http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 24 de setembre del 2007

Cervantes a Menorca.

Hola a tots. Cervantes no ha parat aquestos dies, els amics Blai i Desi l'han dut a Menorca, i Amparo ens ha enviat les fotos que ells han fet i aquestes línies.

per Amparo

Quan la major part de gent de la nostra Comissió ha tornat de nou al seu lloc de treball ,deixant arrere els dies de vacances i de descans, pensaveu que el pobre Cervantes ja s'ha quedat quietet ?????.
Naturalment que no!! . Aquesta vegada ha anat a Menorca a gaudir de les seues meravelloses i tranquil·les cales amb la companyia dels nostres amics Blai i Desi. Han anat a la Cala Macarelleta a descansar uns dies en unes vacances ben merescudes.

Com és natural ha pres molt el sol junt a Blai i Desi que l'han tret a vora mar molt satisfets i orgullosos . Però no s'ha conformat i ha volgut ficar-se "fent com qui no fa"......al costat d'una xica amb tanga.

Ai! ai! ai! ,Cervantes!,Cervantes! la gent de la Comissió et farà fer de tot, fins posar-te les sabates de bucejar. I és que no para. Com la cançò"No pares sigue sigue".

Sabeu a qui van trobar Desi i Blai a Menorca????????.
Podeu veure la foto. A tota la família de Jose (el de Jaycu),Jose Luis Matoses Javalera , la seua dona Susi,i les seues xiquetes. I com havia de ser! també es van retratar a la porta de l'aeroport de Menorca amb Cervantes.

Mireu a Jose que content està ensenyant-li l'ensaïmada al nostre Cervantes .
Tindrem que organitzar un viatget a Menorca ,ja que eixa illa és la preferida per la família reial per a pendre el bany. No és ahi on han retratat a la Princesa Letycia en biquini????.Mira què els periodistes li han donat importància. Es veu que n'hi ha molta tranquil·litat i un paisatge espectacular.Anirem!anirem!.

Crec que Cervantes seguix viatjant!!!.Ja veureu!.Ja veureu!.


Article enviat per Amparo Vendrell a FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM


I encara que no ho parega, Menorca està lluny. La distància que han recorregut els nostres amics fins arribar allí han sigut 396.35 Km. Enhorabona!

8 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Este Blai ho pensa tot,i posar a Cervantes junt a la del tanga!!!
Ja veig que ho heu passat molt bé i a més heu trobat a amics fallers.Ara que és l´hora de dinar que a gust pegaria un moset d´eixa ensaïmada,je je!!
Quina enveja de platges,per a que després diguen del Mediterrani,que no te res a dir en els blaus de la mar del Carib!!!
La veritat és que es veu que vos han sentat molt bé les vacances,però tot s´acaba i ara de nou a la normalitat.

Anònim ha dit...

A Blay tú si que no tastaries ara l´ensaïmada ja que m´han dit que estàs fotudet i de post operatori.
Des d´ací molts ànims i que te millores i a vore si te deixes vore per ací al blog ara que ja has eixit fins i tot a la revista de falles tot l´any !!!

Anònim ha dit...

Bon dia tots¡¡¡ collins menudes vacanÇes mes bones que s´han pegat tambe Blay i Desi, curtetes pero bones, vingueren morenets morenets... aunque la meua germana va estar un poc fastidia uns quants dies, que tambe hi ha que tindre mala sort, pero be al final tot va eixir be i s´ho passaren molt be.La veritat es que ja s´ho mereixien, entre el meu cunyat que sempre te faena hasta el coll i el jaleo de l´inaguració de la tenda de Desi, no han parat en tot l´any, així es que tot lo bo aplega i pogueren disfrutar una setmaneta de les platges de Menorca

Anònim ha dit...

l´ensaimada no se si la mosegaria, pero un bon mos al cul eixe que va retratar, ay mare, ni dolor de queixals ni res.... aunque no se¡¡¡ en la fam que esta passant el pobre en el dolor de boca que té, crec que ara preferiria tastar l´eesnsaima antes que les nalgues d´eixa xicona

Anònim ha dit...

Blay, crec que tenies una foto un poc mes picantona per a penxar, que al final no te has atrevit? jaja, pareix mentira.
M´alegre de ho pasaren de luxe, s´ho mereixen.
Que te millores Blay.

Anònim ha dit...

que bo heeee¡ la veritat que en eixir uns dies ja sobra¡
m'alegre que seu pasarareu d'alló mes be¡ i mira que es xicotet el mon que allà on vas et trobes a gent de sueca.
Ara a pensar en les pròximes¡

Anònim ha dit...

HOLA SOC DESI QUE TAL COM ANAT L`ESTIU .BE ESPERE QUE AGRADEN LES FOTOS A MENORCA JO RECOMANE MENORCA ES XULISIMA.BUENO GRACIES A TOTS ES QUE ANIMEN A BLAY PERO VOS E DE DIR QUE SI MOS ENCANTEM BLAY ES MENJARA A CRIST PER ELS PEUS ,COM DIEM A SUECA .EN FI GRACIES ESTA MOL MES MILLOR .AMPARO GRACIES PER L`ARTICLE.CRIS EIXA FOTO SI VOLS TE LÈNSENYE A TU ASOLES.

SPIELBERG ha dit...

I als demés no? Això no val.