha dit...

ficaries la ma al foc cris???

mira que Luis és un bon trucaor, i sap fer i preparar marenyaes!!!

i si deixà la contrasenya a un familiar amic i la faena manà i aixñí te una molt bona quartada???

ahhh!!! tot pot ser en esta vida!!!! jejejejejejeje

Anònim ha dit...

No se, no se Xuso, sincerament, no se que pensar, pero ells diuen que confirmarien la identitat si de veritat l´encertarem, i de moment no ho han fet. Si son persones honrades, ja deurien haver confirmat, si realment foren ells.

sambori ha dit...

Xuso no em calfe tant el cap i vaig escriure jo mateix,torne a dir que a mi encara no m´ha preguntat ningú en persona si sóc Sambori.
Cris segur que no mentiria.
Ara si que heu perdut la pista,je,je!!!!

Anònim ha dit...

No te cregues sambori, fa temps que vaig darrere de tu i ho saps, i quan estiga ben segura, jo mateixa t´ho diré, per això estate tranquil