http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 12 de setembre del 2007

Alexandra, ja has felicitat a la mare????

Avui dia 12 de setembre, complix anys una de les falleres més especials de la Falla Cervantes. No sabem exactament quants en fa, i com a bon caballer que sóc, tampoc ho vaig a preguntar... Però veguent la vitalitat, i el somriure que disposa sempre a la seua cara, per molts que siguen, té un esperit ben jove, i això és el més important.

Felicitats Natalia!! volem que tingues un dia especial i que el disfrutes al màxim, amb Amadeo i sobretot amb Alexandra, que, per cert està guapíssima!!!!.

De part de tota la Falla Cervantes, dels web masters i en particular de Carmineta, et dessitjem MOLTES FELICITATS!!!

5 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Ye Flaki, que favorida que estas a la foto que tan possat eh¡¡¡ la veritat es que esta xiqueta s´amolla el pirri i lo que no es el pirri estes falles, despres de 9 mesos portante com una bona xiqueta i perdente mes d´una festeta, pues lo que passa.... que en falles l´arma com sols ella sap fer-ho¡¡¡
Tot siga dit i sabut i tal com ho han escrit a l´article, tots els que coneguem a Natalia sabem com es en realitat, si no puc negar que no estiga COM UNA CABRA,en realitat crec que no coneix el que es la vergonya... sempre esta a punt per al que faÇa falta, pero el mes important de tot, es una excelent persona i molt bona amiga, almenys en mi sempre ho ha demostrat.J opersonalment la vaig a felicitar pel seu aniversari que es hui, de part de la Deme MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡ i menuda festeta ens te preparada per al dissabte, eh¡¡¡pero sobretot li done l´enhorabona per eixa nana tan rebona que tenen ella i Amadeo, bona (no em referixc a bona xiqueta, no) si no tot lo contrari, perque es un trasto i unratet nerviosa, la veritat que no se a qui es semblara¡ pero bueno es un pastosset que ens te loques a totes.
Així es que enhorabona, que complixques molts mes i que ho pogam celebrar i sobretot espere que no canvies mai CHAFÀ¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per al terratrèmol del c/ Arbre!!!!!
Que ho passes molt bé este dia d´aniversari junt la teua familia i amics,sobretot en la teua filla Alexandra que cada dia la veguem més bonica.
I el dissabte,la festa és privada?
Passeu-ho molt bé.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS !per a una fallera molt divertida i molt amant de la festa.
NATALIA, que disfrutes del teu aniversari junt a la teua xiqueta i el teu marit.
Besets

Anònim ha dit...

Natalia,felicitats per el teu aniversari, esperem que siguen molts més.
Deme quanta raó tens en allò que dius de que la nana de Natalia es un poc nervioseta, jo personalment sols la vec per el carrer o quan esta en casa els iaios, que són veïns meus de la feina, però hi ha una cosa que hem crida l´atenció:
Quasi totes les nits quan ixc a la finestra a fer el cigarret, vec passar a Amadeo en el carrito amb Alexandra, supose que serà per a poder dormir-la. Quin viri deu de tindre eixa xiqueta, jo quasi diria com sa mare no?
Hi ha una dita que diu: "De tal palo, tal astilla" i molta raó que te.
Per cert xicones que s´ho paseu molt bé el dissabte al cumple de Natalia.

Anònim ha dit...

Eyyyy felicitats loqeta,aspere qe es divertiu en la festeta del disabte qe estic segura qe sera aixina vos conec massa en ixes festes qe es monteu son espectaculars jajaja golfes,bueno dos besets a natalia y a totes les pexis qe este estiu no vos a vist casi per macasa es nota qe ya ni an mes casaes en responsabilitat jajajaja ya mos begem loqetes muuaak,ahhh enorabona carmina qe ya mandit qe portes paruset ya estareu contentes totes atra pexi