http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 17 de setembre del 2007

El raspall no és lo nostre!!!!!

Al remat, vaig trobar parella. Per al raspall, si. La veritat es que no ens lluirem massa ni jo i la meua parella, ni l'altra compossada per Agusti Mari i Jorge Delgado.

Com sempre, arrives al trinquet, saludes a este, saludes a l'altre, preguntes on ets pots canviar de roba i et decideixes a pesar-te els didals de cuir, el guant i a enrollar-te la mà d'espatradrap. Dos hores preparan-te per a jugar un quart d'hora, però be. Nosaltres (el Bati i jo), jugarem contra una de les parelles de la Sucro i ens va endosar un 3 a 0. Per tant, i si no m'equivoque, el dissabte vinent haurem de jugar la consolació, o no se que... ja veus quina manera de consolar-te (a tornar a fer el ridicle...).

I així ens anaren les coses ara l'esmorçar no el perdonarem, veritat Bati?? Veritat, diu ell.

18 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Esque el bati es el millor¡¡¡ sofereix a tot¡¡
Xuso risa no feu mai, lo que feu es que el ambient resulte agradable¡¡
Anim que si no guanyem els diners de la junta igual els arrepleguem¡¡
lo mal que si havera sabut que tenies com a parella al bati haguera anat a pegar-me 4 rrises¡¡
Xuso teu confirme porte un parrus¡¡ ara altra vegada el dilema del nom, jo vullc carmen pero el cule no li fà¡

Anònim ha dit...

Xuso de fer el ridícul,res de res .Tot al contrari els dos heu anat per traure a la falla del compromís i això té molt de mèrit. Així, no s'ha pagat la penalització.

A més en equips molt bons ,també n'hi ha u que guanya i un altre que perd.És el joc.Per tant ,ànim que a la pròxima el resultat pot canviar.

Jo vaig probar a jugar un dia ,i no vaig parar cap piloteta perqué va molt de presa i es tan xicoteta que s'en fugia volant.ës difícil sinò estàs entrenat.

Xuso i Bati per a nosaltres sou ,CAMPIONS!!!!!!

Anònim ha dit...

Sí esteu fets uns campions Xuso i Bati.
Caram Batí igual et veguem fent banderetes com jugant al raspall!
perque de Xuso ja sabem que és comodí per a tot!
Carmineta al final xiqueta?
Si puc opinar també pense que Carmen és un nom bonic,i s´agraix escoltar noms de sempre entre tants noms de moda.
Dissabte va ser el concurs de xarangues a Tavernes i segur que més d´un fallere hi havia per allí per a que ens ho conte,no?

Anònim ha dit...

Sambori :
Jo no vaig estar al concurs de Xarangues a Tabernes,però....vaig estar en el MIM en Pot de Plom.Saps quin consell va donar a tota la gent Xavi Castillo ,en relació al canvi climàtic?????????............
FOLLEU ! FOLLEU! QUE EL MÓN S'ACABA!

Què vos pareix????,aixì que Xiquets al món abans que s'acabe.

Carmineta què be que portes una xiqueta.A mi també m'agrada Carmen i més ara que ningú fica eixe nom.Quan es farà major hi hauran ben poquetes amb eixe nom i al fi i al cap ,és el teu nom ,el de la mare.Tu i el Cule com a pares ,teniu la última paraula.

Anònim ha dit...

Allioli ja que has tret el tema del MIM i cert que molts fallers han estat a les diverses actuacions i ens poden contar les seues sensacions he de dir-te que a mi de Pot de Plom m´agradà molt la paròdia de València on representà que si puja el nivell freàtic i quedara inundada,que passaria amb les falles?
Ni tan sols podrien encendre la mascletà.Vaja problema!

Xuso ha dit...

Jeeee! enhorabona San Casalla, per la xiqueta que portes. Aixina al cule el portareu més recte que un fil les dos dones. De segur que li cau la baba per la seua xiqueta.

I el nom, la decisió és vostra, clar. Però Carmen no te res de lleig, tot el contrari!!!!!

Besets parella!!

Anònim ha dit...

Sambori, jo també vaig estar a Pot de Plom i va ser un dels trossos que mes me va agradar.
San casalla enhorabona per eixa xiqueta, a mi Carmen tambe m´agrada molt, este Cule es que és molt modern i no li agraden els noms tradicionals. Algú que s´anime a fer xiquets que si no, no tindran en qui pujar el dia de la presentació.
Xuso i Bati, ja fereu prou anat a participar que realment és el que importa. CAMPIONS.

Anònim ha dit...

XUSO I BATI NO FEU CAS AL QUE VOS DIGUEN, TOT ES PER A DONAR-VOS ANIM. LA VERITAT ES QUE VOS HAN TIRAT PER SER PROU ROINS. AMPARO DIU QUE VA JUGAR I NO AGAFAVA LA PILOTETA... AI COLLONS!. CARMINETA I CULE MOLTA ENHORABONA, FEU XIQUETS PERQUE CADA VEGADA EN SON MENYS.ALLIOLI PENDO, QUE VERT ERES, PERO JO TAMBE M'APUNTE.VAIG DISFRUTAR MES EN LA FURA DELS BAUS.

Xuso ha dit...

Gràcies rabosot per la teua sinceritat, però a l'any que ve et fiques tu els didals i jugues amb mi a vore que tal, ok??

Carlos Miragall ha dit...

Amigues que vau vore Pot de Plom. Aquesta frase de Xavi Castillo la diu a tots els espectacles. Tots! En algun moment la clava sempre. És un crack, i ho dic perquè el conec més enllà dels escenaris...

Anònim ha dit...

Enhorabona Carmineta i Cule per la xiqueta.
Jo no vaig estar a Pot de Plom però sí a Yllana i la Fura dels Baus.
Allí vaig trobar a molts fallers que al mateix temps que jo quedaren sorpresos del concert de Pagagnini,vaja manera de tocar el violí.Ara Malikian és impresionant però també els altres tres companys.
Xuso i Bati a seguir jugant sense fer cas de les opinions que un personatge nou vos dona.
Teniu molt de mèrit per jugar en nom de la falla.

SPIELBERG ha dit...

Al final la falla ha obtés el mateix resultat que si haguera anant jo. No passa res, encara podeu quedar be en la consolació.

M'oferiria per a jugar el dissabte si algú dels dos no poguera però més val que no ho fassa per si tampoc puc anar.

Per cert, com quedaren Agustí i Jorge? Que ací ningú ha parlat d'ells i també jugaren, no?

Anònim ha dit...

Xuso i Bati de segur que no fereu el ridicul i que es defenguereu prou be.
Sempre no es guanya i el vertaderment important en aquest cas es participar ja que totes les comisions participans reben la subenció económica, que es el que realment ens interesa i per aixó participeu, dona igual quedar els primers que els últims els diners son els mateixos, el que es pot guanyar de més és una copa, o siga que podeu estar orgullosos del que feu i per a la falla es un orgull tindre a dos persones, com vosaltres, que estiguen sempre disposades a representar a la falla pel be d´aquesta, per la meua part sols queda dona-vos l´enhorabona.
I a la meua Carmi que tinc ganes de que vinga ja la meua Petxinoleta i ja saps que a mi el nom de Carmen també m´agrada,aixó si ni Carmina ni Carmineta, CARMEN, que és un nom realment bonic.
A la resta dir-vos que a partir de ara també faré comentaris, aquest es el primer que faig i espere que no siga l´últim, aaaaaaaaaahhhhhhhh i que vos espere al dia 9 de novembre a la proclamació no vuic que falle ningu, val?

Anònim ha dit...

Ahy Nere¡ eres la millor¡ ya te tenim per la web, que entrabes pero no sabies com publicar els comentaris.
Clar que anirem a la ploclamació, pero primer tenim la festa de l'agermanor que segons contava ahir xuso i spielberg la festa rretrona.
Mare meua quina concentració de fallers¡

Anònim ha dit...

hola hola, xuso ja saps a quin hora son les partides dema?

sino ja parlem aquesta nit en la reunio de la falla

Xuso ha dit...

jorge spielberg, m'ha dit que tu i agusti jugueu a les 12'30.
El bati i jo juguem a les 9'30. De totes maneres, esta nit ens vejem a la reunió

Agustí ha dit...

bé a les 12 i mitja està bé no se si podré jugar perk tinc uns lleus problemes fisics a l'esquena pero de totes formes estaré alli encara k acajarme me costarà un poket a i en referencia al partit de latre dia dir k la paret estava massa alta i k si haguera estat un pam mes baixeta haguerem guanyaat segur au webfalleros jjijijijij

Agustí ha dit...

ye el disapte 21 crec que era jorge i yo teniem partida de raspall a les 12:30 hores per causes que encara desconec ixa partida es va avançar 50 minuts si si es jugà a les 11:40 la qual cosa va ocorrer k com jo estava jugant les 24 hores de futbol sala (cosa que no te res a vore amb el tema en concret ) jo vaig acudir a les 12:15 minuts al trinquet de sueca i quant vaig aplegar la partida ja s'havia jugat cosa que no m'agradà perk vaig vore a jorge alli asoles i me digué k la partida s'havia jugat. EN FI, espere k no hajen sancionat a la falla no tenen motiu per fer-ho però m'haguera agradat jugar eixa partida perk la caminata ke me vaig pegar i damunt ploguent va ser de recibo au webfalleros i prepareuse pa lo de agermanats k espere k siga una gran festa i que com diu el nom d'aquesta acabem tots junts i bufats