http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 24 de desembre del 2007

L’ELECCIÓ DEL NOU PRESIDENT

per Amparo

Com ja s’havia anunciat prèviament , el passat dijous , 20 de Desembre , la Comissió de la Falla Plaça de Cervantes , es va reunir al Casal per a fer el sopar de Nadal i eleccions per a triar el nou President.

Casi res! Menuda combinació!.

Acudirem una gran quantitat de fallers i falleres que fèrem un gran esforç per no faltar a la nostra cita fallera en uns dies tan assenyalats i que tots tenim l’agenda molt apretada . El Casal estava de”Gom a Gom”!.

La taula anava allargant-se segons anava acudint la gent , des de la porta d’entrada fins arribar davant de l’escenari . Allí ens trobàrem fallers i falleres que feia temps no veiem pel casal , uns per motius de treball , altres per estar fent estudis fora d’Espanya i que tornen a casa per Nadal . Què alegria tornar a veure-nos de nou!!.

Mentre sopàvem i raonàvem es podia apreciar les diferents cares d’ alegria , sorpresa , intriga , preocupació …Què és el que passaria?. Era una situació mai viscuda a la Falla , però està clar que tots al nostre pensament tindriem present què passara el que passara ,que fóra el que més convinguera per a la falla.

Es van traure els torrons i el cava , mentre per la megafonia cantàven Nadales . En eixe ambient tan Nadalenc que rebosa d’alegria per tot arreu començarem a fer els brindis pertinents , mentre algun que altre aprofitava per a vendre els últims numerets de loteria de Nadal.

Arribat el moment important de la nit “L’ ELECCIÓ DEL NOU PRESIDENT” , pren la paraula el President en funcions Blay Serra i el nostre Secretari Pep Nadal llig l’acta on comunica que no s’ha presentat cap candidatura i que per tant resultarà elegit president aquella persona que més vots tinga. Es nombren dos ajudants del Secretari per a fer l’escrutini que són José Juan (el cabut) i Conxa Prima.Tots els presents comencen a depositar el seu vot a l’urna preparada per a l’ocasió i que és controlada pel Secretari.

Una vegada ja han dipositat tots el seu vot ,comença a fer-se la lectura dels candidats ,en eixos moments , érem molts els presents , però al Casal regnava un silenci sepulcral cada vegada que es nomenava un nom . Però ja entrada la lectura sempre es repetia el mateix nom:

PACO HERMIDA, PACO HERMIDA , PACO HERMIDA…… i finalment quan ja s’ha finalitzat el recompte de vots , ha resultat elegit per majoria absoluta ,el gran faller:

FRANCISCO HERMIDA I PEDRÓS

Ell , entre forts aplaudiments va prendre la paraula i ens va adreçar unes paraules molt emotives però al mateix temps molt reivindicatives , demanant a tota la comissió la seua col·laboració per a poder dur endavant tots els actes i esdeveniments que venen a continuació.

El proper divendres dia 28 de Desembre (dia dels Inocents). Paco Hermida farà la lectura de la nova Junta.

Tots li vam donar l’ENHORABONA a ell i a la seua família . Començant des de la nostra Fallera Major fins a l’últim faller.

Tots sabem que Paco Hermida és un gran faller i que porta molts anys d’experiència en la falla de Cervantes com a faller i com a president .Així com la seua família.

Ara que ja està jubilat , podrà dedicar-li més temps a la falla , encara que com diu el Rabosot , qui més ho notarà serà el seu cavall Rambo , ja que no podrà estar tot el temps amb ell .

La seua dona Juani ara ha de tindre més pacència,però cert que ella li donarà tot el seu recolzament com a bona fallera que és.

El seu carácter agradable ,gentil i amable en la conversa i en el tracte amb els demés ,bromista ,rialler , acollidor perquè sa casa sempre ha segut la casa de tots els de la falla. Jo crec que tots ens ha dolgut que la tombaren perque allí molt disfrutàrem amb disfresses i bromes divertides.

Totes estes qualitats l’han fet mereixedor de la confianza de tota la Comissió.

PACO, ENHORABONA A TU I A LA TEUA FAMÍLIA!!!!!!!!!


Article enviat per Amparo Vendrell a Fpcervantes07@hotmail.com

12 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona a Paco per ser elegit com a nou president de una comissió inigualable com es la de la falla de cervantes, segur que disfrutarem molt d'aquest president, bones festes a tots els fallers.

Xuso ha dit...

hOME JAVI, que alegria vore't per ací. Ja era hora que escribires algún comentari.

M'alegre molt!!

que estàs de vacances?????

Anònim ha dit...

enhorabona a Paco, per l´elecció com a nou president de la nostra falla.Crec que ningú millor que ell per a representar a la nostra comisió, sobretot cara el 50 aniversari, que ja el tenim ahí... com a faller de tota la vida de la nostra falla, ha sigut el pare de molts dels fallers jovens que hi som encara a la comisió... i d´ahí ha eixit gent molt bona, amb moltes ganes de treballar per la nostra falla, tal com ha fet ell sempre.Aprofite per donar-li la mes sincera enhorabona, i sobretot enrecordar-se molta gent fallera que estava el dijous al casal....que hi ha que treballar un poc mes per la nostra falla¡¡¡ enhorabona i así ens tens per al que fasa falta

sambori ha dit...

Pel que veig esteu molts de vacances!!però Amparo ha tingut temps per a escriure fins i tot un article de la reunió!!M´ha agradat molt,es nota que està escrit en molt de sentiment.
Xuso i Carlos fa un temps que està abandonat l´escut,no cregueu???
Jo pensant en les dades que estem pense que podrieu posar a Luca un gran faller i coheter que el passat dia 22 va cumplir anys i molts el pogueren vore al Keepers celebrant-ho.Mare meua 30 anyots!!
Felicitats des d´ací Lucas!!

DPeiro ha dit...

Enhorabona, ja teniu nou President!! Des de la Falla Casa d'Alonso vos desitjem un Bon Nadal i Feliç Any 2008!!.

Un abraç amics.-

Anònim ha dit...

Empar ens ha contat tot l'esdeveniment , nadalenc i electiu, amb tots els pèls i senyals, ha fet menció a tots i a tot, inclús de Rambo s'ha enrecordat. Per cert hauries de dir-li a Paco que ens contara com li ix el pa en eixe forn casolà que s'ha muntat este estiu en el jardí, o millor que ens porte alguna barreta per a provar-lo.
Com una imatge val més que mil paraules, pegueu una ullada als retrats que s'acompanyen en esta crònica, estan tots molt simpàtis.
Paco jo no se si llegiràs açò, però m'agradaria que també entrares en la "Web", i si de moment no t'aclarixes, doncs ho manes ha fer, que per a això ets el Presi.
Un ocellot xivato, ja m'ha comptat que hauran grans canvis en la junta, se que vols envoltarte de gent bona i que te responada, sent una idea encertada el que hagen caps resonsables de cada àrea que tu designes. De totes maneres se que ets molt capaç del que vas dir, llevar a qui no funcione, igual que entrarà eixirà, (ala i es va a quedar, sense nòmina). El pitjor, ja el mencione en el meu anterior comentari, és que a mi també m'ha tocat, ja m'has collit, je. je. que il·lusió.
Anonim, no val a tirar escopinyades, això de Rabosot és este o aquell, no compta, has de raonar-lo. Cristina i Demelsa si que estan per la labor, però encara no saben els que som el meu amic Sambori i jo..... Vos puc donar una gran pista, el meu nom és D. Diego d'Acevedo (El Zorro) je. je ... Continuara....

Anònim ha dit...

Home, vacances com les teues no, però bé açi estic, guaitant el blog per a que no m'ho conten. Tú com la resta dels del blog si que esteu de vacances, que bé!!. Jo avore si li tire un poc al temari abans que vingua tota la famili i despres al puesto, que estos dies m'ha tocat a mí.
Bon Nadal.

Anònim ha dit...

Molt original la Felicitació de Nadal!!!!.
Sou uns artistes!!!!!.
Mira que esteu mimant el blog de la Falla !!!

Jo també desitge BON NADAL A TOTS I UN PRÒSPER ANY NOU 2008.

Lidia ha dit...

BON NADAL a tots els fallers de la Plaça Cervantes, en especial a Spielberg i Chamaida!!!

Felicitats al nou president!!


www.fallacasadalonso.com

Lidia ha dit...

Ah, malegre per tots vosaltres, en especial als webmaster, perquè ja vos han llevat la censura, aixó es molt de mal de cap menys!!
Però ara es anar amb cura del que publica la gent.
Enhorabona de nou al president!!


www.fallacasadalonso.com

sambori ha dit...

Eh!!!ja veig que sou eficients 100% i ja tinc el goig cumplit!!Lucas a l´escut!!!
A més també vos he de dir que molt guai la felicitació de nadal per a tota la comissió.
Cada dia contiueu sorprenent-nos!
A seguir així!
Qui serà el pròxim a l´escut????ja averiguaré qui fa propmte l´aniversari,je,je!!

Anònim ha dit...

Vaja que son eficaços estos xics, son una canya. La veritat es que si que habiem abandonat el escut, o es que teniem masa coses per ahí repartides i no li hem prestat atenció.
Enhorabona a Paco, un altra vegada. Jo pense com Deme i Paco, serà el millor representant que puga tindre la falla, de cara a tot el que ve.
Felicitats i tot el món a currar amb ell.