http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 13 d’abril del 2007

NO HI HAGUEREN SORPRESES, O SI?

Bon dia a tots. Ahir per la nit , al lloc de costum, tinguerem la primera reunió de la Junta Local Fallera d'aquest exercici, en la qual és triava nou president. I com era d'esperar no hi hagé cap sorpresa. Sols és presentava un candidat, Vicent Carlos Codonyer (actual president), que optava a la reeleció. I després de l'acte de la votació, on va obtindre un 96.15% dels vots, va ser investit com a president de la Junta Local per a dos anys més. Les seus primeres paraules foren d'agraiment cap a tots el membres que l'hem ajudat aquestos anys a dur endavant aquesta feina tant importat, i que per a enguany voldria contar amb el mateix bloc de gent de l'exercisi anterior (exeptuant canvis obligatoris de gent que ja no està a la junta). Des d'aquest web-blog li donem l'enhorabona i confiem en que segeixca fet la feina tant be com fins ara i expandint el bon nom de les falles de Sueca allà on vaja la Junta.


I després d'açò va ser on va vindre la sorpresa de la nit. Vicent va comunicar que tenia la intenció de nomenar President d'Honor de la Junta Local Fallera de Sueca al nostre company i amic Juan Nicolàs Matoses. En la meua modesta opinió tot el que li se faça a Juanito, ben fet està. Els altres temes que és parlaren no és vaig a reproduir degut a que ací no és el lloc per a tal fi. I ja per a acabar sols dir que aquest any hi han hagut uns pocs canvis de membres en la Junta Local i el més destacable és que la falla de El Portal ha nomenat com a membre a la fallera, i bona amiga de tots, Finita Ortells. Anem a vore si en propers anys els presidents de les comissions falleres van animant-se i fiquen a més dones com a delegades de la Junta Local.

4 comentaris (Afegix el teu):

Amic fep ha dit...

Sr. Nicolas, Sr, perque voste s'ho mereix. Tinc el gust de coneixer a Nicolas, com jo el conec i com hem dirigeisc a ell quan el veig i comentem coses de falles, es un gran faller i una gran persona. Aquest nombrament sel mereix al 150%, i si pregunten al colectiu faller que li pareix, desde la meua part, xapo, ja era hora que homenatgearen a una persona com Nicolas, una persona que ho dona tot pel mon de la falla, per la seua Falla Plaça de Cervantes i per totes les Falles de Sueca, Mareny i Perello.

Quina comissio fallera no te res que agrair al company Nicolas? Jo diria que ninguna, totes tenen un deute pendent en aquest faller perque de segur alguna maneta els ha tirat en tema de Junta Central Fallera, aixi que Sr. Juan Nicolas, enhorabona!!! Sempre ha tingut, te i tindra el meu maxim respecte i admiracio.

Jo si fora President de la meua comissió, voldria un Nicolas a la meua Junta. Gracies per tot, amic.

P.D.: Spilberg, Xuso o qualsevol membre de la Falla Plaça de Cervantes, no se si Nicolas podra llegir aquestes linies, pero per favor, feu-li aplegar la meua enhorabona, que quan el veja jo en persona, tambe li ho dire. Gracies.

SPIELBERG ha dit...

Gracies pel comentari AMIC FEP, Nicolàs no te ordinador ni res que si li parega, jo em faré carreg d'imprimir-li tant la meua entrada com tots els bons comentaris que puga rebre, per a que així puga comprobar que les falles de Sueca li tenen molt d'apreci.

Xuso ha dit...

La més sincera enhorabona al reelegit president de la junta, Vicent Carlos. Esta fent una gran llavor els ultims anys per les falles del poble i demanar-li que ho segueixca fent amb més empeny encara. I demanar als fallers de totes les comissions que, a través dels seus delegats de junta, treballen colze a colze amb el president i aporten noves idees, vaig a aplicar-me el conte a mi també, jejeje.

De Juanito Nicolas, tot lo que puga dir jo es poc, un mestre faller, que any rere any ha estat treballant per a totes les falles de Sueca. ERES GRANDE JUANITO!!!!
I també, com no, donar la enhorabona a la falla El Portal i en particular a la nova delegada de junta, per tornar a aportar un visió femenina a la JLF, a vore si aprenem els demés.

Xapó Spielberg! tu també eres grande, pelut pero grande!!!!

Anònim ha dit...

QUE PODEM DIR JUANITO QUE NO SAPIA TOT EL MON FALLER, ERES EL FALLER MES GRAN DE TOTA VALENCIA, ERES TAN FALLER QUE´M SEMBLA QUE VOLS MES A LA JUNTA LOCAL, QUE ES LA REPRESENTASIO DE TOTES LES FALLES DE SUECA, QUE A LA TEUA FALLA... JUANITO NO CANVIES MAI LES FALLES ET NEÇESITEN. ENORABONA.