http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

diumenge, 30 de desembre del 2007

FRED AL CASAL

per Amparo

Com estos dies hem estat pel casal fent assajos i preparant coses per a la presentació. Hem pogut notar la intensitat del fred ,que pujava pel nostre cos.Per a poder aliviar les baixes temperatures ,uns fallers han volgut amb un poc d'humor tapar-se com si es tractara d'una calenteta manta.Però fan la mateixa cara de fred que al principi , es a dir abans d'estar tapadets..


La veritat és que durant els assajos del sainet al casal hem patit de valent pel fred que ens ha fet. Però sempre val la pena passar eixes estones entre amics, ja que, a banda d'assajar, fem colla i ens ho passem d'allò més bé. Tenia un video del "cule" fent "el gamba" amb la bicicleta en un dia dels assajos del sainet, però per problemes tècnics se'ns ha borrat del mòvil. Una llàstima, perquè era molt graciós.

Ací vos deixe un escrit i unes fotos que ens passà Amparo sobre el sainet del dia de la presentació:

EL SAINET : “LA VERITAT AMARGA”

De nou el nostre gran amic faller Andrés Espasa ha escrit un sainet per a posar en escena i estrenar en la Presentació de les nostres Falleres Majors , el títol és “LA VERITAT AMARGA”.

Cada any ens sorpren amb una temàtica diferent , el d’enguany tracta el tema del consumisme per part de molts joves i la gran quantitat de prèstecs que es fan.

També parla de la Sanitat, dels polítics , de les feministes i de la gent de la tercera edat.

Gran mèrit té el que fa Andrés Espasa , que any rere any s’assenta a escriure , per a oferir un sainet a les Falleres Majors i a tota la seua Comissió així com a tot el veïnat.

Els protagonistes : Luís, Merxe, MªSales, Héctor, José Segura, Estela, Josep, Carmina i Amadeo; posen cor i fetge en la seua interpretació per a donar vida als personatges.
Tots trauen temps després de l’horari laboral per acudir als assajos patint fred i son .

Carmina és d’admirar ! ,amb la seua panxeta i tot pel seu embaràs , ella no ha tingut cap problema a l’hora d’actuar. Ara si la seua xiqueta Carmen ix artista , gens mos extranyarà, perque dins del ventre de sa mare a l’escenari ja ha pujat amb sa mare i amb son pare.

Els futurs novensans Xuso i MªSales ja no poden donar més de sí, entre els pis, els mobles, les guàrdies i de ltots els preparatius a boda encara han tingut temps per a eixir als sainet i encara els en sobra per a eixir al Play-back .Vaja quina parella més fallera i més valenta!


Amadeo ens va deleitar amb la seua actuació. Li va posar tota la seua gràcia i “salero”que va millorant cada any. Enguany ens has sorprés!.
Estela va eixir espectacular, estava guapíssima i molt dins del seu paper, pareixia com li diu Ximo , Laidy Di de veritat .
També va actuar molt bé Pepito (el droga) sobretot quan ix agarrat del braç d’Amadeo tot tremolós , també li se nota molt la seua afició al teatre.
Merxe sabem que ha fet un gran sacrifici per a compaginar el seus horaris de treball amb els assajos , però com ja porta molts anys eixint al sainet , ha volgut continuar i molt bé ha actuat.
Per últim, Luís en el paper de Ximo Clari Justet, ens ha deleitat amb la seua actuació, pujant i abaixant el toldo i sense abandonar en cap moment l’escenari. Es nota que li agrada el teatre des de fa molts anys i que ens ha fet riure en moltes ocasions amb la seua germana Assumpta.
Qui no recorda el sainet d’Andrés Espasa “Orgull Suecà”???
on s’anomenen tots els apodos que coneguem ací a Sueca???.

Com apuntadors Vicent i jo (que també hem patit fred) però a gust per la falla.
A tots ells l’ENHORABONA i MOLTES GRÀCIES per haver-nos fet passar una estona agradable amb la seua companyia.
Tots sou Genials!!!!!

Ací teniu la carpeta amb les fotos del sainet

Article enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

3 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Com es nota que la gent està de festa!!!no queda ningú per ací.
Es veu que estan tots preparant-se per a esta nit!!!
Molt bona la foto en la que esteu tapats en una improvisada manteta,ho penseu tot!!
i la veritat és que algo s´ha de fer per a combatir el fred que fa la casal.
Ja queden poques hores per a despedir l´any 2007 i donar pas al nou any 2008.
Cuidadín amb el cava i el raïm,tingau tots una divertida nit i pot ser que ens vegam per ahí,je,je!!

Anònim ha dit...

Pues jo tambe estic currant¡¡¡ espere que ho passeu molt be i que comencem l´any amb molta festa, perque mai sabem com va a acabar.. així que feliÇ any a tots¡¡¡

Anònim ha dit...

AMPARO TU COM SEMPRE QUEDANT BE EN TOTS, PERO TE TINC QUE DIR QUE ESTE ANY VOS TINC QUE DONAR LA ENHORABONA A TU I AL XURRET PER QUE HEU AGUDAT A QUE TOT EIXCA DECATEGORIA I NO SOLS LA TASCA DEL SAINET ES DELS QUE EIXIM DIGENT CUATRE ANIMALADES NOOOOOO , SI NO DE TOTA LA GENT QUE ESTA DARRERE L´ESCENARI TANT COM ELS MONTADORS I APUNTADORS , TOT ES UNA TASCA DE MOLTA GENT. AIXINA QUE DE PART MEUA I DE TOTS ELS QUE EIXIREM AL SAINET MOLTISIMES GRASIES A TOTS ELS QUE MOS AGUDAREM A QUE EL SAINET EIXIRA MOLT BE, GRASIES.