http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 5 de setembre del 2007

Ballem?

per Cristina

Me he decidit a escriure aquest article, per a tirar una maneta per a que les classes de ball continuen endavant.

Vull dir a tota la gent que visita la nostra pàgina web, que esteu perdent una oportunitat única, que no es troba a ningún lloc, a ninguna academia…

La Falla Plaça de Cervantes esta tinguent una sort grandísima, de que aquestes dues persones estiguen, desde fa una any, a les nostres vides.

Ara fa ja any i mitj, començarem les clases de ball al nostre cau. Al principi era molta gent la que ens acompanyaba, en aquesta aventura que va començar com un joc i una diversió i quasi és una necessitat per a molts de nosaltres.

Al poc de temps començaren a anar retirant-se, bé perquè la parella els deixaba, bé perquè els costaba un poc més… per els motius que fora.
Pues no, les cose no se fan així, perquè Jesús i Sara perden hores de assaig, i fan un GRANDÍSSIM ESFORÇ per a vindre al nostre cau a estar amb nosaltres i transmitir-nos els seus coneiximents, i no és plan de que diguem hui anem, hui no, i com no anem no paguem la classe, NO PODEM FER AIXÒ.

Bé, jo vull dir a tot el món que no s´apunta per por a que no ixquen els passos, a quedar-se darrere de la resta, que no és un motiu de preocupació, que tinguent dos mestres com els nostres, és imposible no agafar els pasos, per la manera que tenen de transmitir-nos les coses i com no, per la seua paciencia. Als que no tenen parella (com algunes falleres, i no vull dir noms) que hi ha gent que ve i no te parella, i Jesús i Sara se les apanyen molt bé, per a que tots pugam ballar.

Una altre motiu per a que s´apunte la gent és el preu que ens cobren per vindre a donar-mos clase, ¡ 20 € al mes ¡.

Mireu, jo conec a gent que paga 15 € per clase, 60 € al mes, imagineu-se, i els mestres, no són profesionals com els nostres.

Des d´açí vull dir, sobretot als fallers i falleres que els agrada ballar, que sou molts, que no continueu perdent una oportunitat com aquesta, que probeu a vindre i voreu que be ens ho passem.

Sols tenim que pensar, que encara que es fa en el cau, va enserio. Que no podem fer-los vindre desde Benifaio, damunt els tenen que portar, perquè ells no tenen vehicle, els porta son pare de Sara, que des de açí també donar-li les gràcies, per fer posible que vinguen.

Fallers i no fallers, penseu en aquesta oportunitat, sols teniu que vindre els divendres a les 8:30 al cau dispostos a pasar una estona agradable.

ANIMEU-SE, NO SE ARREPENTIREU.

Article enviat per CRIS a FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM

16 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona Cris, l'article conté tot el sentiment de la gent que ens agrada el ball, des d'açí jo també done les gràcies a Jesus i Sara perque son els millors professors que podriem desitjar, de veres tenim el privilegi de que ens acompanyen tots els divendres dos grans professionals i sobretot dos grans amics que amb tota la paciéncia i carinyo del mon ens fan ballar.
Anime a tots per vindre a passar-ho be i aprendre a ballar, segur que us divertireu amb aquesta activitat, si no ens ho podeu preguntar als balladors dels divendres!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Conxa, jo se que tu penses igual que jo.
Espere que les raons que hem donat animen a la gent a vindre a ballar.

Anònim ha dit...

Es la primera vegada que escric algo, però vaig a unirme a les meues companyes per a recolzar el que elles pensen, ens ho pasem super be i disfrutem d´allò més.
Animeu-se!!!!!

Anònim ha dit...

Enorabona cris, anem avore si entre tots, podem fer que s'anime la gent a vindre, entan sentinmos a tots els que anem a ballar i poden vore lo be que seu pasem.
He parlat en Jesus i Sara i les clesses comensaran el dia 5 d'octubre divendres, a las 20:30 fins les 22:00, repecte al preu que nomena cris, sera el mateix, 20 euros per persona al mes, el cual es pagara la primera semana de cada mes, tambe comenten que que durant eixa hora i mitja, descansarem 10 minuts, sols 10 minuts, de totes maneres este punt el tratarem cuant estigan en la classe.
Vaig a deixar un numero de movil, per a tota la gent que vulga apuntarse, pot cridar fallero com no, 677641086.
ANIMEUSE.

Anònim ha dit...

Cris,com es nota que t'agrada molt ballar!
Ens has dit moltes coses que tu sents de veritat.Però és que no es pot amagar la gran valia dels nostres profes Jesús i Sara.
Són ben jovenets i saben transmetre molt be tot l'art que ells porten dins.

Anònim ha dit...

Ah! si que hi ha gent balladora en la falla:Cris,Rosa Amparo,Conchín, Dolores,...
La veritat és que en este escrit Cris dóna ganes d´apendre a qualsevol,siga del sexe,edat inclús falla que siga sols fa falta ganes d´aprendre i passar-ho bé.
Serà qüestió d´animar´se!!!!!

Anònim ha dit...

vinga sambori animat que no t'arrepentiras.

Anònim ha dit...

Sambori,si que és qüestió d´animar-se, tu podries ser una de les noves adquisicions i així ens revelaries la teua identitat, jeje.

Anònim ha dit...

EL DIA QUE SAMBORI REVELE LA SEU IDENTITAT SERÀ DIA DE FESTIVITAT¡¡¡ JO TAMBE ANIME A LA GENT A QUE VATGA A BALLAR QUE ES MOLT DIVERTIT¡¡

Anònim ha dit...

Cris enhorabona per l´article, sesnse cap dubte has reflexat lo que en realitat disfrutes en les classes de ball i lo be que te se dona... ja ho hem vist ja estes falles i en alguna festeta que altra en keepers itot això.
Espere que feu molta colla i que es puga fer endavant i ser uns pocs mes que el passat any, pero de tota manera si foren poquets, de segur que tots bons¡¡¡
San Casalla t´apuntes en mi o que?

Anònim ha dit...

Va animeu-se, Deme i ara enserio, jo tinc gent que va a vindre asoles i pots fer parella, que no siga un problema, que tu eres una de eixes que vos agrada ballar i no s´apunta per... encara no se que.

Anònim ha dit...

DEME LO QUE VULLGUES PER MI SI¡¡ PERO MOS PEDREM LES XARRAETES DELS DIVENDRES EN EL GAMBRINUS¡¡¡ TOTAL ..BALLAR ES DEPORT¡¡¡ VA ANIMENT-MOS¡¡

Anònim ha dit...

HOLA A TOTS AMICS I AMIGUES DEL GRUP DE BALL,SOC NOELIA I JA TINC MONO...! ESPERE QUE VICENT NAIXCA PRONTE I PUGA ACUDIR CADA SETMANA A DISFRUTAR DE LA VOSTRA COMPANYIA. ES DE VERES TOT EL QUE CRIS ENS DIU, LA GENT ES TENIA QUE ANIMAR...ES MOL DIVERTIT, AMES AMES FEM AMISTATS NOVES, JO SOC UN EIXEMPLE DELS QUE NO TENIM UNA PARELLA DESIGNADA PER A BALLAR, PERO NO IMPORTA ES IDEAL AIXINA TINC OPORTUNITAT DE BALLAR AMB DIFERENS COMPANYS I COMPANYES. LA VERITAT ES QUE DESDE AçI ANIME A TOT EL MON, JO SOLS HE FALLAT EL ULTIM MES I LA VERITAT HO TIRAVA DE MENOS. TINC MOLTES GANES DE TORNAR A VOREVOS A TOTS JUNS I SOBRE TOT A JESUS I SARA QUE JA FA TEMPS... BE, DINS DE POC ENS VOREM AL CASAL, I DIRLOS A ESTA PARELLA QUE EM PAREIX OK EL DESCANSET QUE FAREM SOLS DE 10 MINUTETS, A MI NO M¨´AGRADA GENS ELS PARONETS QUE LES BANDOLERES ESTES FAN PER A FUMAR. ES TOT PER ARA,ANIMEUSE TOT EL MON I BESSETS A TOTS.

NOELIA.

Anònim ha dit...

Noelia a nosaltres també ens fas falta tu, també et tirem de menys, i jo que soc una d´eixes bandoleres, dic que ja no farem paronets per a fumar, però de tant en tant, la riseta no te que faltar. El dia 5 comencem, i encara que no pugues ballar fins que Vicent es faça l´ànim, pots vindre a estar amb nosaltres.

Anònim ha dit...

Vale, decidit jo m´apunte Cris, si San Casalla vol vindre de lujo, i si no pues un ratet en cadascú i punto.Ja parlarem quan ens vejam vale.
Noe tu a partir que Vicent naixca no crec que tingues temps ni per a respirar, aixina que aprofitat ara per que despues em pense que ho tindras prou vert

Anònim ha dit...

Ja era hora, això és el que jo volia sentir.
T´esperem el 5 d´octubre a les 8:30 al casal.
Ja voras com no t´arrepentiras.