http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 11 d’abril del 2007

ACÍ DE NOU, AMB MÉS FORÇA!!!!!!!!

Sí, amics fallers, després d'unes curtes, curtíssimes vacances, que a més a més, no ha acompanyat l'oratge, estem de nou ací. Després de viatges, comilones, jocs a l'aire lliure, jocs de taula, esport, festa i catxirulos... tornem a la rutina i a la feina, encara que esta setmana és un poquet borda, ja que el cap de setmana que ve és llarguet (p.d.: per als que treballeu a Sueca, almenys. Els que treballem a Carlet a currar!!!).


Com esteu comprovant, els que a sovint pegueu ullades a la web, sobre la marxa van fent-se canvis i millores en l'aspecte i el funcionament de la pàgina. Una de les coses que m'agradaria que intentareu és que, cada vegada que accediu a la web, NO ho feu escrivint la direcció a la barra del internet explorer, sinó que ACCEDIU AL GOOGLE i en el seu buscador, heu de teclejar el següent: "falla plaça cervantes", dóna igual que ho fiqueu amb minúscules que amb majúscules, el que si heu de fer es ficar-ho entre cometes i les 3 paraules. I així als resultats, el tercer o el quart de la llista som nosaltres. A la foto de la dreta, teniu un exemple de com s'ha de ficar.


Aquesta manera d'entrar a la web SERVIRÀ PER A QUE EN UN FUTUR PROPER (això espere) PODREM ACCEDIR SOLS FICANT -falla cervantes- o -cervantes- o -plaça cervantes- o -falla plaça cervantes-, però sense utilitzar les cometes. El google funciona per vegades que s'accedix a la pàgina utilitzant el mètode de les cometes, és a dir, QUANTES MÉS VEGADES ACCEDIM A LA WEB AMB LES COMETES, ABANS PODREM ACCEDIR SENSE ELLES. (google t'assigna una espècie de punts per cada vegada que accedixes i vas pujant o guanyant-li posissions a altres webs).


Jo no sé si ho he explicat bé, espere que sí. Altra millora de la web són el videos 3G (tercera generació), amb més calitat audiovisual. Supose que ja els haureu vist a la dreta de la web, tan sols heu de tenir en compte, que al punjar en el video que voleu vore, heu de pujar de seguida la pàgina web al principi de tot. Ja que el visor del video, sempre es carrega al principi de la web (baix de l'encapçalament). I vos torne a demanar tots els que tingau (que es puguen vore, jeje) dóna igual que siguen de càmera que de mòvil.


Una altra cosa que s'ha tractat en algún comentari, és que suprimirem el poder escriure comentaris anònims, no es pot fer, bueno sí, però si lleve els anònims, també lleve els que es pot ficar el nom (otros) i sols podrien fer comentaris els que estigueren registrats en Google i preferixc, l'altra opció. Tan sols heu de ser concients, que esta web està feta per a divertiment i distracció de tots, si ens fiquem a descalificar-nos i insultar-nos uns als altres, pense que no trau ningún trellat. Cadascú pot tenir una opinió, però per a expresar-la no es precís desprestigiar la de l'altre. Es pot debatir amb educació i sobre tot, jo quan dic una cosa tots sabeu que la he dit i així deuriem de fer tots, per a dir les coses amagadetes, pense que ja som prou majorets. Ara també pense i que si algún individu descalifica a algú, el millor és no entrar al seu joc, perquè segurament, és això el que busca.
Menudo rollo vos estic pegant...


Mireu els videos, les fotos, escolteu música (si voleu alguna que no està m'ho digueu i la busque i la penje), mireu els events al calendari, proposeu a algú per a ficar-lo dins l'escut de cervantes (que ara està Pan), feu comentaris, escriviu articles al correu i els penjaré, envieu archius de tot tipus...... EN DEFINITIVA,


UTILITZEU LA WEB PER A ESTAR AL DIA I DIVERTIR-SE,
QUE ES DEL QUE ES TRACTA!!!!!!!


P.D.: DIVENDRES REUNIÓ!!!!!! (al calendari està, jejeje)





9 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Després de la mega explicació del Xuso poc tinc que afegir, sols matisar que la columna de videos 3G (fets amb mòbils d'última generació) que apareix al lateral del blog va canviant periodicament de forma aleatoria.
Amb açò vull dir que hi ha mes de quatre videos i que van canviant.
Entreu i mireu-los, torneu a entrar, publiqueu, comenteu, feu el que volgau ja que açò sense tots vosaltres no serviria per a res.

Xuso ha dit...

Spielberg, la barra sempre serà de quatre, o es pot fer mes gran???

San Karrega ha dit...

Crec que no es tot cert el que dius però dona igual... si creus que es millor, avant... Eixa classe ja te la donaré personalment... Enhorabona estàs fent una gran feina..

SPIELBERG ha dit...

Ben volgut San Karrega, nosaltres encara som novats en aquest tipus de menester, si ens fas el favor d'enviar-nos un correu a "fpcervantes07@hotmail.com" explicant-nos-ho correctament, t'ho agrairem eternament.

San Karrega ha dit...

Dona-ho per fet...

SPIELBERG ha dit...

Moltes gràcies.

Per cert, xuso. Els de Google video sols em deixen ficat quatre de moment, si arriba el moment en que en tingam molts podem agrupar-los per categories o ficar més d'una barra.

Xuso ha dit...

O.K. SPIELBERG!!

GRÀCIES MAESTRO XUSSSS, A QUE ET REFEREIXES EXACTAMENT A LO DEL GOOGLE??

Carlos Miragall ha dit...

I cooooollo quin pasonet eh!! jejeje. Endavant que la vostra tasca és molt bona. Ja ho sabeu, Xuso, si necessites algo m'ho demanes al meu correu o al meu blog. Ànim!

Xuso ha dit...

Gràcies Bola t'agafe la paraula.

Al contrari i per al que necessites, ja ho sas...